- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Dogal br yontemle korunuyoruz canim bir kez adet gordum benKendi yontemlerinizle korunsaniz bile %25ihtimal var canim nedzaman birakacakdin korunmayi
ah o eşler yokmu benimki de beni uyuz edıyor baska konularda normalde benı kırmayan ınsan benı kırmak ıcın elınden gelenı yapıyor dünden beri Allah hakkımızda hayırlı olanı nasıp etsınDogal br yontemle korunuyoruz canim bir kez adet gordum ben
bir kez daha gordukten snra dr birakabilirsn dedi ama esim daha istemiyormus sinir etti beni zaten bugün islamda da kadın istedigi surece erkege korunmak dusmuyor :-(
Aynen canim insallah birakmam Allahin izniyle bi nil arkadasmz daha var benm hatlar karisti seninlede tanismisiz.burda ☺ozaman bidaha tanistik olsun bak güzel oldu☺
ÇOKK MUTSUZUM BANA DUA EDİN KIZLAR
Kizlar szce kardesler arasi yas farki kac olmali
sNeden mutsuzsun canm hayirdir???
Kizlar bugun kac tane okumamz lazm beni etiketlersenz cok sevinrm her zaman bakamiyorum unutuyorum. Ama okumak istiyorum herkese
Lem Yelidkızlar bir de 70 000 tane Esmaül hüsna vardı neydi o
umutluhatun canim moralini bozma pozitif ol zaten canim sıkkın :)) ay millete iyi olun guzel dusunun diyorum kendim herseyi kafama takiyorum :)) neyse Deniz icin tefriciyeme baslayim ben geride kaliyom sonra okuyamiyom :))
Amin canim rabbim tum sikintilarimizda bizi selamete cikarsin insallah ..canım bende öyleyim güzel güzel konusuyorum ama kendime gelince bunalımın dibindeyim :)
Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?