BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Kendi yontemlerinizle korunsaniz bile %25ihtimal var canim nedzaman birakacakdin korunmayi
Dogal br yontemle korunuyoruz canim bir kez adet gordum ben
bir kez daha gordukten snra dr birakabilirsn dedi ama esim daha istemiyormus sinir etti beni zaten bugün islamda da kadın istedigi surece erkege korunmak dusmuyor :-([/QUOTE]
ah o eşler yokmu benimki de beni uyuz edıyor baska konularda normalde benı kırmayan ınsan benı kırmak ıcın elınden gelenı yapıyor dünden beri Allah hakkımızda hayırlı olanı nasıp etsın yarimkalbim
senin duana 94 kalmıstı okudunz mu onu okuyan varmı bugun senınde bıtıyor dıger arkadasa baslayalım okununca

Dogal br yontemle korunuyoruz canim bir kez adet gordum ben
bir kez daha gordukten snra dr birakabilirsn dedi ama esim daha istemiyormus sinir etti beni zaten bugün islamda da kadın istedigi surece erkege korunmak dusmuyor :-(
ah o eşler yokmu benimki de beni uyuz edıyor baska konularda normalde benı kırmayan ınsan benı kırmak ıcın elınden gelenı yapıyor dünden beri Allah hakkımızda hayırlı olanı nasıp etsın yarimkalbim
senin duana 94 kalmıstı okudunz mu onu okuyan varmı bugun senınde bıtıyor dıger arkadasa baslayalım okununca[/QUOTE]

50 tane okudum yarimkalbim

Aynen canim insallah birakmam Allahin izniyle bi nil arkadasmz daha var benm hatlar karisti seninlede tanismisiz.burda ☺ozaman bidaha tanistik olsun bak güzel oldu☺

Canm msjni smdi gordum bildrm gelmeiste. Evet niller cok demkki. Insallah birakmazsn insan arada kaciriyor tabi ama mesela kendine not defteri tutabilrsn. Mesela 22 ocak sabah ogle aksam yatsi yazarsn yanina arti koyarsin. O gun baska birsey yaptysan onu da yazarsn mesela kuran okuduysan okudgn sayfayi yada tefriciye cektysen cektgni. Daha guzel olablr. Kac dakkani alirki ?? Tabi sen bilrsn yine de ben biraz yaziciyimdir herseyi yazmayi severim.. hesap kitap gbi ondan motive edici olablir belki

umutluhatun canim moralini bozma pozitif ol zaten canim sıkkın :)) ay millete iyi olun guzel dusunun diyorum kendim herseyi kafama takiyorum :)) neyse Deniz icin tefriciyeme baslayim ben geride kaliyom sonra okuyamiyom :))

umutluhatun canim moralini bozma pozitif ol zaten canim sıkkın :)) ay millete iyi olun guzel dusunun diyorum kendim herseyi kafama takiyorum :)) neyse Deniz icin tefriciyeme baslayim ben geride kaliyom sonra okuyamiyom :))

canım bende öyleyim güzel güzel konusuyorum ama kendime gelince bunalımın dibindeyim :)
Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…