- 14 Ocak 2016
- 360
- 143
- 18
- 33
- Konu Sahibi umutluhatun
-
geçmiş olsun cnm emin olamadıysan bir dra daha mı görünsen acaba kan testi mi yaptı sadecekızlar doktordan geldim. demin idrar tahlili yapmıştı idrar yolu enfeksiyon kapmışım iki kutu hap bi kutu fitil bide krem.verdi ama muyane etmedi direk idrar testi istedi ben korunmadığımı söğledim ilaci kullanmaya başladında korun dedi ben emin olamadım muyane etmediği için ulturasonda bakması gerekmiyomudu
kızlar yeniden basladık mı okumaya kaçar tane okuycağız istediğimiz kadar mı ? ben dün test yaptım kanda verdim hamileyim darısı sizlere olsun inşallah peş peşe hepime nasip olsun
idrar testi yaptı tekgeçmiş olsun cnm emin olamadıysan bir dra daha mı görünsen acaba kan testi mi yaptı sadece
Kan testi yaptr bence oyle basla ilacakızlar doktordan geldim. demin idrar tahlili yapmıştı idrar yolu enfeksiyon kapmışım iki kutu hap bi kutu fitil bide krem.verdi ama muyane etmedi direk idrar testi istedi ben korunmadığımı söğledim ilaci kullanmaya başladında korun dedi ben emin olamadım muyane etmediği için ulturasonda bakması gerekmiyomudu
hayırlı olsun canım senin allah kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar yeniden basladık mı okumaya kaçar tane okuycağız istediğimiz kadar mı ? ben dün test yaptım kanda verdim hamileyim darısı sizlere olsun inşallah peş peşe hepime nasip olsun
daha adetime 11 gün var kan için. erken değilmiK
Kan testi yaptr bence oyle basla ilaca
sağol tatlım inşallah sağlıkla ilerler ya değer 28 cıktı biraz düşükCANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH EVET OKUYORUZ TEKRAR CANIM
Allah razı olsun cnm darısı sizlere olsun inş.hayırlı olsun canım senin allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
sağol tatlım inşallah sağlıkla ilerler ya değer 28 cıktı biraz düşük
ayy inşallah yaYÜKSELİR CANIM MERAK ETME :)
ayy inşallah ya
Ayy hayirli olsun ilk bebegimiz :) insallah hayirli saglikli evlat olur saglikla yasarsinizkızlar yeniden basladık mı okumaya kaçar tane okuycağız istediğimiz kadar mı ? ben dün test yaptım kanda verdim hamileyim darısı sizlere olsun inşallah peş peşe hepime nasip olsun
aminnnnnn canım benden sonra sırayla batlar gelir hepimiz hamiş oluruz inşallahAyy hayirli olsun ilk bebegimiz :) insallah hayirli saglikli evlat olur saglikla yasarsiniz
Amin insallah benimkine 5 gun kaldi varmiydi belirtin birde bu atesin 37 mi olmasi gerekiyor benimko degilde :)aminnnnnn canım benden sonra sırayla batlar gelir hepimiz hamiş oluruz inşallah
,neden kihem kafam karışık hem moralim cok bozuk offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?