- 14 Ocak 2016
- 360
- 143
- 18
- 33
- Konu Sahibi umutluhatun
-
,neden ki
pazartesi başka doktora git istersenidrar tahlili yapmıştı idrar yolu enfeksiyon kapmışım iki kutu hap bi kutu fitil bide krem.verdi ama muyane etmedi direk idrar testi istedi ben korunmadığımısöğledim ilaci kullanmaya başladında korun dedi ben emin olamadım muyane etmediği için ulturasonda bakması gerekmiyomudu
emin olamadım ilaç kullanmaya daha adetime 11 gün var bidepazartesi başka doktora git istersen
emin olamadım ilaç kullanmaya daha adetime 11 gün var bide
ilaçları kullanmaya başladığın zaman korun dedibilmiyorum ama ilaçların zararı var mı ki
canım daha adetime var 11 gün yoksa başka doktora giderdim günüm cok var daha diye gitmiyorumCanim idrar tahlilinden haric kultur testi yapiyolar onda hersey cikiyor ama iltihab idrar tahlilinde de cikiyor zaten ..
kızlar yeniden basladık mı okumaya kaçar tane okuycağız istediğimiz kadar mı ? ben dün test yaptım kanda verdim hamileyim darısı sizlere olsun inşallah peş peşe hepime nasip olsun
hem kafam karışık hem moralim cok bozuk offff
Himm bilmyrm cnm o zaman bekle biraz smdi bilmeden eetmeden kullanma ilac felandaha adetime 11 gün var kan için. erken değilmi
Bu akşam eltim doğurcak arkadaşlar o yüzden bu gece okuyamadım hastahanede yanındayım eltime dua eder misiniz kolay doğum olsun o da bizlere doğum sırasında dua etcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?