BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

idrar tahlili yapmıştı idrar yolu enfeksiyon kapmışım iki kutu hap bi kutu fitil bide krem.verdi ama muyane etmedi direk idrar testi istedi ben korunmadığımısöğledim ilaci kullanmaya başladında korun dedi ben emin olamadım muyane etmediği için ulturasonda bakması gerekmiyomudu

pazartesi başka doktora git istersen

Canim idrar tahlilinden haric kultur testi yapiyolar onda hersey cikiyor ama iltihab idrar tahlilinde de cikiyor zaten ..

Canim idrar tahlilinden haric kultur testi yapiyolar onda hersey cikiyor ama iltihab idrar tahlilinde de cikiyor zaten ..
canım daha adetime var 11 gün yoksa başka doktora giderdim günüm cok var daha diye gitmiyorum

kızlar yeniden basladık mı okumaya kaçar tane okuycağız istediğimiz kadar mı ? ben dün test yaptım kanda verdim hamileyim darısı sizlere olsun inşallah peş peşe hepime nasip olsun

Canim hayirli ugurlu olsun Rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin duduktrn kac ay sonra oldu canim :)

Tesekkur ederim arkadaslar Allah ne muradiniz varsa versin.. Canlar ismim Deniz
umutluhatun kuzum ismimi listeye yazarmisin arkadaslar bolusmeyi yarin yapariz sanirim B Berra6868 Allah razi olsun canim seninle basladik bakalim :)

pink_stars diye etiketleyin kizlar toplayacagim sabah nasılsa yeni.başladık hepiniz.için dua ettim eyüp.sultandan Allah kabul etsin ve güzel haber aldı @melegim66 sağlıkla gelsin inşallah lüzum çok sevindim kizlar esimle sorunlar var aslında.yoktan o durdum yere dun sorun cikarti simdi bi sure konusmayacagiz.öyle karar aldik.sonu pek iyi.deil kusuruma bakmayin bugün okuyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…