BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Kızlar ya hatimler tefriciyeler Esma ül hüsnadan okuduğum zikirler. eşime diyorum ki inşallah hayırlı evlatlarımız olacak bak görüyor musun gelmeden bize ne hatimler ne zikirler yaptırıyor

ya ne guzdl umut dolusunuz kozlar ben kendimi hic toparlayamiyorum devamli icimde bi kasvet var napcagimi bilemiyorum tek iyi oldugum zaman istem gelip okumaya basladigim an napcaz boyle bi akil verin esimi bile goresim yok

ya ne guzdl umut dolusunuz kozlar ben kendimi hic toparlayamiyorum devamli icimde bi kasvet var napcagimi bilemiyorum tek iyi oldugum zaman istem gelip okumaya basladigim an napcaz boyle bi akil verin esimi bile goresim yok
Benim yaptigimi yap ben ayri oda da oturuyorum :)) cok gerginim bu ara durduk yere adama catiyorum baska odada oturuyorum bende

Dönem dönem ben de öyle oluyorum. Ama o zaman şöyle düşünüyorum " şu anda hastayım ve iyileşicem". Grip olmuşsunuz gibi düşünün :) ama tabiki geçecek. Gecenin en karanlık olduğu an, güneşin doğmasına en yakın zamandır. Vee asla dua etmekten vazgeçmeyin. Peygamberimiz (sav) diyor ki

"Nalınınızın tasmasına, koyununuzun otuna kadar her şeyi Allâh'tan isteyiniz.."
"Allâh'ın fazlı kereminden isteyiniz, çünki istenilmesinden hoşlanır.'
"Şüphesiz ki Allâh, ısrarla DUA eden kullarını çok sever'
"Hassas olduğunuz saatlerde DUA etmeyi ganimet biliniz. Çünkü bu hâl rahmet saatinin hâlidir".

Benim yaptigimi yap ben ayri oda da oturuyorum :)) cok gerginim bu ara durduk yere adama catiyorum baska odada oturuyorum bende

hayata karsi enerjim kalmadi sanki bende oyle yapiyorum canim ayri ayri takiliyoruz hic kimseyle konusasim yok iste bile insanlara laf anlatmak zulum geliyor

hayata karsi enerjim kalmadi sanki bende oyle yapiyorum canim ayri ayri takiliyoruz hic kimseyle konusasim yok iste bile insanlara laf anlatmak zulum geliyor
canım hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz zaman zaman ama ben hep kendimden daha kötü durumda olanları düşünüyorum ve halime şükrediyorum. Dualarımız kabul olacaktır inşallah. Rabbim ne güzel vekildir. O en doğru zamanda en hayırlısını verecektir.

oooo hadi inşallah hamilesindir canım ne güzel ikinci sen olursun sıra bize gelir hayırlısıyla inşallaahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…