- 19 Kasım 2015
- 100
- 81
- 98
- 38
- Konu Sahibi umutluhatun
-
Ben bu aralar bi umut doluyum ki Allah a şükür. Hep dualarımdasınız, yüzyüze tanışamasakta birbirimizi en iyi biz anlıyoruz. İnşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder hepimizeee
Benim yaptigimi yap ben ayri oda da oturuyorum :)) cok gerginim bu ara durduk yere adama catiyorum baska odada oturuyorum bendeya ne guzdl umut dolusunuz kozlar ben kendimi hic toparlayamiyorum devamli icimde bi kasvet var napcagimi bilemiyorum tek iyi oldugum zaman istem gelip okumaya basladigim an napcaz boyle bi akil verin esimi bile goresim yok
ya ne guzdl umut dolusunuz kozlar ben kendimi hic toparlayamiyorum devamli icimde bi kasvet var napcagimi bilemiyorum tek iyi oldugum zaman istem gelip okumaya basladigim an napcaz boyle bi akil verin esimi bile goresim yok
Benim yaptigimi yap ben ayri oda da oturuyorum :)) cok gerginim bu ara durduk yere adama catiyorum baska odada oturuyorum bende
Kızlar adet gününde gebelik testi pozitif verebilir mi
Bu un adet günüm olmadım canım bende e e gelince test yaptım hani yoksa boşuna beklemeyin diye ikinci çizgi çıktı ama ben erken sevinmek istemiyorumpozitifmi yoksa suan normal adetmi goruyorsun Insallah bebek vardir canim :)
inşallah hamilesindir tatlım yarın kan testi yaptır hemen çünkü idrar testi mağduru olarak pek güvenmiyorumBu un adet günüm olmadım canım bende e e gelince test yaptım hani yoksa boşuna beklemeyin diye ikinci çizgi çıktı ama ben erken sevinmek istemiyorum
Sabah vereceğim kan canım iki kere yaptım ikisi de aynı çıktı inşallah doğrudurinşallah hamilesindir tatlım yarın kan testi yaptır hemen çünkü idrar testi mağduru olarak pek güvenmiyorum
canım hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz zaman zaman ama ben hep kendimden daha kötü durumda olanları düşünüyorum ve halime şükrediyorum. Dualarımız kabul olacaktır inşallah. Rabbim ne güzel vekildir. O en doğru zamanda en hayırlısını verecektir.hayata karsi enerjim kalmadi sanki bende oyle yapiyorum canim ayri ayri takiliyoruz hic kimseyle konusasim yok iste bile insanlara laf anlatmak zulum geliyor
inşallah kuzum Rabbim gönlüne göre versin ilk bebeğin mi olacakSabah vereceğim kan canım iki kere yaptım ikisi de aynı çıktı inşallah doğrudur
inşallah kuzum Rabbim gönlüne göre versin ilk bebeğin mi olacak
inşallah alacağın haber seni çok çok mutlu eder arkadaşımİlk bebeğini üç ay önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım canım
İnşallah canım yaaaainşallah alacağın haber seni çok çok mutlu eder arkadaşım
İnşallah canım inşallah yarın sonucu alırım ve inşallah hepimize nasip oluroooo hadi inşallah hamilesindir canım ne güzel ikinci sen olursun sıra bize gelir hayırlısıyla inşallaahhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?