BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Bize mutlaka haber ver canimmm benim bu arada benim bebeğim kizmiş ve turnerr sendromu vermiş yani kromozom eksikliği bebekte oluşmuş (eşim ve benim kromozomlara bakildi sorun yok) çok üzgünüm ama ayni zamanda Rabbim sagliksiz bi bebeği benden almu Turner olup doğan bebekler de var gelişim geriliği büyümeye ve kisir oluvakmis olsaymis Rabbim üzülmemesini firsat vermeden almus benen

her serde bi hayır vardır canım mutlaka sağlıksız dünyaya geleceğine böğlesi daha iyi allaha şükür etmek.lazım inşallah tekrar aynı şeyleri.yaşamazsın allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip.etsin

İnşallah arkyarimkalbim, post: 44859381, member: 729795"]her serde bi hayır vardır canım mutlaka sağlıksız dünyaya geleceğine böğlesi daha iyi allaha şükür etmek.lazım inşallah tekrar aynı şeyleri.yaşamazsın allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip.etsin[/QUOTE]
İnsallah arkadasim hepimiz için saglikli evlatlar versin Rabbim

Arkadaşlar günaydın gece uyuduum için Yazamadim sabah yine test yaptım ilk idrarla 9 da da gidip kan vereceğim hayırlısı olur inşallah

Eklentiler

• IMG_20160127_063202.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 42
Canmm ikinci hamisimiz hadi hayirlisiyla insallahhhh çok sevindimmm senin adinaa Allah sağlıkla.kucağına almaya nasip etsin
Arkadaşlar günaydın gece uyuduum için Yazamadim sabah yine test yaptım ilk idrarla 9 da da gidip kan vereceğim hayırlısı olur inşallah
Nmm

canım hamilelik belirtisi varmıydı sende varsa ne gibi belirtiler oldu adet günün gecmişmiydi
hayır bi belirtim yoktu açıkçası sivilce çıktı bir iki tane adetim geçmemişti dündü zaten bende test yaptım çıktı birde gögüsüm hassastı ama benmi adette de oluyordu öyle o yüzden pek önemsememiştm

Cikmadimi kuzum bazi hastaneler siteye koymuyo ara sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…