- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
- Konu Sahibi umutluhatun
-
inşallah hamilesindir canım allahım.hayırlısı neyse onu göstersin darısı hepimizin başına inşallah canımKızlar adet gününde gebelik testi pozitif verebilir mi
Bekliyoruz kuzucum ☺İnşallah canım inşallah yarın sonucu alırım ve inşallah hepimize nasip olur
her serde bi hayır vardır canım mutlaka sağlıksız dünyaya geleceğine böğlesi daha iyi allaha şükür etmek.lazım inşallah tekrar aynı şeyleri.yaşamazsın allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip.etsinBize mutlaka haber ver canimmm benim bu arada benim bebeğim kizmiş ve turnerr sendromu vermiş yani kromozom eksikliği bebekte oluşmuş (eşim ve benim kromozomlara bakildi sorun yok) çok üzgünüm ama ayni zamanda Rabbim sagliksiz bi bebeği benden almu Turner olup doğan bebekler de var gelişim geriliği büyümeye ve kusur oluvakmis olsaymis Rabbim üzülmemesini firsat vermeden almus benen
Arkadaşlar günaydın gece uyuduum için Yazamadim sabah yine test yaptım ilk idrarla 9 da da gidip kan vereceğim hayırlısı olur inşallah
naptın canım aldın mı sonucunuArkadaşlar günaydın gece uyuduum için Yazamadim sabah yine test yaptım ilk idrarla 9 da da gidip kan vereceğim hayırlısı olur inşallah
NmmArkadaşlar günaydın gece uyuduum için Yazamadim sabah yine test yaptım ilk idrarla 9 da da gidip kan vereceğim hayırlısı olur inşallah
naptın canım aldın mı sonucunu
ne oldu canım aldınmı sonucu merak ediyoruzhaır canım henüz çıkmadı bekliyorum inşalah güzel bi sonuç çıkar
şimdi baktım internetten henüz çıkmamışne oldu canım aldınmı sonucu merak ediyoruz
canım hamilelik belirtisi varmıydı sende varsa ne gibi belirtiler oldu adet günün gecmişmiydişimdi baktım internetten henüz çıkmamış
hayır bi belirtim yoktu açıkçası sivilce çıktı bir iki tane adetim geçmemişti dündü zaten bende test yaptım çıktı birde gögüsüm hassastı ama benmi adette de oluyordu öyle o yüzden pek önemsememiştmcanım hamilelik belirtisi varmıydı sende varsa ne gibi belirtiler oldu adet günün gecmişmiydi
Cikmadimi kuzum bazi hastaneler siteye koymuyo ara sorhayır bi belirtim yoktu açıkçası sivilce çıktı bir iki tane adetim geçmemişti dündü zaten bende test yaptım çıktı birde gögüsüm hassastı ama benmi adette de oluyordu öyle o yüzden pek önemsememiştm
canınm cihazda duruyor hep buraya yaptırıyorum çıkar biraz daha bekleyim :)Cikmadimi kuzum bazi hastaneler siteye koymuyo ara sor
canınm cihazda duruyor hep buraya yaptırıyorum çıkar biraz daha bekleyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?