- 16 Kasım 2023
- 835
- 484
- 23
- Konu Sahibi soralbeysu
-
İnşallah tutmuştur daha 7. Günüm kan vermek istemiyorum henüzBence silik çizgi var gibi. İnşallah tutmuştur
Valla bu çıkana göre eğer varsa herhalde üçbuçuktan beş falandır dahaAnamm çizgi vaaarrrtuttu inşallah hadi bakalım
O s.lak benim hala aynıym dünden bugüne hiçbişey değişmediÇizgi görüyorumtutmuştur tutmuştur kız sen daha dün aklıma nebilim ne yapım diyip test yapan degilmisin bak yine yapmış
Estağfurullah yaO s.lak benim hala aynıym dünden bugüne hiçbişey değişmedi
İdrarda çıkmış kanda da çıkar erken deme kan verİnşallah tutmuştur daha 7. Günüm kan vermek istemiyorum henüz
Hiç markasını hatırlamıyorum ama ilk transferimde böylesine çizgi çıktığında hcg 20 küsür falandı. (Ama benimki hormon etkisindenmiş sonradan anladık sjzjzjz)Valla bu çıkana göre eğer varsa herhalde üçbuçuktan beş falandır daha
Of canım ya bu fikre bayıldım resmenKeşke hepimiz buluşabilsek aynı anda aynı evde idrar testi yapsak tüm negatifler birbirini teselli etse sonrada kek ve kısır yesek
Evet pozitif tebrikler benim de böyle çıkmıştı
Evet pozitif tebrikler benim de böyle çıkmıştıdarısı başıma şuan sadece 4 yumurtam döllendi diye ona kafayı taktım ben de bu cumartesi yaşarlarsa transfer olucam
Bi tane erken gebelik testi alıp denesene hemen. Kaset testler böyle oluyor benim betam 90ken de silikti nedensePek umudum yok açıkçası ya bugn 7. Gündü böyle çıktı daha koyu olmalıydı sanki
Negatif sonçtan korkuyorum o yüzden yapmıyorum olmadı gibi yine...Bi tane erken gebelik testi alıp denesene hemen. Kaset testler böyle oluyor benim betam 90ken de silikti nedense
Dün test yapmış mıydın? O nasıldı?Negatif sonçtan korkuyorum o yüzden yapmıyorum olmadı gibi yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?