Onu ben bu hale getirmişimGenel ilişki dilinizde varsa birşey diyemem ama bizim kullandigimiz bı dil değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu ben bu hale getirmişimGenel ilişki dilinizde varsa birşey diyemem ama bizim kullandigimiz bı dil değil.
Evlenemıyoruz diye böyle olmuş o nazık biriymişGünümüzde sevgiler aşklar da yalan olmuş ne yazıkki. Ben birine beddua ettiğimi hatırlamıyorum , canımı yakmış bana çok kötü davranan kız/ erkek kim olursa olsun beddua etmeyi kendime yakıştırmam. Burda bazı paylaşımlarda görmüştüm , sosyal medyada da görüyorum küfürleşip ayrılanlar var. Mide bulandırıcı, tiksindirici bir durum. Allah öylesinden uzak etsin.
Olayı biraz detaylandırır mısınız lütfen? Kaç yıllık ilişki, neden evlenemiyorsunuz? Daha önce tartışma anında buna benzer tavrı oldu mu?Evlenemıyoruz diye böyle olmuş o nazık biriymiş
Olayı biraz detaylandırır mısınız lütfen? Kaç yıllık ilişki, neden evlenemiyorsunuz? Daha önce tartışma anında buna benzer tavrı oldu mu?
Olayı biraz detaylandırır mısınız lütfen? Kaç yıllık ilişki, neden evlenemiyorsunuz? Daha önce tartışma anında buna benzer tavrı oldu mu?
Sevgılım muhendıs 6 aydır çalışıyorSiz şu issiz güçsüz sevgilinizle gelecek planları yapan üye değil misiniz? Allah akıl fikir versin, fırsat ayağınıza gelmiş ayrılmak yerine adamın davranışını sorguluyorsunuz.
Karıştırdım demek ki, özür diliyorum. Yinede size bela okuyan adamın tavırlarını anlamaya çalışmayın, dehleyin gitsin.Sevgılım muhendıs 6 aydır çalışıyor
Sinirle soyledı yaKarıştırdım demek ki, özür diliyorum. Yinede size bela okuyan adamın tavırlarını anlamaya çalışmayın, dehleyin gitsin.
Olayi anlatacak misin? Polis mi cagiralim?Sinirle soyledı ya
Ekimde işsizmiş dahaSevgılım muhendıs 6 aydır çalışıyor
Bahane de hazır, sinirliymiş, he he.Hiç kötü söz söylemeyen bırısı bunu yapsa tutumunuz ne olur aşırı sinirli olduğu varsayılırsa
Cevap vermeyecek, gidip sevgilisini avutmasi lazim Allah belani versin derken hepinizin dedin beni katmadigini biliyorum diyerek pohpohlamasi lazim, lutfen saygili olur musunuzBahane de hazır, sinirliymiş, he he.
Ben eski sevgilime çükü kalkmasın diye beddua ediyorum, bu da gaddarca mi yaBana da o kadar tiksindirici geliyor ki bazen olmayınca olmuyor. Çirkinleşmeye bu tarz konuşmalara hiç gerek yok.Beduayı çok gaddarca buluyorum.
Ben evimde oturup cekirdek citlerken herhangi bir bedduaya dahil edilmek istemiyorum ya. Nereye itiraz edebiliyoruz, cimere mi yazmak lazim?Hepiniz derken tüm kadınları kapsayan ‘hepiniz’ mii, yoksa bir olay var o olayın içinde bulunan ‘hepiniz’ mi ?
İlk seçenek ise bizim ne suçumuz var ?
Güldürüdünüz beni Allah’ta sizi güldürsün.Bence bu gaddarca değil haketmiş olmalı. Kötü erkeklerin çükü kalkmasın gerçekten.Ben eski sevgilime çükü kalkmasın diye beddua ediyorum, bu da gaddarca mi ya![]()
Mumkun tabi ama aşırı sinirliydi olabilir olsun deyıp sineye çekilebilir miAşırı sinirle herşey olabilir ağızdan her laf çıkabilir mümkün
O da kişinin karakteriyle ilgili. Kimi sineye çeker kimi çekmez.Mumkun tabi ama aşırı sinirliydi olabilir olsun deyıp sineye çekilebilir mi