Hepınızın Allah belasını versın diyen sevgıli

Günümüzde sevgiler aşklar da yalan olmuş ne yazıkki. Ben birine beddua ettiğimi hatırlamıyorum , canımı yakmış bana çok kötü davranan kız/ erkek kim olursa olsun beddua etmeyi kendime yakıştırmam. Burda bazı paylaşımlarda görmüştüm , sosyal medyada da görüyorum küfürleşip ayrılanlar var. Mide bulandırıcı, tiksindirici bir durum. Allah öylesinden uzak etsin.
Evlenemıyoruz diye böyle olmuş o nazık biriymiş

Olayı biraz detaylandırır mısınız lütfen? Kaç yıllık ilişki, neden evlenemiyorsunuz? Daha önce tartışma anında buna benzer tavrı oldu mu?

Özelden mesaj atmışsınız ama tanımadığım yeni üyelere cevap vermiyorum. Konunuzdan anlatmak istediğiniz kadarını anlatabilirsiniz.

Konunun gerisini biz mi tahmin ediyoruz. Siz olayları hep böyle yarım yamalak anlatıyorsanız adamın canına yetmiş olabilir.

Siz şu issiz güçsüz sevgilinizle gelecek planları yapan üye değil misiniz? Allah akıl fikir versin, fırsat ayağınıza gelmiş ayrılmak yerine adamın davranışını sorguluyorsunuz.

Olayı biraz detaylandırır mısınız lütfen? Kaç yıllık ilişki, neden evlenemiyorsunuz? Daha önce tartışma anında buna benzer tavrı oldu mu?

Siz şu issiz güçsüz sevgilinizle gelecek planları yapan üye değil misiniz? Allah akıl fikir versin, fırsat ayağınıza gelmiş ayrılmak yerine adamın davranışını sorguluyorsunuz.
Sevgılım muhendıs 6 aydır çalışıyor

Hepiniz derken tüm kadınları kapsayan ‘hepiniz’ mii, yoksa bir olay var o olayın içinde bulunan ‘hepiniz’ mi ?
İlk seçenek ise bizim ne suçumuz var ?
Ben evimde oturup cekirdek citlerken herhangi bir bedduaya dahil edilmek istemiyorum ya. Nereye itiraz edebiliyoruz, cimere mi yazmak lazim?

Evlenemediginiz icin ayrılırken hepinizin Allah belasini versin demis ipuclarini birlestirdigim kadarıyla.

Peki neden evlenemiyorsunuz? Lütfen tek bir mesaj icinde, anlasilir birkac cumle ile anlatir misiniz?

Yeminle kendimi Şerif Issı gibi hissediyorum.

Back
X