belkide yanılıyorum ama bilmiyorum:(

hulyabaskurt

Seni Bekliyoruz PAŞAMM:)
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.874
24
66
Zonguldak
arkadaslar merhaba bazı arkadaslar bilir evliyim 2 yıllık eşimle aramda bugune kadar hıc bır 3. şahıs olmadı ama son haftalarda cevremde rahatsız oldugum seyler yaşanıyor ve ben salak ayaklarına yatarak anlamamazlıkdan gelmeye çalışıyorum ama artık iyice gözüme sokulmasından nefret ediyorum sorun şu ama belkıde ben yanlıs anlıyorum anlamadım gitti...

arkadasım evlı cocugu var annesine gelmıs bayramda komsumuz oglu ile konustugunu anlattı aynen şöyle..

işte sen beni almadın oglum bak uzaklara gıttım görüşemiyoruz, çocukda demıs numaran olsa konusuruz demiş buda vermiş evlı ama. yanı gözü dışarda burdan bunu cıkardım ve gecen hafta bu kadın yanı komsu kızı benı aradı

ee hulya kocanı öyle süslüyorsun bırde gözlük takıyor cok yakışıklı oluyor bak kızlar aşık olur diyor telefonda bana bende birşey olmaz dedim kocam bakmaz olan olur dedim sakin bı tavırla neyse öğlen oldu yıne aradı kızım bak kocanı gördüm artis gibi ha dedi iyide ne yapayım arkadasım dedim işi geregı oralardan gecıyor gecmemi diyeyım dedim oysa asla kısıtlama getırmem neyse aynı gun aksamında yıne aradı ne yapıyorsun şekerim dedi işten cıktım çarşıya indim dedim kocan yokmu dedi yok dedim insan kocasınıda alır dedim gelecek dedim (oysa calısıyor mesi vardı gelmeyeckti) iyi dedi ne yapacaksınız gezicez dedim sinirle ne kızıyorsun kızım sordum dedi ne bileyım gunde 3 kere aradın dedim şaşırdım normalde aramazdın dedim... öyle kapandı ve bugun telefonuma baktım mesaj gelmıs arkadasımdan

naber şekerim gece rüyamda kocanı gördüm o araba kullanıyordu bende arabaya bindim gerisinı hatırlamıyorum hayır olsun ınsallah yazmıs... bende cevap su hayırdır kocamı cok sık görmeye basladın aşıkmı oldun dedim cok kızdım çünkü oda espiri olsun dıye söyledım dıyor ALLAH ASKINA varmı böyle bir espiri siz söyleyın şimdi mesaj attım gecen kızlar asık olur dıyordun senmı aşık oldun yanlıslıkla dedim bakalım cvp verecek ama benmı yanlıs anlıyorum kızlar benım daha cok arkadasım kocamı göruyor ve bana konusursak telde söylerler eşini gördüm slm yolladım aldınmı gibilerinden ne yapacagımı şaşırdım ben

ne mal bir kız yahu.sapıık mı ne??muhatap olmayın.ararsa açmayın teli.eşinizede anlatmayın.eşinizde tanıyorsa arkadaşınını söyleyin konuşmasın.tehkikeli olur böyle tipler.

eşim bilse zaten arkadasımın böyle söyledıklerını eşinin yanına kadar gider sahip cık kadınına gibisinden söylenır eşimi biliyorum cunku az önce mesaj attı arkadasım kızım saçmalama bız arkadasız ben öyle yan gözle bakmam diyor rahatsız oldum bır daha deme zaten dedim

valla bende evliyim ama nedense arkadaşlarımın kocalarını övmemde bakmamda banane.bence o kız kendini belli etmiş.bence uzak dur.yüz verirsen evinden çıkmaz.belliki kız arayış içinde.eşiyle mutlu değil yada beğenmiyordur eşini

eşinin arabasına bindim gerisini hatırlamıyorum derken eşine iftira atmaya çalışmışmış olmasın bence bu bayana dikkat et ve arkadaşlığını yavaş yavaş kes böyle insanlar aşalık sınıflandırmaya giriyor bide eşin o gece geçmi gelmişti eve ?

eşiyle mutlu değil zaten onu herkes biliyor kızkende hep laylaylomdu bu arkadas pek yakın durmazdım zaten de bır gun kocama yan gözle bakacagını hıc düşünmemiştim bende yanı baskalarının kocasını rüyamda görmem incelemem ne giymiş ne takmıs umrumda olmaz yolda görsem merhaba merhaba yanı yoktur ötesı ama ne bileyım üstelık bu kızın ablası benım yengem abımle evlı bazen orda denk gelıyoruz yanı yengemlerde bır daha o varken gitmem zaten götürmemde eşimi

yok rüyasında binmiş öyle söyluyor eşim yanlızken arabada asla bır bayan almaz teyze kızı olmadıkdan sonra o derece dıkkatlıdır gercekde olsa görse yolda almaz...

şimdi mesaj attı arkadas saçmalama kızım olurmu öyle sey dıye aşık olmazmız güya aramız bozulmasın bak bız cocuklukdan arkadasız diyor.. ne dersın şimdi buna

ay sinirlerim tepeme çıktı ne ibiş bir kız bu yaaa bende olsam aynı tepkiyi verirdim. iyi demişsin.
neden bu kadar ilgileniyor ki eşinle sanane kardeşim.. açık açık söyle o hatuna rahatsız olduğunu bence ve eşine de anlat bu durumu. o da dikkatli olsun.

arkadaşınız mutsuz, ve başkalarının da mutluluğuna gölge düşürmeye meyilli..
seni huzursuz etmeye çalışmış ısrarla..
sizde onunla görüşmemekte ısrarcı olun..eşiniz de tanıyorsa arkadaşınızı, ona da açıklama yapmadan belirtin - görürsen muhattap olma -diye..
ne cins insanlar varya.. utanma arlanma diye birşey olur insan da yaa.. afedersin, yüzüne tükürsen -şükür- diyecek bu tipler..

hiçkimse eşine olan güvenini kırmasın canım.. mutluluğunuz daim olsun

Cok basit hareketler sergiliyor arkadasin canim, sakin onun seviyesine inme.
Böyle insanlarlada konusma bile, seviyeni düsürme.

kafayı sıyırmış galiba kendisi, uzak durun bu kişiden hiç tekin değil
benimde aynen böyle konuşan bi arkadaşım vardı, yani harfi harfine aynı konuşmaları
muhattap olmayın,
belliki kompleksli bi insan, kendi mutlu olmadığı için başkalarının mutluluğuna göz dikiyor...
onun kem gözlerinden uzak durun nazar değmesin evliliğinize

şeytan diyo tut saçlarından sürükle onu
cinlendim heee böyle kadınları öldürmek istiyorum yaa sanane elalemin kocasından yakışıklı değil millet aşık olur olmaz sanane kardşimm.
ama yoookkk milletin midesini bulandırcaklar illa..
uzak dur canım yaa eşine de bişey deme sorarsa sudan sebepten tartıştık soğudum falan de eşininde aklına sokma sakın. Allah mutluluğunuzu arttırsın

bana arkadaşınızın derdi eşinizle değil sizinle gibi geldi
yani kendisini kıskanmanızı istemiş diye düşündüm
gözü eşinizde olsa böyle açık açık söylemez

ayrıca söyledikleri yaptıkları çok terbiyesiz araya mesafe koyun görüşmeyin
evinizin yok yere huzurunu bozacak

elektırıgım gitti cvplara gec kaldım arkadaslar.. evet haklısınız ve az önce telefonda dostum dediğim arkadasla konustum banada yapıyor aynısını dedi işte kocanı gördüm demiş yanımda arkadasım vardı demiş cok yakısıklı ama bana mı bakıyor arkadasamı çözemedık falan demiş bence piskolojıkmen huzur bozmaya calısıyor... uzak durmak en mantıklısı

İşte böyle kızların kadınların tutup bi taraflarını ayıracaksın ki anlayacaklar
Ben yerinizde olsam yüzsüzlüğü bu kadar ele almış bir kadına sert çıkar göz dağı verirdim,kusra bakmayın ama bence böyle birisi hayatınızda gereksiz.
Gerekirse attığın mesajı ve söylediklerini kocana anlatırım diye bile tehdit edebilirsiniz bence.Sizin kaybedecek bir şeyiniz yok ama onun var.

evli bir bayan değil arkadaşının eşini kendi eşinden başka hiç bir erkeği gözü görmemeli bence.. kaldıki çok yakışıklı olmuştu filan demeler.. kusura bakmayın ama anlattıklarınızdan arkadaşınızın çok basit olduğu izlenimi oluştu gözümde.. basit ve ucuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…