belkide yanılıyorum ama bilmiyorum:(

yok güzelim, sen genede öyle kadinlari evinden barkindan uzak tut, görüsme, kafani dinle =) tabii kendin daha iyi bilirisn ama sana bisey vermeyen rahatsiz edenlerden uzak dur canim benim.
allah mutlulugunu daim etsin

ne garip insanlar var yahu hayatta, diyolağa bak. tuhaf. bu kadınla aranıza kesinlikle mesafe koyun. seviyesi yok, mesafesi yok ve kime nasıl davranacağına dair bi duruşu da yok. bu konuşmalardan bu sonuca varılıyor. böyle insanlarda özel hayatta görüşülmemeli. başa iş açarlar.

bu kızın aklında zıkrınde esınıze karsı ılgısı yoksa bıle,bu kadar sevıyesız basıt ınsanları cevrenızde bulundurmayın .

canım o kadının eşine takıntısı yok. emin ol. ilyas salman ile de evli olsan aynı cümleleri kurardı.

kadının derdi senle, başka kadınlarla. kendini pek beğeniyor aklı sıra, bakıyor ona düşen koca bu mu, etrafında eşleri iyi olan kadınları görüyor. "benim bu kadından neyim eksik fazlam var" saplantısıyla kıskandığı kadınların kocalarına sarıyor.

yarın çocukları da kıyaslar...

onun bunun kocasını inceleme verdiği çabayı kendi kocasına verse belki adam düzelir. düzelmiyorsa da boşansın dünyanın sonu değil ya. o daha çok can yakmaya çalışır. mutsuzlaştıkça çirkefleşir.

bence de arkadaşım ilişkini tamamen kes derim asla birdaha görüşme.şahsen ben olsam öyle yapardım.ne kadar ayıp ya

ne haddini bilmez ölçmeden tartmadan konuşan insanlar var yaaaönce saçmalıyor sonra da şaka yaptım deyip kendini aklamaya çalışıyorböyle insanlardan uzak dur canım böyle arkadaştan hayır gelmez zaten:97:

cnm bellı bu kadın iffetsiz..ıster cocukluk ıster 40yıllık arkdşın olsun böyle ınsanlardan yarar değil zarar gelır..ayrıca evlı olmasına ragmen erkeklere karşı bı ılgısıde var buda açık senın kocana olmayacagı ne malum...?bnce eşine sölemeden kavgasız laf dalışına gırmeden arkdşlıgına once mesafe sonrada tamamen bıtırmenen doğrusu bu olur senın ve evlılıgın için...böyleleri yuva yıkmaya aile arasına fitne koymaya meraklıdır ben burda ıı nıyet göremıorum eğer anlattgın gibiyse umarım sorununu en kısa zamanda cozersın

hepınıze yorumlarınız ıcın tek tek tesekkur ederim evet haklısınız uzak durmam lazım dedim ve sevıyeyı koymaya basladım bı kez aradı soguk konustum ordan burdan konustu hı evet hı evet dıye dıye konusmayı bıtırdım artık aramıyor mesajda atmıyor eşimin haberı yok söyleme gereği duymadım henuz hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah...

esine bahsetme o kadindan..kendi kendine hallet derim..adamin aklina bisey falan sokarsin maazallah..soguk davran ilgilenme falan..uzaklastir kendinden....esine hic de bahsetme derim...

o kadınla olan butun baglarını kes bence aynı durumu bende yaşadım en yakın arakadaşım veeşim benı aldattı sakın tavız verme isteme evıne alma sakın dıyorum ben yandım sende yanma

o kadınla olan butun baglarını kes bence aynı durumu bende yaşadım en yakın arakadaşım veeşim benı aldattı sakın tavız verme isteme evıne alma sakın dıyorum ben yandım sende yanma

cok zor bı durum olmalı zorunda ötesı belkıde ALLAH korusun kestım bakalım suan hıcbır sekılde görusmuyoruz.. eşim bilmiyor olayları bilmesınede gerek yok arkadasım zaten ona bır adımda bulunursa eşimin ters cvp verecegınden emınım cok sukurki eşimden eminimm..

canım şeytan insanı dürtüklüyor bu tip şeylerde aldat dıye aman dıyorum sana ben yandım başkaları yanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…