belkide yanılıyorum ama bilmiyorum:(

kesınlıkle psıkolojık sorunları var.bu konuyla ılgılı bır fılm ızlemıstım.kadın aynı o arkadasınız gıbı eslerı bırbırınden ayırmaya calısıyordu.sızın yuvanızın huzurunu bozmak ıstıyor.arkadaslıgınızı kesınlıkle bıtırın.gercekten tehlıkelı bır bayan.ona asla guvenmeyın.

Yuh diyorum ne bu yaa,zırt pırt arıyo seni kocan hakkında konuşuyo..

Bence koparın bağlarınızı bu kadınla,evliliğinize zarar gelmesin maazallah..

Kendi arkadasım(dı) geldi birden gözümün önüne... Eşim yurt ndısındaydı o sıralar ısrarla size gelicem sana bişi sölemem gerek demişti bende saf saf bir ton hazırlık yapmıştım :) geldi neyse yemekler yendi muhabbet sohbet derken aklıma geldi ne söylicektin sen dedim derdi varya yardımcı olucam aynen yazıyorum söylediğini BEN SENİN KOCANA AŞIK OLDUM BİLİYORUM COK MUTLUSUNUZ AMA SİZİ KISKANMAKTAN AŞIK OLMAKTAN KENDİMİ ALAMIYORUM AYRILSANIZ BİŞİ OLSA DİYE DUA EDİYORUM ben sokkk kitlendim kaldım hiç bişi diyemedim kaçarak cıkmıstı evden

yok artık şaka mı bu, ee arkadaşınız bunu size söyledi de ne geçti eline?

Aman Allahım..
Nasıl adi, basit bir insanmıs o ya!
Allah böyle insanlardan korusun herkesi.

Keşke şaka olsa ama değil eline ne geçti bilmiyorum bir daha görmedim cünkü

Dedi ve sonra da kaçıp gitti, bir daha hiç haber alamadınız mı yani?Kocanızın haberi oldu mu bu işten?
Nasıl iştir bu ya, insan mutlu olmaya da korkar oldu biri gelecek de çomak sokacak diye

Son düzenleme:

ŞOK ŞOK ŞOK ne insanlar var yahu... evet mutlu olmaya eşimle gülmeye eğlenmeye korkuyorum artık biri bizi görecek ya bana yada eşime tutulacak dıye cunku ben cok şahane olmasamda etrafdan sayıgı sevgı gören biriyim eşimde öle boyu posu sağlıgı sıhatı neşesi yerınde ve ben karakterımle cok cabuk arkadas cevresı edınebılen bırıyım ve artık bu benı korkutuyor kardes dediğim oglan aşığım diyor arkadas dediğim kocama hayran kalıyor ve ben bu devirden cok koruyorum eşime ve kendıme guvenıyorum cunku eşim bana yetıyor emınım bende ona ama bu cevre varya adilerle pisliklerle dolu ve benı dediğim gibi cok korkutuyor bakalım arkadasın sesi kesıldı yok aramız bozulcak nıye öyle diyorsun diyor cok öfkelıyım ona bır daha yazarsa edecem içine... duygularına kalbine..... hep insanları kırmadan yaşayayım ne ekersem onu biçerim iyi olayım bır gun karsıma cıkar diye yaşadım bu yaşıma kadar ama bu sefer kırıcı olcam mutlulugum için eşim bilmiyor söylemedım aklına sokmayı dusunmuyorum zaten eşim o arkadası görünce zamanından berı yol değiştirir sevmez cok yılışık der cok sukurkı eşime sahibim...

insanlar sapıtmış

korktum valla yaa... Allahım sen böyle insanları etrafımızdan uzak tut..

Konu sahibi arkadaşın dediği gibi eşimize ve kendimize güveniyoruz ama ya etraftakiler..Allah korusun böylelerinden.

herkes haddini bilecek bencede mesafe koyun aranıza...allahım evlerimizden eşlerimizden uzak utsun böyle insanları...

Dedi ve sonra da kaçıp gitti, bir daha hiç haber alamadınız mı yani?Kocanızın haberi oldu mu bu işten?
Nasıl iştir bu ya, insan mutlu olmaya da korkar oldu biri gelecek de çomak sokacak diye

Gördüm tabiki ama hiç konusmadık bir daha... yüzüme bile bakmıyor bide baksaydı dimi

yuh yani yuh nasıl insanlar var

hemen hayatindan cikar.
seni rahatsiz eden, sinir eden biriyle hic görüsme artik derim.
öyle "arkadas" olmaz olsun.
sen gene sabirli davranmissin yaa.
ben olsam onu lafla yerle bir eder birdaha beni sakin arama derdim.
korksun biraz.

hemen hayatindan cikar.
seni rahatsiz eden, sinir eden biriyle hic görüsme artik derim.
öyle "arkadas" olmaz olsun.
sen gene sabirli davranmissin yaa.
ben olsam onu lafla yerle bir eder birdaha beni sakin arama derdim.
korksun biraz.

evet bende nasıl bu kadar sabırlı davrandıgımı merk edıyorum zaten normalde baskası dese anında yerle bır ederdım demekkı yılların verdıgı hatır böyle davranmamı sagladı... yada ne bıleyım buyudukce daha sakinmi davranıyorum ne.. ??

Böyle erkek delisi kadınlardan uzak dur ,bunlar hayatta çok şey kaçırıyor ama farkında değiller,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…