Annenin sizi büyüttüğü. Anları bir bilseniz siziin için komşuya bile gidemediği hayatının sizden ibarer olduğu benim.cocugum var diyip gidemediği yada uykusu var diye erken kalktığı zamanlar bence çok şey istemiyorlarKızlar merhabalar. Ben 34 yaşındayım. Evlenmedim ve ailemle yaşıyorum. Ama bu konuda zorlanıyorum. Ailem bana fazla bağlandı. Yani yaşlılar ama sağlıkları iyi. Bir sorunları yok. Ama benden bağımsız bir şey yapamıyorlar. Eve biraz geç gitsem meraktan bir hal oluyorlar. Arkadaşlarımla gezsem kızım “benim yaşlı anne babam var” de çok oturma gel diyorlar. Bir yere iş gezisine gidecek olsam onlarda gelmek istiyorlar. Yani beni kısıtlamak anlamında değil ama bana bağımlı gibiler. Annem “bize sen bakacaksın” diyor. Benim de onlardan başka kimsem yok ama ben de gencim biraz kendi hayatım olsun istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Umarım yalnız kalıp bencillik yapmazsinizBencillik yaptıkları. Benim böyle bir yaşlı komsum var kızı bekar. "Evlenirse ben iki güne tek başıma bu evde ölürüm hem benim param pulum da yok ki" diyor herkese. Duygu somurusunden başka bisiy değil. Dünyaya bir kere geliyorsunuz konu sahibi
Bu konuda kimse yalnız görünmüyor. Karı koca beraber yaşıyorlar. Ben yalniz kalıp çocuğuna yük olmamaya çabalayan yaşlılar çok gördüm. Konu sahibi elini ayağını tamamen çekecek degilUmarım yalnız kalıp bencillik yapmazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?