- 19 Ekim 2020
- 31
- 60
- 3
- 41
- Konu Sahibi pembebulut111
-
Tabiki kurabilirsin artık insanlar kariyer yapıyor çoğunlukla evlilik yaşı uzadı uzmanlar bile söylüyor bunu.arkadasinin sağlık sorununun dan dolayı olmamış olabilir. ben 38 yasimda doğum yaptım korunmasız 1 aylık ilişkide hamile kaldım.25 yaşında geç bir insanında çocuğu olamaya biliyor. Arkadaşım senelerdir istiyor 29 yaşında olmuyor malesef.Belli bir yaştan sonra ilk evliliğini yapan ve anne olabilen var mı aranızda bilmiyorum. Arkadaşım 41 yaşında evlendi ve anne olamıyor maalesef. Ben de 37 yaşındayım. Ve işin zor tarafı çocuğu olan biriyle evlenmek istemiyorum. Evlenip ayrılmış olabilir ama benim gibi çocuğu olmayan ve birlikte sıfırdan yuva kurabileceğimiz biriyle evlenmek istiyorum. Böyle bir şansım var mı bilmiyorum. Hayata başka şeylere öncelik verdik, bazı şeyleri kaçırdık sanırım.
İşin kötü yanı yıllardır karşıma kimse çıkmıyor. Yani tercih etme gibi bir durumum yok çünkü kimse yok."Mutlu yuva" denen şey sizi mutlu edebilecek biriyle olur zaten, yaşla alakası yoktur. Evlenmeyi ve çocuğunuzun olmasını bu kadar çok istiyor ve hala evlenmemişseniz karşınıza böyle biri çıkmamış demektir. Erkenden sırf evlenmek için evlenip mutsuz olmaktansa mutlu yuva için doğru kişiyi beklemek daha doğru.
Bir arkadaşım 41 yaşında ikinci çocuğuna doğum yaptı, başka bir arkadaşım yumurta rezervleri azaldığı için 20 li yaşlardan beri çocuk için çabalıyor. Bu yaşa göre değil kişiye göre değişen bir durum. 40 yaşından sonra ilk kez anne olan bir sürü ünlü kadın var.Belli bir yaştan sonra ilk evliliğini yapan ve anne olabilen var mı aranızda bilmiyorum. Arkadaşım 41 yaşında evlendi ve anne olamıyor maalesef. Ben de 37 yaşındayım. Ve işin zor tarafı çocuğu olan biriyle evlenmek istemiyorum. Evlenip ayrılmış olabilir ama benim gibi çocuğu olmayan ve birlikte sıfırdan yuva kurabileceğimiz biriyle evlenmek istiyorum. Böyle bir şansım var mı bilmiyorum. Hayata başka şeylere öncelik verdik, bazı şeyleri kaçırdık sanırım.
Bence hiç bişey için geç değil çocuk olmuyosa evlat edinilir binbir türlü çeşit insan var sevgi olduktan sonra herşey hallolurBelli bir yaştan sonra ilk evliliğini yapan ve anne olabilen var mı aranızda bilmiyorum. Arkadaşım 41 yaşında evlendi ve anne olamıyor maalesef. Ben de 37 yaşındayım. Ve işin zor tarafı çocuğu olan biriyle evlenmek istemiyorum. Evlenip ayrılmış olabilir ama benim gibi çocuğu olmayan ve birlikte sıfırdan yuva kurabileceğimiz biriyle evlenmek istiyorum. Böyle bir şansım var mı bilmiyorum. Hayata başka şeylere öncelik verdik, bazı şeyleri kaçırdık sanırım.
Nasip ya 23 yasinda evlendim benimde olmuyor arkadasinin olmamasi uzucu ama seninde olmayacak anlamina gelmiyorBelli bir yaştan sonra ilk evliliğini yapan ve anne olabilen var mı aranızda bilmiyorum. Arkadaşım 41 yaşında evlendi ve anne olamıyor maalesef. Ben de 37 yaşındayım. Ve işin zor tarafı çocuğu olan biriyle evlenmek istemiyorum. Evlenip ayrılmış olabilir ama benim gibi çocuğu olmayan ve birlikte sıfırdan yuva kurabileceğimiz biriyle evlenmek istiyorum. Böyle bir şansım var mı bilmiyorum. Hayata başka şeylere öncelik verdik, bazı şeyleri kaçırdık sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?