Bell'in Diyet Günlüğü

sevgili günliğüm demin hazır çorba içtim ve iki tane light biskuvi yedim bugunu burda bitiriyorum .

günaydın sevgili günlüğüm kahvaltımı yaptımm..
menum
bir buçuk dilim kepek ekmeği
5 yeşil zeytin
3 cherry domates
bir dilim light kalper peyniri
iki tane kuru kayısı
bir fincan şekersiz çay
kahvaltım bu kadar bide sabah kalkar kalkmaz bir bardak ılık su içtim .

sporumuda yaptım leslie 2 mil yürüyüşünü denedim çok etkili birşeye benziyor arkasından pilatesimide yaptım iyi spor yaptım bugün .

bugünden başlayarak yazayım bugün diyetimin 3.günü .
sabah
2 ince dilim kepek ekmeği
bir kübrit kutusu beyaz peynir
4 yeşil zeytin
bir adet domates
bir fincan şekersiz çay
birazdan pilatesimi yapıcam .

kaç bedensin canım aslında boyun baya uzun kilonda gayet normal geldi bana hatta çok zayıf olabileceğini düşünüyorum...

canım benim basen kalça problemim var 38 beden giyorum aşağısını hatta bazen 40 bile oluyor 36 ya düşmek istiyorum .eskiden 36 ydım şimdi genişledim .53 kilo falan olunca 36 ya giriyorum o yüzden başladım dikkatli yemeğe içmeye ve spor yapıyorum zaten çok ağır değil diyetim yiyorum herşeyden ama azar azar .sağlıklı beslenmeye alışmaya çalışıyorum :)

öğlen yemeği
peynirli salata beyaz peynirle yaptım yağsız
bir dilim kepek ekmeği
3-4 kaşık yoğurt
arada kuru kayısı ve bir adet diyet biskuvi yedim .

akşam yemeğim
bir porsiyon mantar sote
salata yağsız
bir dilim kepek ekmeği
yoğurt

gecede bi kaç light biskuvi yerim yatarım artık bugünde burda bitti yarın tartıya çıkıcam gerçi 3 .günümdü bugün tam olarak ama ne yapim yarın sabah çıkarım tartıya .

tünydın günlğümm bu sabah kahvaltımı yapamadım işlerim vaardı bir parça börek yedim ama küçük bir parça
sabah tartıldım 58.1 im tam 900 gram vermişim hiç fena değil böyle devam ediceğim .

tebrik ederim iyi vermişsin

öğlen yemeği
beyaz peynirle hazırladığım salata yağsız
bir dilim kepek ekmeği
2-3 kuru kayısı
leslie ile 1 mil yaptım bide .

canım günlüğüm akşam yemeğim menüm
iki parça tavuk ızgara
yoğurt

günaydın sevgili günlüğüm
sabah kahvaltımı yaptım menum
3 cherry domates
4 yeşil zeytin
1 kalper lıght peyniri
bir fincan şekersiz çay

öğlen yemeğim
patates salatası
bir dilim kepek ekmeği
yoğurt birazdan kahvemi içceğim
bugün kilom 57.1 umarım 53 leri ne zaman görücem bakalım .

evett akşam yemeğimide yedim geldim menüm
bir parça ızgara tavuk
salata
yoğurt
bir dilim kepek ekmeği
bir kase yoğurt çorbası
epey doydum sanırım çorba içince akşamları çok doyurucu oluyor.

dün gece hiç birşey yemedim sanırım diyetim artık oturuyor neyse sabah ki menum
klsaik kahvaltım
bir zeytin
bir light kalper peyniri
3 cherry domates
bir fincan şekersiz çay
bu sabah itibariyle tam 57 kiloyum 4 kilom kaldı yaşasın bakalım ne zamanda vericeğim o dört kiloyu .

bell nbr nasıl gdiyo öööff patates salatasını görünce canım istedi....bu leslie nedir nasıl yapılır mil hesabı ne ki kestane kebap acele cvp

bell kilolarımız hemen hemen aynı ama senin boyun benden uzuuuun

bell nbr nasıl gdiyo öööff patates salatasını görünce canım istedi....bu leslie nedir nasıl yapılır mil hesabı ne ki kestane kebap acele cvp

canım aç aç geziyoruz ne yapalım :) leslie nin vidoları var 1 mil 3 mil 5 mil ama ben 2 mille bir mili yaptım şimdiye kadar çok yüklenmek istemiyorum yavaş yavaş çıkarıcam patates diyette olmaz ama salatayı bo tutup bir patates atınca zararı olmuyor netten indirdim bende leslie yazınca çıkıyor zaten bende burda okudum yapanlar memnun bakalım bizde işe yarayacak mı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…