Bell'in Diyet Günlüğü

şimdi en son olarak meyveli yoğurt yedim küçüklerden ve bugünü de bitiryorum burda cuma tartıya çıkacağım artık 55 leri görmem gerek .

şimdi en son olarak meyveli yoğurt yedim küçüklerden ve bugünü de bitiryorum burda cuma tartıya çıkacağım artık 55 leri görmem gerek .

günlüğünüze bakıyorum insallah verirsiniz..Okumam da ii oluyor ton balıklı salata hiç aklıma gelmemişti.Ondan alıp öğlen veya aksam öğününde bende tüketeyim.
Spor yapıyormusunuz ?

çok yapmıyorum canım spor leslie yapıyorum bide pilates oda hergün değil yürüyüşe çıkıyorum yetiyor bana zaten çok vermem gerekmiyor 2-3 kilom kaldı verilcek 3 kilo verdim şimdiye kadar .

günaydın sevgili günlüğüm sabah kahvaltım
iki ince dilim kepek ekmeği
bir kk beyaz peynir
3 tane cherry domates
4 yeşil zeytin
bir fincan şekersiz açık çay
birde bir bardak portakal suyu içtim bu sabaha böyle başlangıç yaptım valla hala 56 larda dolaşıyorum cumaya kadar 55 i bulabilcekmiyim acaba ?

evett akşam yediklerimi yazıyorum şimdi
iki dilim kepek ekmeği
bir porsiyon mmantarlı tavuk sote
bir kase yoğurt
yağsız salata

sevgili günlüğüm günaydın hala 56 larda dolanıyorum deli olucam valla 54 egelip orda sabitlemek istiyorum bakalım böyle diyete devam ne zaman görücez 54 ü .
sabahki menum
bir buçuk dilim kepek ekmeği
4 yeşil zeytin
2 cherry domates
bir kk beyaz peynir
bir finvan şekersiz çay

öğlen yemeğim
bir porsiyon mantarlı sote
yarım dilim kepek ekmeği
bir kase yoğurt
hala 56 lardeyım deli olucam çakılı kaldım 56 ya
akşam salata zeytin yağlı pırasa yiyeceğim öle planladım .bugün spor yapamadım ya dışarısı soğuk çıkasım gelmiyor leslie mi yapsamki .

dayanamadım kaçamak yaptım offf pişman oldum çubuk kreker yedim peynirli neyse akşam
salata peynirli
bir dilim kepek ekmeği
em şimdi şu leslie i yapayım diyorum dizimde başladı gerçi ama hem izler hem yaparım artık .

günaydın sevgili günlüğümm
klasik kahvaltımı yaptım
bir kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
3 ceherry domates
bir fincan şekersiz çay
aç karnına 2 tane kuru kayısı ve bir ardak ılık su
bugün itibariyle hala 56 yım düşemiyorum leslie yapıcağım ama inatla devam ediyorum diyetime .

evett bugün öğlen patates salatası yedim bir dilim kepek ekmeği
akşamda bir tabak bezelye ve bir dilim kepek ekmeği bugünü burda kapatıyorum .

günaydın sevgili günlüğüm hala 56 yım sıkı diyete mi girsem ne yapsam gitmiyor bu 3 kilo neyse sabah
menum
kalsik
2 dilim küçük ama kızarmış kepek ekmeği
bir kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin
3 cherry domates
3 kuru kayısı
şekersiz çay

sevgili günlüğüm hala 56 lardayım sanırım bugün öğlen yemeyeceğim çünkü böle olmuyor yani 54 olmam lazım en kısa zamanda .
sabah menum
1.5 dilim kepek ekmeği
3 cherry domates
1kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin
bir fincan şekersiz çay

evett öğlen iki salatalık ve türk kahvesi içtim şimdi akşam yemeğimide yedim menum
4 köfte
salata
yoğurt
bir dilim kepek ekmeği

günaydın günlüğüm sabahki meum klasil
2 cherry domates
5 yeşil zeytin
bir kk beyaz peynir
bir fincan şekersiz çay
2 kuru kayısı
leslie yapıcam birazdan bugün 55 leri gördüm nihayet ama 55.7 falanım ha gayret geliyorum 55 e .

buda akşam yemeğim
mantarlı sote
bir dilim kepek ekmeği yoğurt
spor yapamadım öldüm 55 im artık bir kilom var sevgili adayımla buluşcm günlük manken olduk iyi iş çıkardık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…