Bell'in Diyet Günlüğü

evettt ara öğün yaptım meyveli yoğurt ve kuru kayısı şimdi yürüyüşe çıkıcağım görürşrüüz günlük ..

canım merhaba bende seninle hemen hemen aynı 1,69 boyunda 58 kiloyum 50 kiloya düşmek istiyorum bende harika duruyor
bu kiloları oğlum sayesinde aldım herkez boyuna göre iyisin desede ben kendimi nasıl mutlu hissediyorsam öyle olmak istiyorum

arada sana yazarım canım

evet banada öyle diyorlar özellikle annem ama ben beğenmiyorum kendimi kilo veriyorum o yüzden 53 hedefim 2 kilo verdim şimdiden beklerim günlüğüme canım .

akşam yemeğim
bir kase yoğurt çorbası
1.5 su bardağı kepekli makarna
yoğurt

günaydın günlük sabahki menum
bir buçuk dilim kepek ekmeği
3 siyath zeytin
3 cherry domates
bir kalper peyniri
öğlende ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum .

ahhh ahhh ben senin kilona düşmek için uğraşıyorum sen hala kilo vercem diyosun çıtırım boşver o kadar sıkma kendini sadece sporla bile ınersın o kiloya

inşş hepbirlikte veririz fazlalıklarımızı ilk günlere göre daha az acıkıyorum alıştım galiba diyete burdanda yazmak iyi oluyor insan kendini disipline ediyor .

sevgili günlüğüm bugün duygusal modda olduğum için biraz böyle kötüyüm neyse yılmak yok tabi diyete devam
öğlen yediklerim
4 adet köfte
bir dilim kepek ekmeği
salata yağsız
yoğurt arada 2 light biskuvi yedim akşamada salata çorba yapıcağım yarın kilo bildiririm yaparım artık spor yapamadım bugün belki akşama doğru .

sevgili günlüğüm dün sana yzamadım dışardaydım bütün gün iş mesleleriyle uğraştım ondan dolayı da diyete uyamadım ama kaçırmadım tabi
bugün itbariyle 56.7 im inşş bir dahaki cumaya kadar 56 olucağım sonraki haftada 55 olmayı hedefliyorum yavaş gidiyor kilolar ama bir daha dönmemek üzere gitsin diyorum neyse bu sabah kahvaltımı yapamadım işlerim vardı
ama bir kaç tane kuru kayısı yedim demin
domates çorbası
4 adet diyet biskuvi yedim
akşam için ne yiyeceğimi düşünmedim ama sana yazaıcağım .

günaydın sevgili günlüğüm bugün itibariyle 56.1 kiloyum yaşasınnn ama durmak yok tab 53 hedefimiz 3 kilom var yavaş yavaş gidecek inşş nisana süper taş gibi gireceğiz hayırlısıysa inşşş sporumu aksattım gerçi hastayıım malum bide dışarda koşsuşturma gerçi yürümeye özen gösterdim ama insan kilo verdikçe valla daha mutlu oluyormuş neyse gelelelim sabahki menümüze
bir dilim tam buğday ekmeği kızarmış
bir kibrit kutusu beyaz peynir
4 yeşil zeytin
3 cherry domates
1 fincan şekersiz çay sabahki menüm buydu öğlen ton balıklı salata yapmayı düşünüyorum .

canım günlüğüm günaydın bugün kahvaltımı yapamadım öle geçiştirdim bu ara nazar değidi bana yaa yapamıyorum diyet miyet gerçi dikkat ediyorum ama öğlen de canım birşey istemiyor sabah 56 civarı çıktım 3 kiloyu veremiyorum tıkandım burda kaldım malum hastayım bide öğlen bir salata yapayım bare .

ton balıklı salata
bir buçuk dilim kepek ekmeği
arada kurus kayısı bol bol su bugün menum buydu öğlen yemedim biraz önce yedim bunları akşam içinde birşeyler yerim ne yesem diye düşünüyorum yoğurt ekmek yiyebilirim 55 i görünce kendimi ödüllendireceğim valla.

ooooooooo 55 görünce bende ödüllendicem kendimi hedefim önce 59 bu ton balıgını nasıl yiyosun canım ben kutuyu acar acmaz burnuma kokusu vurunca mahvoluyorum ama salatada tavuk severim ben

ooooooooo 55 görünce bende ödüllendicem kendimi hedefim önce 59 bu ton balıgını nasıl yiyosun canım ben kutuyu acar acmaz burnuma kokusu vurunca mahvoluyorum ama salatada tavuk severim ben

aaa ben seviyorum canım salataya atınca aslında kokmuyor bence dene bi hemde çok sağlıklı yağda koymuyorum azcık tuz ve limon süper oluyor valla dene bence seversin .

evett sevgili günlüğüm kahvaltımı bugün yaptım kahvaltısız olmuyor diyet menum
üç tane cherry domates
bir kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
bir buçuk dilim kızarmış kepek ekmeği
bir fincan şekersiz çay

evett bugün sporumu yaptım pilates ve leslie 1 mil iyi oldu kendime geldim öğlen de
bir simit yedim öğlen yemeği niyetine akşamda ton balıklı salata yapmayı düşünüyorum .

evett bugün sporumu yaptım pilates ve leslie 1 mil iyi oldu kendime geldim öğlen de
bir simit yedim öğlen yemeği niyetine akşamda ton balıklı salata yapmayı düşünüyorum .

ton balıklı salataya bayılırım

evett arada bir muz ve az şekerli türk kahvesi içtim akşam yemeğim de
iki dilim kepek ekmeği
ton balıklı salata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…