Bell'in Diyet Günlüğü

Tebrik ederim çok istikrarlı gitmişsin.
ben bukadar düzenli olamıyorum okula gidip geldiğim için.Kaç günde başardın peki? sporu hergün yapıyomsn mesela cnm

yok canım arada kaçamaklarım oldu ama çok az tabi.
şimdi buraya yazdığım ilk günden beri 3 kilom gitti .şimdi kaldı 3 kilo .bunun için hedef koydum kendime 3 haftam var .yani daha sıkı olucam bundan sonra .spor olarak leslie yapıyorum bide yürüyüş bazen .pilatesde yapıyordum ama bu ara asıyorum biraz .yani öyle sıkı bir diyet-spor programı yapmadım ama 3 kilom gitti .yediğine içtiğine dikkat edince gidiyorlar kilolar .

bugün itibariyle 55.8 im yaa üfff neyse yılmak yok .
sabah
bir buçuk dilim kepek ekmeği
5 yeşil zeytin
bir kk beyaz peynir
bi domates
bir fincan şekersiz çay .

bugün itibariyle 55.8 im yaa üfff neyse yılmak yok .
sabah
bir buçuk dilim kepek ekmeği
5 yeşil zeytin
bir kk beyaz peynir
bi domates
bir fincan şekersiz çay .

Selam canım günlüğünü okudum menülerin çok iyi tabi birde kararlılığın. Bundan sonra takipteyim üfff 55,8 im diye ah çekmediğin oleyyyyyyyyy 53 üm dediğin günlerde gelecek 3 kilo ne ki zaten benim tam 7 kilo vermem lazım dur bir üffff te ben çekeyim :))

canım ben daha önce 60 falandım bugünlere geldim 4.5 kilo civarı verdim .şimdide 3 kilom kaldı yaklaşık .öyle çok sıkmıyorum kendimi yavaş yavaş gidiyor kilolar .önemli olan kararlı olmak ve yolundan dönmemek .arada çikolatamıda yedim .sütlü tatlıda yedim .öyle herşeyi kısmadım ama azar azar .ödüllerim oldu yani.sende verirsin öle çokda sıkıntı değil. 7 kiloda çok değil inan .

selamlar günlükcüm
bugünkü menum şöle
klasik kahvaltım
öğlen
bir kase muhallebi
yarım paket etiform
akşamda ıspanak yemeği yoğurt yemeyi planlıyorum .

selamlar günlükcüm
bugünkü menum şöle
klasik kahvaltım
öğlen
bir kase muhallebi
yarım paket etiform
akşamda ıspanak yemeği yoğurt yemeyi planlıyorum .

canım nerdesin sen profiline baktım kapsama alanı dışında yazıyordu nasıl tedirgin oldum

günaydın günlük sabah kahvaltımı yaptım klasik artık bakalım ne yapıcaz bugün .

börek yedim ya utanarak itiraf ediyorum offf akşam köfte salata yicem bu gidişle veremicem ben bıktım ya .

güyandın sevgiligünlük
bugün kahvaltım yine klasik
arada iki küçük biskuvi attım ağzıma
birde az şekerli türk kahvesi
öğlen salata köfte yoğurt yiyeceğim
öle planladım
bakalım bir kilo gitmesi gerek artık .

bende aynı durumdayım 62 kiloydum 56 oldum şimdi ama naparsam yapayım gitmiyo kaldı kilolar :S

diyet yapıyormusun canım bende şu anda 55 lerdeyim .ben diyet yapıyorum ama arada kaçamaklar oluyor işte ondan takıldım bu kiloda .bide ilk başlarda hızlı veriyorsun sonra yavaşlıyor vermen .o yüzden yılmadan devam etmek gerekiyor .sonunda gidiyor yavaş yavaş .ilk zamanlardaki gibi hızlı gitmiyor .

öğlen bir tabak mantar çorbası içtim
iki-üç parça diyet biskuvi yedim .
bugün yürüyüşümü yaptım akşamda salata yoğurt köfte yiyeceğim .

yani pek sayılmaz şekeri hayatımdan cıkardım ekmek sadece sabah kahvaltıda ama kaloriye dikkat ediyorum 1000 kalorıyı gecmemeye calısıyorum 1 ayı gectı bu yaptıklarım ınsallah 1ay snra etkısını gorurum

görürsün bence bende şu bir ay dikkat ediceğim daha fazla. kaçamak yapmamaya çalışıcam hedefim 53 2-3 kilo yani azla değil.sıkı bir diyetle on beş günde verelilir.

sevgili günlük akşam yemeğim
3 köfte
salata
light yoğurt
bir ince dilim kepek ekmeği
bugünü burda kapatıyorum inşş çok acıkırsam yatana kadar bir iki light biskuvi yerim diyorum .

günaydın günlükk
sabah
iki dilim kızarmış kepek ekmeği
bir kk beyaz peynir
4 zeytin
bir domates
bir fincan şekersiz çay
bugün kilom biraz fazla çıktı ya moralim bozuldu üff neyse bu hafta sıkıyım biraz.53 olmam gerekkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…