Bell'in Diyet Günlüğü

tebrik ederim canım. zaten boyun kaldırırmış kilon fazla değilmiş. benimde 10 kilo vermem lazım inşallah motive olup başlıyacam :)

tebrik ederim canım. zaten boyun kaldırırmış kilon fazla değilmiş. benimde 10 kilo vermem lazım inşallah motive olup başlıyacam :)
benim diyet listelerimi takip et canım ben en başlarda 62 kiloydum düşün çok kilo almıştım önce 59 adüştüm burda günlük tutmaya başladığımdan beri 4 kilo gitti .2 kilom var verilcek 53 hedefim yaza kadar gider 53te sabitlenmek istiyorum .devam ediyorum yoluma bende toplamda şimdiye kadar 7 kilo verdim az değil yani 3 kilo daha gidince 10 kilo olcak .

leslie yapıcam bugün ya pilateste yapamadım uzun zamandır bir tembellik geldi offf ...55 lere indim ama vucudum tam istediğim gibi değil .

günaydınn sevgii günlük off hala istediğim kiloda değilim sıkı diyete başlıyorum artık böle olmayacak 2 kilo vermem lazım bir hafatada
sabahki menum
bir buçuk dilim kepek ekmeği
bir kk beyaz peynir
5 zeytin
3 cerry domates
bir fincan şekersiz çay

ara öğün bir muz yedim öğlen çorva salata yapıcam bugün tekrardan pilatese başlıyorum off çok üşengeç oldum ya bu ne hal bende .kilolar gittikçe böle bi şımardım sanki herşey bitmiş gibi daha 3 kilo var halbuki zamanda az.

öğlen akşam arası
iki parça ttavuk ızgara
salata
yoğurt
bir dilim kepek ekmeği
offf yürüyemedim spor yapamadım burda laf yetiştirecem diye millete .akşamda ççorba yoğurt yerim artık 3 kilo gitsinnn artıkk.YETERRRRR

akşam
bir kase çorba
yoğurt ve bugünü kapatıyorum burda .ha gayret az kaldı 3 kilom gitsinnn bir an öncee....

günaydın günlük hala 55 lerdeyim ha gayret az kaldı .
menum
bir dilim kepek ekmeği
bir kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
3 cherry domates
bif fincan açık şekersiz çay .

ara
yarım muz
öğlen
iki parça ızgara tavuk
yoğurt
yarım dilim kepek ekmeği
akşamda salata çorba yapıcam inşş yeter artık gitsin bu 3 kilo yaaa hafiflemek istiyorum ....

günaydın sevgili günlük hafta sonu iyice zıvanadan çıktım .şimdi toparlanmam lazım .bugünden itibaren bir haftalık sıkı diyete giriyorum inşş bozmam .
sabahki menum
4 yeşil zeytin
bir kk beyaz peynir
bir domates
bir fincan çekersiz çay
öğlen salata yoğurt yiyecem inşş

bir salatalık yedim şimdi birazdanda yoğurt yerim offf .herkes sıska oldun yeter diyor .54 ü görünce duracam sanırım .idealim 54 .şimdi bile incecik gözüüküyorum .

akşam yemeğim
bir dilim kepek ekmeği
bir kase çorba köfteli
bir kase yoğurt
salata
arada iki parça çikolata attım ağzıma azcıkk çok değil
yatana kadar su içecem bugünde bitti böle .

günaydın günaydın sevgili günlüğüm dün çikolata kaçamağı yaptım yaa ..melesef ama karralıyım 3 haftalık diyete giriyorum her hafta 1 kilo ve 53 olucam kararlıyım kesinnn
sabah menu
bir dilim kepek ekmeği
1 orta boy domates
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
bir fincan şekersiz çay
öğlen salata yoğurt yapıcam
akşamda salata yoğurt çorba
başkada birşey yemek yok
arada salatalık yiyebilirim okadar
kararlıyım başarıcağımmmm ....

ara öğün muz yedim spor yapaıcam birazdan sıkı çalışmam gerek bu hafta evdeyim çünkü işe başlayınca zor oluyor spor .hadi bakalım iş başına .incecik giriyorum yaza manken gibi oldum yine yaşasınnn azzcık kaldııı...

leslie yaptım en kolayı u geliyor 1 mil .akşama doğruda bir mil daha yaparım inşşş .
öğlen salata yoğurt yiyeceğim
bu hafta kararlıyım bozmak yok diyetiiiiiii.....

yemeğimi yedim akşamda aynı menumu yapıcam inşş
salata çorba
yoğurt iyi gidiyorum şimdilik hadi bakalım .

sevgili günlüğüm bugunki yediklerim
sabah
4 yeşil zeytin
bir domates
bir fincan çay
bir kk beyaz peynir
öğlen
salata
yoğurt
bir dilim kepek ekmeği
akşamda salata çorba ve yoğurt yiyeceğim yine ve günü kapatacağım
arada bir kahve ve iki parça muzlu goflet yedim atıştımalık kolorisi düşüktü .spor olarak lesline 2 mil yaptım
3 haftam var veilcek 3 kilom var ve çok fitim bugün .bölede davam etsinn.

akşam menumu değştirdim
akşam
bir yumurta
bir dilim kepek ekmeği
salata yedim .
bugün burda bitiyor bakalım cuma tartıya çıkıcam yeter atık bitsin bu diyetttt...

Tebrik ederim çok istikrarlı gitmişsin.
ben bukadar düzenli olamıyorum okula gidip geldiğim için.Kaç günde başardın peki? sporu hergün yapıyomsn mesela cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…