Bembeyaz mutfak kullananlar buraya lütfen

offf canım ne mutlu sana bende o günleri görcekmiyim acaba bende perde ve stor diktiricem bazı odalara kısmetse bu hfta sonu bakıcam cnm bizimde sanırım 2 gün içinde boya işi biter herhalde bizde akşam katalokdan beğendik marshall olucak ama çok kararsız kaldım eşimde yaptır kum beji gitsin diyor hem her renge uyar benim duvarlarım zaten daha önce açık renkdi eşyaalrım için kahve tonları daha uygun olduğu için sanırım o olucak acaba çok mu koyu olur bu renk senin dediğin markaya bakıcam şimdi inşallah önümüzdeki hafta bende toparlamaya başlarım evimi çamsan ın metre kare fiyatını ne kadara yaptırdın cnm bizde bu akşam kısmetse bakıcaz ben çok açık istemiyorum ama yinede fikrim tabikide değişebilir biraz sıcak ahşap rengi istiyorum ama internetten gönlüme göre de bir renk de kara kılmadım artık gidince orda karar veririm inşallah

Canım valla eniştemiz parkeci bizim sanırım 14,5 tan aldı m2 karesini..ahşap rengide güzel ama benim parkemi gören herkes bayılıyor..çok hoş duruyor.sen bilirsin tabi..benimde eşyalarım krem-kahve tarzında ama bej rengi artık sıkıcı geliyor bana..gonca rengi zaten hafif pempesi bir bej çok açtı evi çok güzel oldu..sanırım çarşamba -perşembe evimin tüm resimlerini eklicem..perdelerim de takılmış bugün evle konuştum az önce..sanada fikir olur:)

merhaba arkadaslar
yeni taşınacağımız evimin mutfağı küçük 335cm x 208 cm dikdörgen
komple beyaz lake yaptırmayı düşünüyorum ki ferah ve geniş dursun diye..

beyaz eşyalarım ankastre değil beyazlar.
mutfakta modern tarzı beğeniyorum

eketki gibi bir dolap yaptırmayı düşünüyorum
ama çizimim ölçülü değil, cam önüne u kadar dolap sığmaz belkide bilmiyorum

sizce beyaz lake mutfakta fayanslar nasıl olmalı,
yer fayansları ne renk olmalı?

şık göstermek için ya da daha kullanışlı hale getirmek için ne yapabilirm?

düşünmkten kafayı yicem

bu arad su tesisatı yapılmış lavabonun yerini değiştiremiyorum boshayallersmile

teşekkür ederimmmmmm:gitme::2:

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Bizim mutfağımız da çok ışık alan bi oda değildi, ben de beyaz rengi tercih ettim, ankestrelere uyması için detaylarda açık gri tonları kullanıldı. gayet de güzel oldu :) bence mutfağı ferah göstermek için grinin tonlarını ve çok az da siyahı belki detaylarda kullanabilirsiniz. kolay gelsin...

selam arkadaşalar bızde bu ay mutfak tadılatına başlayacağız butun konuyu okudum kafamdaki mutfaga çok yakın mutfaklar yaptırmışsınız ama resımlerını göremedım ve cok merak edıyorum eklersenız cok sevınırım

kardel cim mutfağın ne alemde ?
benim de mutfağım beyaz olduğu için konu dikkatimi çekti bi bakayım dedim :)
şuan nişanlıyım temmuz 18 de düğünüm var kısmet olursa beyaz mutfağımın resimlerini koyarım burda ki arkadaşlara da fikir vermiş olurum :)
benim mutfak dolaplarım parlak beyaz ve iki tane kocaman cam gözü var fayanslarım grili beyaz lı tezgahım da simli gri halı da grili siyahlı
çok şık ve asil duruyor her gören bayılıyor
klasikleşmiş renklerden farklı tavsiye ederim arkadaşlar ama temizliğe dikkat .! :1rolleyes:

mutlulukkkkkkk mesut ol inşallahhhhhhhhhhhh
resimlerini bekliyorum. simli gri halını netten görebileceğimiz bir yer var mı

mutlulukkk cnm mutfağım hemen hemen bitmek üzere dün tezgah arası fayanslarımızı beğendik sanırım yarın yapılacak pek bişey kalmadı ama yinede eksikler var tabiki tezgahım takıldı bugün kuplar falan takılacak işte yavaş yavaş oluyo herşey sanada canım Allah geçim versin eminim mutfağın çok güzeldir seninde. Darısı bizim başımıza seninde resimlerini bekliyorum koyarsan bizlerede fikir olur

Slmlar..

Resim isteyen arkadaşlar vardı,unuttum burayı ben,ev resimlerimde eklemiştim..Buraya da yüklüyorum...

Eklentiler

• $PICT0036.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 166
  • $PICT0037.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 187
  • $PICT0039.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 173
  • $PICT0040.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 180
Devam

Eklentiler

• $PICT0041.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 150
  • $PICT0042.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 154
  • $PICT0043.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 179
  • $PICT0044.webp
    4 KB · Görüntüleme: 184
Devam...

Eklentiler

• $PICT0048.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 134
  • $PICT0049.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 132
  • $PICT0047.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 127
  • $PICT0050.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 152
Cnm iyi günlerde sağlık ve mutlulukla otur evinde inşallah inşallah benimde hayırlısı ile biterde bende eklerim senin gibi resimlerimi senin tezgah arası cam mozaik mi cnm yoksa seramik mi bizde dün akşam baktık cam olanlara ama çok pahalı 900-tl tutuyor bizim beğendiklerimiz ama ben o kadar vermek istemiyorum açıkcası bu akşam başka bi yere daha bakıcaz kısmetse...hayırlı kandiller........

prenscim çok güzel olmuş
maşallahh
darısı başıma...

mutfak komple kaça mal oldu? ortalama?
tezgah çimstone mu?

yazabilirmisin

yeni mutfağında iyi günlerde lezzetli yelekler pişirmek nasip olsun

Kardelcim seramik benim cam olanlar evt pahalı ama gerek yok ,görenler çok beğendi..

Gülçehre doğal granit canım,çimstoneyi orda beyfendinin biri anahtarı ile çizdi hemen çizildi,ama doğal granit çizilmedi,kendiden ayna parçacıklı tamamen doğal,sıcak birşeyi koyuyorum hiç bişey olmyuyor..tezgah 1360 tl. tuttu (3.85 m2) mutfak dolaplarımda 4100 tuttu..ayrıca çok teşekkür ederim..seramikler ne kadar tuttu bilmiyorum ama boyası filan toplu tadilat parasının içindyedi onlar:)

Prenscim .ben de mutfak yaptırmak için araştırma yapıyorum.Senin mutfağın gibi siyah ve beyaz renkleri olan bir mutfak istiyorum.Bayıldım mutfağına çok güzel olmuş güle güle kullan. Senin mutfağın kaç m2 ve yerlere ne döşendi,ne kadar ödedin?Nerede yaptırdın,benim mutfak ve banyo tamamen yapılacak ve evin yerlerini yaptırmak için firma araştırıyorum.Ama hala bulamadım.

aaa mutfaklarımız çok ama çok çok benziyor olumunekankayizsmile
tezgah üstü fayanslar aynı birebir.. cam mocaikler pahalı evet. 150 ile 200 arası metrekare fiyatları ama bu seramiklerin metrekaresi 25 liraydı bizde bundan aldık hem görünüm daha şık geldi bana zemuszemus

kendi mutfağımın bitiş halini gördüm sanki.. ağustos başında bizim de herşey hazır olacak inş.. ama senin mutfağını görünce artık bitmiş halini tahmin edebiliyorum birebir boshayallersmile

Tax biraz geç oldu cevapo ama..mutfak dolaplarım 10,5 m2 di sanırım..mutfak kaç m2 bilmiyorum tam olarak..fiyatları yazmıştım..ama faynaslar hariçti inan tam net bilmiyorum..biz komple tadilata soktuk evi..elektirk,su,doğalgaz,fayanslar,balkonlar..14 ü buldu..iki tane petek (paslanmaz petek)banyo pimapen camı..duş kabini,küveti..herşey işte..amerikan kapılarım boyandı,boya işişleride içinde..tabi bunlar sadece mutfak be banyo için..diğer yerler zaten yapılmıştı..
anadolu yakasında isen sana tavsiyede bulunurum..yanlız biraz ağır çalıştılar.bizim ev 1,5 ayda bitti...

Hatunice sizinkinide merak ettim doğrusu..foto isterim..:))

dün çeyiz serdik çook güzel oldu mutfağım tam hayal ettiğim gibi opuyorumnanaktan
ama o yorgunlukta resim çekmeyi unuttum.. en kısa zamanda resim eklemeye çalışırım olumunekankayizsmile

canım hep mutlu olllllllllllllllllll
resimleride bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzza.s.a.s.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…