canım foruma girmeden 15 dk önce ailemle beyaz mutfak dolaplarına bakıyorduk netten:)
bizde senin gibi mermerını sıyah yaptırmayı düşünüyoruz.kırmızı bar taburesi ve kırmızı avize ilede kombine etmeyi düşünüyoruz :)
bence çok şık sade ve farklı duruyor...
insallah mutfaklarımıza yakışır :)
Evet cnm bende siyah ve beyazın asilliğini çok seviyorum.Hiçbir zaman eskimeyen modası geçmeyen renkler bi ara abanozda da takılı kalmıştım ama mutfak dolapçım artık herkesde abanoz var deyince vazgeçtim ve sadece beyaza karar verdim inşallah güzel olacak diye düşünüyorum bende gri ve biraz da kırmızı ile renk vermeyi düşünüyorum mesela jaluzi perdemi gri beyaz masa kırmızı sandalye gibi renklerle dekor edilebilir üçüde birbirine çok yakışan renkler hayırlısıyla biran önce mutfağıma kavuşmak istiyorum inş daha güzelleri sizlerin olur
Cnm Allah kolaylıklar versin inş herşey senin ve hepimizin gönlünce olur mutfağımız aynı olucak gibi ama ben yerler ve ara fayansları daha seçmedim bende kiler dolabı ve fırınımın dolabın içine gömülmesini çok istedim ama yer olarak müsait olmadı yani ocağın altında olacak fırınım biz yerleri granit yaptırmayı düşünüyoruz ama renk beyaza ne gider bilemiyorum ara fayanslarda da gri yani dediğin gibi gümüş ara siyahlarda olabilir ben ara fayansda çok karışık rekleri sevmiyoeum gözümü yoruyor sade bişey istiyorum ya bu fayanslar mutfak dolabından öncemi sonramı yapılacak mutfak dolapçım da bişey demedi bize neyse dediğim gibi hayırlısıyla Allah bitirmek nasip etsin cnm bende geçen yıl bayomu yeniledim gri mat seramik yaptık banyomuzu ama benden sana tavsiye parlak ve açık renklerde yaptır benim istediiğim bi renk değildi ama eşim çok beğendi bende kırmadım ama bence beyaz üzerine kırmızı rekler olabilir kırmızı beyaz bir banyo çok güzel ve temiz gösterir yada beyaz mavi olabilir bunlar sadece benim nacizane fikrim bende senin evinin resimlerini dört gözle bekliyorum Allah kolaylıklar versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?