• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bembeyazdım Siyaha Çaldım...

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
Tam 3 kez kürtaj 2 kez histeroskopi ameliyatı oldum. Bedenen de psikolojik olarak da çok yıprandım. Herşeyle tek başıma başa çıkmak zorunda kaldım. Bakıma muhtaç annemden başka kimsem yok bu şehirde. Bana sıra geldiğinde kv ve görümce hep hastayız dediler. Eltim 2 çocuğum var diye tlf. geçmiş olsun dedi evime bile gelmedi. Unuttum sanıyordum ta ki bugün eşimin abisinin ameliyatına kadar. Benim zor zamanımda hasta olan kv, hep çok yoğun olan kayınbirader, 2 çocuklu elti hepsi koşa koşa hastaneye gelmişlerdi. Ben ameliyatlarımda gece tek yatarken hastanede onlar bu gece refakatçi kalmak için birbirleriyle kavga ediyorlardı. 1 ay sonra yeni bir ameliyat olmam gerekebilir bu kez eşimin onlara haber bile vermesine müsade etmeyeceğim. Bu davranışları hak etmedim ben. Çok üzgünüm. Sadece içimi dökmek istedim.

kimseden birsey beklemezseniz daha az uzulursunuz birde bu hayatta ederi kdar deger vermek gerek ince dusunenler her daim ilk kazigi yiyenlerdir
Gecmis olsun

kimseden birsey beklemezseniz daha az uzulursunuz birde bu hayatta ederi kdar deger vermek gerek ince dusunenler her daim ilk kazigi yiyenlerdir
Gecmis olsun

Her seferinde ben de kendime telkinde bulunuyorum sıfır beklenti diye ama zaman zaman böyle iniş çıkışlar yaşıyorum elimde olmadan.

Amin çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun bu arada onu söylemeyi unuttum ameliyat olma sürecini zorlastirma annecigin vefat etmemis sanırım hasta da olsa o sana yeter emin ol yat gogsune ve ne kdr guclu olduğunu onlara ihtiyacın olmadığı için kırılmayan gerektiğini hatırla canım:)

Çok geçmiş olsun canım üzme kendini degersiz insanlar için inanki degmez eşiniz farkındamı onların yaptıgının benimde eşim yurt dışında çalışıyor 6 ayda bir geliyor aynı böyle kesinlikle gelmezler gitmezler .çocuklarım hasta olur sormazlar eşimin geldigi gün sabah 9 da bizdeler gidene kadarda bizi beklerler Artık benimde ihtiyacım yok onlara dedim kendime dik durdum çocuklarımı tek başıma büyütüm ikiside üniversite okuyolar çok şükür Size nasıl davranıyorlarsa sizde öyle davranın aramayın sormayın çektiklerimi yaşadım konunuzu okurken gerçekten çok zor

Çok geçmiş olsun canım üzme kendini degersiz insanlar için inanki degmez eşiniz farkındamı onların yaptıgının benimde eşim yurt dışında çalışıyor 6 ayda bir geliyor aynı böyle kesinlikle gelmezler gitmezler .çocuklarım hasta olur sormazlar eşimin geldigi gün sabah 9 da bizdeler gidene kadarda bizi beklerler Artık benimde ihtiyacım yok onlara dedim kendime dik durdum çocuklarımı tek başıma büyütüm ikiside üniversite okuyolar çok şükür Size nasıl davranıyorlarsa sizde öyle davranın aramayın sormayın çektiklerimi yaşadım konunuzu okurken gerçekten çok zor

Çok şükür ki eşim farkında. O da olmasa iyice kafayı yerdim sanırım.

Ücretli bakıcı tutun kendinize utanırlar belki.

Bugün aynı şeyi düşündüm biliyor musunuz. Bir de artık bu kadar sessiz kalmamaya karar verdim. İnşallah gerek kalmaz ama bir daha ameliyat olmam gerekirse onlara sonra söyleyeceğim. Neden haber vermedin derlerse de bundan önceki 5 inde gelmediniz 6.yı da önemsemezsiniz diye düşündüm diyeceğim.

Bugün aynı şeyi düşündüm biliyor musunuz. Bir de artık bu kadar sessiz kalmamaya karar verdim. İnşallah gerek kalmaz ama bir daha ameliyat olmam gerekirse onlara sonra söyleyeceğim. Neden haber vermedin derlerse de bundan önceki 5 inde gelmediniz 6.yı da önemsemezsiniz diye düşündüm diyeceğim.
İçinizden nasıl geliyorsa onu yapın. Ücretli bakıcıyı da düşünün derim millet onları kınar belki utanırlar.

Back
X