Ben 10 senelik evliyim 2 çocum var ve donup arkama baktimda bu evlilikte sadece çocuklarim guzel, sonra diyorum ki kendime zaman kaybetmisim hiç iyi gunleri hatirlamiyorum sadece kotu gunleri ve kocamin kotu huylari artik onda iyi bi tarafda bulamiyorum.
Benim gibi bir kaç sene sonra ve çoluk çocuktan sonra boyle dusunen var mi merak ettim.klava:
Peki de kocan hakkında evlenmeden önce hiç fikrin yok muydu tanımadan mı evlendin?
bende haziranda evliliğimin 10. yılına giriyorum ama senin gibi düşünmüyorum.bir tane oğlum var.tabiki bizimde tartışmalarımız olur ama arkama döndüğümde güzel günlerim daha çoktur.sizde öyle düşünmeyin.hiç bir evlilik mükemel değilki.eşlerimizin kötü huyları gibi bizlerinde kötü huyları var.onları öyle kabul edip yola devam etmek gerekir.
ben eşimle iyiki evlenmişim ve çoooooooooooooooooooook mutluyum.inşallah hep böyle devam eder.
Ben 10 senelik evliyim 2 çocum var ve donup arkama baktimda bu evlilikte sadece çocuklarim guzel, sonra diyorum ki kendime zaman kaybetmisim hiç iyi gunleri hatirlamiyorum sadece kotu gunleri ve kocamin kotu huylari artik onda iyi bi tarafda bulamiyorum.
Benim gibi bir kaç sene sonra ve çoluk çocuktan sonra boyle dusunen var mi merak ettim.klava:
Çok üzüldüm ve çok etkilendim senağlama Allah yardımcın olsun canım. Umarım 10 yıl sonra dönüp arkama baktığımda ben de bunları düşünüyor olmam :1no2: Ve umarım yeni yıl sana yeni mutluluklar getirir herşey yoluna girer :Saruboceq:
Naçizane tavsiyem tartışmalarda haklı olduğun zaman ilk adımı atma sakın. Bekle o sana gelsin. Senden özür dilesin. Adam hem sana olumsuz davranıyor hem de sen sürekli ilk adımı atarak onu ödüllendirmiş oluyorsun. Adamı tepene çıkartmışsın. Kendini ezdireni ezerler bu bir kural.Ezdirme kendini dersini ver. Yoksa aynı şeyler sürekli tekrar edip durur bence.
Naçizane tavsiyem tartışmalarda haklı olduğun zaman ilk adımı atma sakın. Bekle o sana gelsin. Senden özür dilesin. Adam hem sana olumsuz davranıyor hem de sen sürekli ilk adımı atarak onu ödüllendirmiş oluyorsun. Adamı tepene çıkartmışsın. Kendini ezdireni ezerler bu bir kural.Ezdirme kendini dersini ver. Yoksa aynı şeyler sürekli tekrar edip durur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?