Ben 10 senelik evliyim ve..

gulo02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2008
34
0
86
Fransa
Ben 10 senelik evliyim 2 çocum var ve donup arkama baktimda bu evlilikte sadece çocuklarim guzel, sonra diyorum ki kendime zaman kaybetmisim hiç iyi gunleri hatirlamiyorum sadece kotu gunleri ve kocamin kotu huylari artik onda iyi bi tarafda bulamiyorum.
Benim gibi bir kaç sene sonra ve çoluk çocuktan sonra boyle dusunen var mi merak ettim.klava:

çok var cnm emin olabilirsin.geçen yıllara acıdığım çok oluyor.ama hayat kimseye çok iyi davranmıyor.bende bununla ve yavrumla teselli buluyorum.kaydirigubbakcemile2

ah ah ah demekten başka bişey bulamıyorum malesef kadınların çilesi başka hiç bişey değil sanki nedemeye evlendiysek bekarlık sultanlık valla

bu konuda yanlız değilsin....
senin gibi düşünen çok kadın var...
arkadaşın dediği gibi hayat herkese iyi davranmıyor maalesef....

Peki de kocan hakkında evlenmeden önce hiç fikrin yok muydu tanımadan mı evlendin?

bende haziranda evliliğimin 10. yılına giriyorum ama senin gibi düşünmüyorum.bir tane oğlum var.tabiki bizimde tartışmalarımız olur ama arkama döndüğümde güzel günlerim daha çoktur.sizde öyle düşünmeyin.hiç bir evlilik mükemel değilki.eşlerimizin kötü huyları gibi bizlerinde kötü huyları var.onları öyle kabul edip yola devam etmek gerekir.
ben eşimle iyiki evlenmişim ve çoooooooooooooooooooook mutluyum.inşallah hep böyle devam eder.

burada böyle evliliği iyi gitmeyen sorunları olan insanları okudukça içim acıyor.bakıyorum etrafımdaki evliliklere annemle babam çok kavga ederdi hem de çok...küçükken çok üzülürdüm hala daha kavga ediyorlar ve hala üzülüyorum ama sonra bir bakıyorum çok iyiler bir aşk bir aşk...sarmaş dolaş..ve aslında birbirlerini çok seviyorlar..burada böyle okuyunca inanın üzülüyorum..maalesef herkesin iyi bir hayatı olmuyor iyi bir evliliği olmuyor ve en acısı da nerden evlendik demek..keşkeler...

allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın...kötü bir evliliği düşmanımın başına bile vermesin allah..

ben henüz 9 aylık evliyim ,çok mutluyum ve çok iyi bir eşe sahibim.kimse dört dörtlük değil bizim de kötü taraflarımız mutlaka var eşlerimizin de var.bazen beni sinir yapıyor ama o zaman iyi ve kötü yönlerini düşünüyorum eşimin iyi tarafları daha ağır basıyor..
benim düşündüğüm acaba yıllar sonra '' neden evlendim bu adamla '' diyecek miyim? çünkü burada o kadar çok okuyorum ki neden evlendikleri.. korkuyorum

benim bu konuda keşkelerim çooooookkkk
benim by konuda aaahhhhhhlarım da çooooooooookkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ah ahhh keskeee evlenmeseydım dedıgım okadar" cok oldukı hatırlöamıyorum nbıleee ııyıkı evlenmısımdedıgımı

Sana tamamen katiliyorum ama kocam dedin insan sana hiç ilgi gostermezse seninle haftada 2 gun ayni yatakta yatarsa sonra sana saygi duymazsa anca onun kotu huylari ve kotu gunleri hatirlarsin ben yoruldum artik belki bugun bana iyi davranir diye bana ilgi gosterir diye her kavgadan sonra ben ilk adimi atarim kusluk olmasin diye hakli olsam bile.
Insallah sizin mutlugunuz hep daim olur canim.

Çok üzüldüm ve çok etkilendim senağlama Allah yardımcın olsun canım. Umarım 10 yıl sonra dönüp arkama baktığımda ben de bunları düşünüyor olmam :1no2: Ve umarım yeni yıl sana yeni mutluluklar getirir herşey yoluna girer :Saruboceq:

Naçizane tavsiyem tartışmalarda haklı olduğun zaman ilk adımı atma sakın. Bekle o sana gelsin. Senden özür dilesin. Adam hem sana olumsuz davranıyor hem de sen sürekli ilk adımı atarak onu ödüllendirmiş oluyorsun. Adamı tepene çıkartmışsın. Kendini ezdireni ezerler bu bir kural.Ezdirme kendini dersini ver. Yoksa aynı şeyler sürekli tekrar edip durur bence.

18 yıllık evliliğimde, eşimin alkol alışkanlığı yüzünden bende geriye dönüp baktığımda en güzel şeyin iki evladım olduğunu düşünüyor ve onlar için yaşamıma devam ediyorum.
Yani bu konuda yalnız değilsin canım.

insallah canim sen dusunmezsin çok tesekur ederim guzel dileklerin için, insallah yeni yil hepimise mutluluklar getirir canim

hayat herkese adil davranmıyo herkesin istedikleri olmuyo bendetam 10.5 senelikevliyim .iyi günler kadr beni çokçok fazlaüzdüğü zamanlarda oldu haksız yere hemde .ama napalım vardır benimde kötü yanlarım genede hamdolsun diyorum Allah başımdan eksiketmesin

çok hakilisin canim bencede tepeme çikti valla ezdirmicem kendimi bundan sonra inceldi yerdende kopar ne yapalim,tesekur ederim canim tavsiyelerin için

Güzelim söylediklerin mantıken o kadar doğruki. Evet haklısın amaaaaaa, amaaası var işte. Mesela kendimi örnek vereyim. İyi bir işim var tabi buna göre parasıda iyi, ayaklarımın üstünde durabilirim, güçlü bir karakterim vardır, hiçbir şeyden yılmam, korkmam. Amaaaaaa !!!!!! elimi kolumu bağlayan çocuklar. Çünkü onlar babalarını seviyorlar. Onlar üzülmesin diye her şeye razı oluyorum. Çünkü eşimle çocukların yanında tartışmadığımızdan onlar olayın boyutunu bilmiyorlar. Öylesine mutlularki. Bu yüzden kendimden ödün veriyorum. Sırf onlar analı babalı bir evde büyüsünler diye, tartışmıyorum bile. Bir şey olursa alttan alıyorum. Gerçi eşimin içkisi dışında bir kötü alışkanlığı yada evliliğimizi zedeleyecek tavrı yok ama tabi içki içince bazen sapıtabiliyor. Allah her şeyin hayırlısını versin demekten başka bir şey yapabileceğimi sanmıyorum. Ben bu yolu seçtim ve böylede devam etmeye kararlıyım. Çocuklarımı üzeceğime kendim üzülürüm daha iyi.

bende kendime uzulup dururken yalniz olmadigimi bilyordum aslinda ne kadar cok kadin var kocaleri yuzunden uzulup duran ve cocuklari icin sabreden
onbes senelik evliligimde onlarin yani 'esimin ;ailesin cevresinin yakin arkadaslari ve kardeslerinin kisiliksizlikleri yuzunden uzulup durdum .Aslinda kisi ne kadar kendini sviyorsa ceversinide o kadar cok sever ben esimin once kendini sonrada bizi sonrada bizi sevmiyor
esimin kisiliksiz hareketleri icinde kendimi bulmaya calistim onun akil ve gereksiz sorumsuz davranislarini kabul etmedim tabiki oda beni ne kendisine gore bir insan es veya aliesine gore bir gelin olarak gordu
daha dun aksam kardeslerinin yaninda en kucuk bir seyden "sende insanmisin ' lafini duydum ne yaptim hic bir sey sey simdi bende ortak olsam konusmaya hersey buyuyecek onemliside uzaktan gelen misafiler var kardesi almanyadan gelmisde
bende her zaman ki gibi kustum ona ama o bunu anlamazki
hem ona kustum hemde herseye
sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…