Ben aci cekiyorum esimin umrunda degil

Ben burada anormal bir şey görmedim
konu sahibinin yaptığınıda kapris veya naz olduğunu düşünmüyorum
hamileyken daha hassas olunabiliyor
bide ilk hamilelik olunca insan neyin ne olacağınıda bilemiyor tabi

Canım o öyle filmlerdeki gibi olmuyor merak etme :)) gece aşermeler 3.4. ayda aşeriyorsun genelde kusma aylarıda olduğu için bir yandanda miden fena oluyor sonradan aşermiyorsun ama gündüz akşam aşeriyorsun gece uyumayı tercih ediyorsun, bende hep öyle derdim eşim gece manavlarını aklında tutardı yerlerini ama öyle olmuyor yani erik istemiyordum annem 30 kere erik göndereyim dedi iyi gönder dedim göndermemiş bu sefer yok ya inadına canım istedi pazarlardada yokmuş falan 3 gün falan yiyemedim sinir olmuştum ama sorf aklıma soktukları için :))

1. Ben normal dogumumu Epidural anesteziyle yaptim ve hic sanci cekmedim.Stres yapma ama dogumu agrisiz yapacagini dusunmek esine karsi tahammulunu arttirir.iste bu yuzden Cennet analarin ayagi altindadir babalarin degil...iste bunun icin be guzelim anlamazlar dogurmadiklari icin ama ilerde bobrek tasi dusururlerse on doguma bedel o zaman anlarlar ama is isten gecer:)))

Son düzenleme:
Onun çocuğu onun çocuğu duyanda annesi siz değilsiniz bu işi bir görev icabı yapıyorsunuz zanleder sanki adam tek başına yaptı çocuğu benim yengem öyle sorunlu bir hamilelik yaşadı ki ondan öncesi doğum yapmıştı abim der bir kere bile bana hissettirmedi geceleri der adam zaten bütün gün çalışıp yoruluyor birde benmi yorayım derdi yengem sağolsun... Tamam duygusal zamanınızdasınız ama ben sizin onun çocuğu lafınıza takıldım yani garip

Böyle bir erkekten bu kadar anlayış ve şefkat beklemeyin,elinizi tutması yeterli :) Eşiniz yapmıyorsa siz telkin edin kendinizi rahat olun dişinizi sıkın az kalmıs.

Niye herşeyde kadın fedakarlık yapmak zorunda ?
Siz boyle dusunup bu sekılde cocuklar yetıstırdıgınız için erkekler bu kadar rahat davranıyor adınada '' ama ben erkeğim anlamam ki diyor..
Ne oldu çalısıyorsa ? Hem hamile kalıp hem işe giden bir sürü kadın varken ;

Erkek sadece işe gidiyor diye hamile karısının elini tuttugu için karısına laf söyleme hakkımı doğuyor ?
Konu sahibi arkadaşın tavrı biraz yanlış ama sonucta hayatlarında ki en önemli olayı yasıyorlar suan..
Neden bir yandan elini tutarken biryandan söylensin ki kocası..
Azıcık sıksın dişini paşazade..
Zaten doğumdan sonra herşey Anne'nın üzerine kalıcak ..
Bari hamıleyken kadın naz yapsın .. Şımarıklık mı yanı bu..

Erkek eve ekmek getirir ; fedakarlık bekler..
Evlenir , fedakarlık bekler ,
Cocuk yapar , fedakarlık bekler
Cocuk olur ama erkek işten gelmıs yorgundur yine fedakarlık bekler !
Kadın insan değil zaten o yorulmaz herseyın yukunu kaldırabılır..

Kadın acı cekıyorum diyor zoru olmasa neden böyle davransın ki ?
İnsanlar da kalkmış ben daha beterını yasadım ama hıc sesım cıkmadı dıyor ..
Nıye cıkarsaydınız sesınızı , sonucta ıyı kotu herseyı paylasmak ıcın evlenmıyor mu insan ..

Sizin uykusuz gecelerinizi başınıza kakmadan sızınle uykusuz kalacak tek insan olmalı eşiniz hanımlar ..

Hiç de şımarık falan değilsin canım,asıl şımarık olan bu erkek müsvetteleri..Annelerı tarafından ,toplum
tarafından el bebek gül bebek,pohpohlarla büyütüyorlar..Sonra da her görevi kadına yıkıyorlar..Evlilik
iyi günde-kötü günde diye söz verilir..Bebeği sevmeye gelince sevecek ama tabi ki sana zor günlerinde
yardım etmek zorunda..Burda herkes yıne bır kelımeyle bırsuru yargılayıp durmus..Ben anlayamadım
burdakı kadınları..Biri dert anlatıyor ,herkes derdını yazana yuklenıyor ..Adamlar temıze cıkıyor..Simdi
sen o calısıyor dıye acırsan,bebek bakmaya basladıgın zaman daha da zor gunler gecıreceksın..Sezeryanda
dıkıs agrısı,egılememen,göguste yaralar vs bırsuru sorunların olacak ;o zaman herkes ''bırak adam baska
odada yatsın cocuk calısıyor''dıyecek..Sakın bütün yükü üstüne alma,sen zaten 9ay tasıyıp görevını
yaptın..İkiniz de bakmalısınız bebege..Eşini uyandırma ama bılınclı dürtüp uyandırıyorsan yapma cnm ..
Ama gerı kalan kısımlarda haklısın ve yardım etmek zorunda..ama burda okuyorum ve yasadım da
hıc zora gelen yok maasallah hepsı sorumsuzluk sevıyor ..
Aşerme de hiç yasamadım ben ,onlar fılmlerde oluyor herhalde..

oooooo sen o kadarcık ağrı için kapris yapıp eşini uyandırıyorsan bebk doğduktan sonraki zor günlerde napıcaksın merak ettim.annelik böyle bişey işte.sabretmeyi öğrenmelisin.

adamıda bırak uyusun yazık.o uyanınca ağrın geçecekmi.işe gitmiyomu uykusundan kalkan hangi insan baş okşar yada niye okşasın...şimdiden bezdirme!

Seninki kesinlikle simariklik degil. Sen az bile yapiyorsun. Ben simdiden basladim bu tarz seylere. Onlarda ilgilenecekler, baba olmak o kadar kolay degil.

bence şımarıklık degil sadece hamileliğin nedeniyle hormonların tavan yapmıs
hormonların yan etkilerini yasıyorsun
hayırlı sağlıklı doğumlar insallah

ayyy erik de çook severim ben. bnm eşimde gece açık olan heryeri aklında tutsa iyi eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…