ben soruyorum zaman zaman sevgilime, ilerde benim karnımda bebeğimiz olunca
benim her dediğimi yapcaksın demi. mesela ben alarm kurup sabaha karşı seni uyandırcam,
senden mesela karpuz, avokado, ve ya lahmacun(çok severim de) istiyorum. hemen acilllll!!!
dersem, ki dicem canım benim. naparsın o zmn ? hemen apar topar üstünü giyinip arabana atladığın gibi
bulmak için dolaşırmısın diyorum? o da TABİKİ diyor.
ama şimdi burda sizlerin yorumlarını okudukça şüpheye düşüyorum.
acaba bu adam beni mi kandırıyor, kekliyormu beni diye
ne diyim, umarım öyle yapmıyordur, umarım söz verdiği gibi bir eş çıkar,
umarım evleniriz, bebişlerim olurrrr, kocam çoook sadık, çok nazik, çok düşünceli,
çok sevgi dolu, bana aşık, bebeğimizi çooook seven, adam gibi bir koca olurr AMİN
Allahım cümle bekar kardeşlerime de nasip etsin, evli olan cümle ablalarıma da tatdırsın AMİN
Simdide geldi yanima karnini ofalayim bende rahat burak beni dedim. Icim rahat etmez hadi barisak diyor Bide. Elimi tuttugunda biraz olsun azaliyor. Ama ben onun cocugunu tasiyorum ben aci cekiyorum oda bu agrilari cekse herhalde böyle Off cok normal felan demez. Tamam uykusuz kalinca isyerinde konsentre olamiyordur belki ama ben napiyim  sizce benim yaptigim simariklikmi?
Mrh, doguma cok Az kaldi 3 hafta var. Kizim assaya kaydikca cok aciyor geceleri dogru düzgün uyuyamiyorum. Esimi kaldiriyorum oda her gece aynisi bi dogru düzgün uyutmuyorsun offf diyor durmadan. Bu sabah da her Yarim saate gene agridi. daha ne istiyon elini tutuyom ya ben birsey yapmadim felan filan. Benim ondan istedigim sadece basimi oksamasi tamam askim az kaldi gececek biraz daha dayan bana of pof cekmemesi elimi tuttu diye, elini tuttum ya daha ne istiyon dememesi. Bende sinirden gözüm dönüyor sirtini kolunu cimcikledim cigirdim  ondan sonra bana demezmi ben naptim da Bunu hak ettim. Ben senin cocugunu tasiyorum aci cekiyorum senin umrundami diyorum, cok normal ebe de dedi ya diyor offff napiyim ben simdi agridiginda kendimde hic sesimi cikarmayimmi?
Simdide geldi yanima karnini ofalayim bende rahat burak beni dedim. Icim rahat etmez hadi barisak diyor Bide. Elimi tuttugunda biraz olsun azaliyor. Ama ben onun cocugunu tasiyorum ben aci cekiyorum oda bu agrilari cekse herhalde böyle Off cok normal felan demez. Tamam uykusuz kalinca isyerinde konsentre olamiyordur belki ama ben napiyim  sizce benim yaptigim simariklikmi?
Canım o öyle filmlerdeki gibi olmuyor merak etme :)) gece aşermeler 3.4. ayda aşeriyorsun genelde kusma aylarıda olduğu için bir yandanda miden fena oluyor sonradan aşermiyorsun ama gündüz akşam aşeriyorsun gece uyumayı tercih ediyorsun, bende hep öyle derdim eşim gece manavlarını aklında tutardı yerlerini ama öyle olmuyor yani erik istemiyordum annem 30 kere erik göndereyim dedi iyi gönder dedim göndermemiş bu sefer yok ya inadına canım istedi pazarlardada yokmuş falan 3 gün falan yiyemedim sinir olmuştum ama sorf aklıma soktukları için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?