tamam aci cekiyorsunuz da esinizi de uyandirmaniz acinizi azaltiyor mu?? bazi insanlar uykularina cok duskun ve de uykulari bolununce cok sinirli olabiliyorlar, belki de siz gunduz evde yatarken o isyerinde uykususzlukla mucadele etmek zorunda kaliyordur..
1-2 kere degil de surekli olarak uyandiriyorsaniz simariklik olarak algilayabiliyordur.. bir de bu durumun olagan oldugu da soylenince ici rahattir yani belki ilgi cekmek icin abarttiginizi dusunuyordur
Simdide geldi yanima karnini ofalayim bende rahat burak beni dedim. Icim rahat etmez hadi barisak diyor Bide. Elimi tuttugunda biraz olsun azaliyor. Ama ben onun cocugunu tasiyorum ben aci cekiyorum oda bu agrilari cekse herhalde böyle Off cok normal felan demez. Tamam uykusuz kalinca isyerinde konsentre olamiyordur belki ama ben napiyim  sizce benim yaptigim simariklikmi?
Simdide geldi yanima karnini ofalayim bende rahat burak beni dedim. Icim rahat etmez hadi barisak diyor Bide. Elimi tuttugunda biraz olsun azaliyor. Ama ben onun cocugunu tasiyorum ben aci cekiyorum oda bu agrilari cekse herhalde böyle Off cok normal felan demez. Tamam uykusuz kalinca isyerinde konsentre olamiyordur belki ama ben napiyim  sizce benim yaptigim simariklikmi?
bu çocuk aynı zamanda sizin de çocuğunuz dimi?
Dünyanın en güzel şeyini yaşıyosunuz biraz hassas olup şımartılmak istemenizden normal ne olabilir :)
evet biraz şımarıklık yapmışsınız, sürekli onun çocuğunu taşıyorum diyorsunuz size zorla mı yaptırdı bu çocuğu, adamcağız daha ne yapsın elini tutuyormuş işte...
ben de doğum yaptım bi kez olsun kocama oflamadım...
Ben de geceleri zor uyurdum, rahat değildim ama katlanıyoruz işte..geçecek merak etme, hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum bu arada..
fikrimizi sormuşsun herkes kendince bişey söylüyo niye kızıyosunki, bende günlerdir buyun fıtığından muzdaribim, yastıkla yatıyorum olmuyo yastığı atıyorum olmuyo kolumu ağrıtıyo derken sabahı zor ediyorum kalk benimle oturmu diyim eşime, şimdi sen belki ikisi aynı şeymi diceksin ama herkesin acısı kendine, seninki geçici benimki kalıcı üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?