Ben aci cekiyorum esimin umrunda degil

SMM1987

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
18
0
16
Almanya
Mrh, doguma cok Az kaldi 3 hafta var. Kizim assaya kaydikca cok aciyor geceleri dogru düzgün uyuyamiyorum. Esimi kaldiriyorum oda her gece aynisi bi dogru düzgün uyutmuyorsun offf diyor durmadan. Bu sabah da her Yarim saate gene agridi. daha ne istiyon elini tutuyom ya ben birsey yapmadim felan filan. Benim ondan istedigim sadece basimi oksamasi tamam askim az kaldi gececek biraz daha dayan bana of pof cekmemesi elimi tuttu diye, elini tuttum ya daha ne istiyon dememesi. Bende sinirden gözüm dönüyor sirtini kolunu cimcikledim cigirdim 😠 ondan sonra bana demezmi ben naptim da Bunu hak ettim. Ben senin cocugunu tasiyorum aci cekiyorum senin umrundami diyorum, cok normal ebe de dedi ya diyor😡😡 offff 😥napiyim ben simdi agridiginda kendimde hic sesimi cikarmayimmi?

tamam aci cekiyorsunuz da esinizi de uyandirmaniz acinizi azaltiyor mu?? bazi insanlar uykularina cok duskun ve de uykulari bolununce cok sinirli olabiliyorlar, belki de siz gunduz evde yatarken o isyerinde uykususzlukla mucadele etmek zorunda kaliyordur..

1-2 kere degil de surekli olarak uyandiriyorsaniz simariklik olarak algilayabiliyordur.. bir de bu durumun olagan oldugu da soylenince ici rahattir yani belki ilgi cekmek icin abarttiginizi dusunuyordur

canım doğum yaklaşıyor gergin olman çok normal sıkma canını bebeğini düşün.kocanıda boşver özetle söyleyim ki erkek milleti.

Simdide geldi yanima karnini ofalayim bende rahat burak beni dedim. Icim rahat etmez hadi barisak diyor Bide. Elimi tuttugunda biraz olsun azaliyor. Ama ben onun cocugunu tasiyorum ben aci cekiyorum oda bu agrilari cekse herhalde böyle Off cok normal felan demez. Tamam uykusuz kalinca isyerinde konsentre olamiyordur belki ama ben napiyim 😢 sizce benim yaptigim simariklikmi?

Dünyanın en güzel şeyini yaşıyosunuz biraz hassas olup şımartılmak istemenizden normal ne olabilir :)

bu çocuk aynı zamanda sizin de çocuğunuz dimi?

Hassasız bu dönemde canımda ondan benim eşiminde uykusu hafif sızlanıyorum kendi kendime hemen uyanıyor ses çıkarmamaya çalışıyorum su içiyorum saat başı lıkır lıkır öle bir dikiyorumki kafama hemen uyanıyor hafif diye uykusu ama ben bişey demiyorum çünkü akşama kadar çok yoruluyor bense yatıyorum evde henüz 6 hafta var ama sezeryan diye 4 hafta var daha sancılar gelmedi belki senin doğumun erken gelecektir ondan başladı birde ilk 6 ay bebek uyutmuyormuş o zaman ne yapacak bakalım. Üzülme sıkılma canım ben eşimi uyandırınca ilgileniyor ama beni biri uyandırsa çalışacaksam ertesi gün sitresli olurdum herhalde yapı meselesi bu.

Her acıda onun çocuğu diyeceksen adamın çekeceği var, çocuk ikinizin önce bunu sindir bence. Tabi ki acıyı çekmeyen anlamaz, senin kadar hassas olmasını bekleme, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

evet biraz şımarıklık yapmışsınız, sürekli onun çocuğunu taşıyorum diyorsunuz size zorla mı yaptırdı bu çocuğu, adamcağız daha ne yapsın elini tutuyormuş işte...
ben de doğum yaptım bi kez olsun kocama oflamadım...

bence de biraz abartı var, ikide bi onun çocuğu vurgusuda çok rahatsız edici, taşıyıcı anne değilsinki sen, seninde çocuğun, çocuğum olsun derken baştan razı oluyosun mide bulantılarına baş dönmelerine sırt ağrılarına vs, ilgi beklemen normal ama adamda uyumasınmı seninle, iş yerindemi uyusun

Ozaman Sizin agrilariniz okadar yokmus ki sesiniz cikmanis.

Ben de geceleri zor uyurdum, rahat değildim ama katlanıyoruz işte..geçecek merak etme, hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum bu arada..

Herkesın bunyesı aynı degıl sonucta bazılarının canı acımaz bazılarının acır neden bende dogurdum hıc oyle yapmadım bılmem ne dıye kendınızle kıyaslıyorsunuz anlamıs degılım konu sahıbınınde evladı tabıkı ama tek basına yapmadı sonucta esınınde destek olması gerekır acı cekıyorum dıyor kadıncagız ne yapsın esınden baska kım ılgı gostercekkı ona bu durumda

fikrimizi sormuşsun herkes kendince bişey söylüyo niye kızıyosunki, bende günlerdir buyun fıtığından muzdaribim, yastıkla yatıyorum olmuyo yastığı atıyorum olmuyo kolumu ağrıtıyo derken sabahı zor ediyorum kalk benimle oturmu diyim eşime, şimdi sen belki ikisi aynı şeymi diceksin ama herkesin acısı kendine, seninki geçici benimki kalıcı üstelik

Kizdigimdan degil ne biliyim ya benim hormonlar bi yandan agrilarim bi yandan 😢 senin de sana Göre tabi agrilarin vardir.

Ya arkadaşlar hamilelik dünyanın en tatlı heyecan verici duygusu helede ilk hamilelik çoğu kişininde belki bir defa yaşayacağı bir duygu acısıyla tatlısıyla her anını doya doya yaşamak istiyor insan ve şımartılmak isteniyor insan mesela benim üstüme düşüyor annem kv falan aman yavrum canın bişey istiyorsa yollayım der kv annem aman eğilme aman üzülme diye korkar eşimde üstüme düşer sanırım bu yüzden hiç ilgi beklemiyorum yaa saçmalamayın abartmayın iyiyim diyorum ama yapmasalardı herhalde dikkat çekmek için neler yapmazdım işte arkadaşın durumuda bunun gibi eşi düşse üstüne abartma diyecek korkma diyecek belki eleştirmek için yazmayın destek olmak için yazın lütfen kızcağızın 3 haftası kalmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…