- 19 Ekim 2007
- 771
- 252
- 123
Mrh, doguma cok Az kaldi 3 hafta var. Kizim assaya kaydikca cok aciyor geceleri dogru düzgün uyuyamiyorum. Esimi kaldiriyorum oda her gece aynisi bi dogru düzgün uyutmuyorsun offf diyor durmadan. Bu sabah da her Yarim saate gene agridi. daha ne istiyon elini tutuyom ya ben birsey yapmadim felan filan. Benim ondan istedigim sadece basimi oksamasi tamam askim az kaldi gececek biraz daha dayan bana of pof cekmemesi elimi tuttu diye, elini tuttum ya daha ne istiyon dememesi. Bende sinirden gözüm dönüyor sirtini kolunu cimcikledim cigirdim  ondan sonra bana demezmi ben naptim da Bunu hak ettim. Ben senin cocugunu tasiyorum aci cekiyorum senin umrundami diyorum, cok normal ebe de dedi ya diyor offff napiyim ben simdi agridiginda kendimde hic sesimi cikarmayimmi?
burda, kendi başının çaresine bak.
eşin işe gidecek aman onu uyandırma,
yaptığın şımarıklık diyen arkadaşlara katılmıyorum.
ben Allah izin verir de hamile kalırsam bırak ağrım olduğunda
uyandırmayı, gece alarm kurarım kalkar onu uyandırır,
kalk canım karpuz istedi al getir derim
şımarıklığın, hamilelik kaprisinin alasını yaparım.
ben uyuyosam uyuyabilir ancak eşim
sizin beyzade de bi zahmet azcık uykusundan feragat ediversin.
oooh burda acı çekiliyor, beyzade osura osura uyuyor
ne ala memleket
canım evlimisin sen ?
yok canım değilim, evli olsaydın böyle birşey olmayacağını bilirdin diyemi sordun?
kusura bakma ama hamile karısının nazını çekemeyen erkekle evlenmeyi düşünmem.
Allah kimseye böyle bi eş vermesin. dilerim Allahdan benim eşim,
hamile karısına gerektiği özeni gösteren, alttan alan, adam gibi bir adam olur.
aslına bakarsan hepimizin istediği, gönlünden geçen böyle bir eş ama
kocalar istediğimizi vermeyince ee napalım normali buymuş demekki diye razı oluyoruz bazı şeylere..
ne diyim, Allah hepimize sağduyulu, özverili, hayırlı bir eş nasip etsin.
evli olanlarında kocalarını öyle bir eşe çevirsin
malesef yapıları gereyi onlar bizim kadar hassas düşünemiyorlar.öyle bir eş dünyada oldugunuda sanmıyorum.he varsada umarım sana rast gelir.ama arkadas suan hamılelıgınden dolayı fazla hassaa eşi sonradan da olsa yanına gıtmıs yanı uyku sersemı kadın olsada aynı hareketı sergıleyebılırdı aslında
Benimde son üç hafta kala ağrılarım başlamıştı.. Ebeyi aradık normal dedi...ben dayanamıyorum ama bazıları uzun sürüyor diye ısrar edince çağırdı... Meğer doğum başlamış... İki cm açılmış...İlaçla geciktirmeye çalıştılar ama en fazla üç gün daha bekledi oğlum... İki hafta erken geldi...bence sizinde erken doğum riskiniz var...
Simdide geldi yanima karnini ofalayim bende rahat burak beni dedim. Icim rahat etmez hadi barisak diyor Bide. Elimi tuttugunda biraz olsun azaliyor. Ama ben onun cocugunu tasiyorum ben aci cekiyorum oda bu agrilari cekse herhalde böyle Off cok normal felan demez. Tamam uykusuz kalinca isyerinde konsentre olamiyordur belki ama ben napiyim  sizce benim yaptigim simariklikmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?