Ben aci cekiyorum esimin umrunda degil

seni anlıyorum doğuma yakın magnezyum eksikliğinden uykudan uyanıyodum ayağıma kramp giriyordu acısıyla uyanıyordum ben öyle çığlıklar atıyordumki eşim zavallım uyanıyordu o zaman biraz hassas oluyoruz sağolsun eşim hemen su getirir ovar falandı
eşinizin elinizi tutmanızı istemenz herşey normal 2-3 hafta eşinde uykusuz kalsın neyse zataen ilk üç ay çocuk doğunca uyuyamacak:)))))))))))
sağlıklı sıhhatli çocuğunuzu kucağınıza almanızı dilerim

İki hamilelik yaşadım, ikisinde de son haftalara kadar çaıştım, araba kullandım. eşimin hiç gece uyanmasını beklemedim. hamilelik en özel anlar, değerini bil arkadaşım.böyle kendini doldurarak, kuruntularla geçirme. inan doğum sonrası daha zor olacak. o günler için enerji topla. ağrı çekmeyen, geceleri rahatsız olmayan hamile yoktur. içinde bir can taşıyorsun, onu düşün ,mutlu ol. erkekler bizim kadar hassas değiller bu süreçte. hayırlı doğumlar.

belki bıraz naz yaptıgınızı dusunuyordur uyku sersemı boyle yapması cok normal bakın yıne sonradan kalkmıs gelmiş yanına senınkı hamılelık hassasiyetı bende yasadım cnım.takma kafana rahat olmaya calış allah hayırlı dogumlar nasıp etsın.saglıklık bı bebek dunyaya getırırsınız ıns. kib

burda, kendi başının çaresine bak.
eşin işe gidecek aman onu uyandırma,
yaptığın şımarıklık diyen arkadaşlara katılmıyorum.
ben Allah izin verir de hamile kalırsam bırak ağrım olduğunda
uyandırmayı, gece alarm kurarım kalkar onu uyandırır,
kalk canım karpuz istedi al getir derim
şımarıklığın, hamilelik kaprisinin alasını yaparım.
ben uyuyosam uyuyabilir ancak eşim
sizin beyzade de bi zahmet azcık uykusundan feragat ediversin.
oooh burda acı çekiliyor, beyzade osura osura uyuyor
ne ala memleket

Adam ne yapsın size? Elinizi tutuyormuş işte, daha nasıl destek olabilir?

Sizin eşinizden destek beklemeniz normalde ben şahsen sürekli uyandırmazdım eşimi ama şimdiden uykusuzluğa bu kadar mızmızlanan adam bebiş doğunca ne yapacak sana hiç mi yardım etmeyecek mi

hassasiyetini anlayabilirm bi dereceye kadar ama şımarıklık bu yaptığın....

canım evlimisin sen ?

bence doktoruna danış bu durumu eşin ne yapsın sonuçta adam çalışıyorr hem ne gelirki elinden elini tutması bile ilgi gösterdiğini belli ediyor ben hamıle olduğum dönemlerde çok wcye kalkıyorum dıye gece oturma odasında uyurdum ses yapıp uykusunu bozmıyayım dıye

canım evlimisin sen ?

yok canım değilim, evli olsaydın böyle birşey olmayacağını bilirdin diyemi sordun?
kusura bakma ama hamile karısının nazını çekemeyen erkekle evlenmeyi düşünmem.
Allah kimseye böyle bi eş vermesin. dilerim Allahdan benim eşim,
hamile karısına gerektiği özeni gösteren, alttan alan, adam gibi bir adam olur.
aslına bakarsan hepimizin istediği, gönlünden geçen böyle bir eş ama
kocalar istediğimizi vermeyince ee napalım normali buymuş demekki diye razı oluyoruz bazı şeylere..
ne diyim, Allah hepimize sağduyulu, özverili, hayırlı bir eş nasip etsin.
evli olanlarında kocalarını öyle bir eşe çevirsin

üzülmeyin bu kadar hassaslığınız v ar anlıyorum ama işte erkek milleti biz bayanlar kadar hassas değiller , arkadaşım da hamile kaldığını öğrendiğinde test yaparak eşini uyandırdı hamileyim diye kocası da he he diyip uyumaya devam etmişti biraz odunluk var bünyelerinde az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolaylıkla

eşinizie kızmayın..bu yaşadığınızda gayet normal..hamilelliği herkes farklı yaşarmış..sonuçta hormonlarımız tavan yapıyor..emin olun eşinizde fiziki olarak olmasa da duygusal anlamda aynı heyecanı ve korkuyu yaşıyordur..çok üstüne gitmeyin bence..Allah sağlıkla kucağınıza kavuştursun..

Benimde son üç hafta kala ağrılarım başlamıştı.. Ebeyi aradık normal dedi...ben dayanamıyorum ama bazıları uzun sürüyor diye ısrar edince çağırdı... Meğer doğum başlamış... İki cm açılmış...İlaçla geciktirmeye çalıştılar ama en fazla üç gün daha bekledi oğlum... İki hafta erken geldi...bence sizinde erken doğum riskiniz var...

malesef yapıları gereyi onlar bizim kadar hassas düşünemiyorlar.öyle bir eş dünyada oldugunuda sanmıyorum.he varsada umarım sana rast gelir.ama arkadas suan hamılelıgınden dolayı fazla hassaa eşi sonradan da olsa yanına gıtmıs yanı uyku sersemı kadın olsada aynı hareketı sergıleyebılırdı aslında

ben soruyorum zaman zaman sevgilime, ilerde benim karnımda bebeğimiz olunca
benim her dediğimi yapcaksın demi. mesela ben alarm kurup sabaha karşı seni uyandırcam,
senden mesela karpuz, avokado, ve ya lahmacun(çok severim de) istiyorum. hemen acilllll!!!
dersem, ki dicem canım benim. naparsın o zmn ? hemen apar topar üstünü giyinip arabana atladığın gibi
bulmak için dolaşırmısın diyorum? o da TABİKİ diyor.
ama şimdi burda sizlerin yorumlarını okudukça şüpheye düşüyorum.
acaba bu adam beni mi kandırıyor, kekliyormu beni diye
ne diyim, umarım öyle yapmıyordur, umarım söz verdiği gibi bir eş çıkar,
umarım evleniriz, bebişlerim olurrrr, kocam çoook sadık, çok nazik, çok düşünceli,
çok sevgi dolu, bana aşık, bebeğimizi çooook seven, adam gibi bir koca olurr AMİN
Allahım cümle bekar kardeşlerime de nasip etsin, evli olan cümle ablalarıma da tatdırsın AMİN

kusura bakmayin sadece simariklik
sürekli senin cocugunu tasiyorum lafida cok itici
Allah esinize sabir versin
hepimiz yasadik hamileligi
kapris bunlar baska birsey degil

Benimde 3 gündür agrilarim cogaldi, cok aciyor dogum da napacami bilmiyorum, allahim yardim Eder insallah. Her Yarim saate Bir sancim var. Bugün de dayanamadik hastaneye gittik. Megersem 1 cm acilmis bile 😦kadin dokturu dediki bu hafta bile gelebilirmis kizim. Bakalim Allahin izniyle nezaman gelecekse artik )

aynen öle şımarıklık yapıyorsunuz bencede üç kez doğum yaptım bir kez şikayet etmedim aksine hep şükrettim lütfen biraz pozitif olun anne olmak kolay değil ama aynı zamanda en güzel şey... siz sadece eşinizin değil kendi çocuğunuza taşıyorsunuz eşiniz oturup sabaha kadar saçınızı mı okşayacak? eşinizde sizin için çalışıyor birde böyle düşünün

ben şımarıklık görmedim .bende hamileyim bir şey hissetsem uyandırıyorum eşimi .bu şımarıklık mı yani ?ya beklenmeyen bir durum olursa .hamile bir kadın hassas olabilir .her kadın hamileliğinde aynı mı olucak yani .eşinden destek istemiş biraz piskolojik olarak bile insanı rahatlatır eşinin uyanık olması zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…