Ben agliyorum esimin umrunda olmadi gitti uyudu

Biseyler soyledi,bnmde canim skldi,sonra agladim ,gordu ,neden falan dedi bnde yok bisey dedim gttim yattim
Onunda umrunda olmadi ,salonda uyuyor suan.normal mi acaba

Biseyler soyledi,bnmde canim skldi,sonra agladim ,gordu ,neden falan dedi bnde yok bisey dedim gttim yattim
normal
yok bişey demişsin
adamlar böyle işte soruyorlar yok bişey dediğinde gerçekten bişey olmadığına inanıyolar sonra gene heyheyler gelmiştir diyip yatıyolar :)
boşa ağlayıp kendini üzme yani

Benimkide uyur ... 17 saat uyumuslugu var yani bi tartismadan sonra.
Sabah kalkinca kaldigi yerden devam eder hic bise olmamis gibi sende agladinla kalirsin kardeş...

Biraz konuyu acsaniz. Bu olay neden oldu esiniz size ne gibi seyler söyledi. Daha onceden sorunlar var mıydı. Biraz oncesini ve simdiyi acarsaniz daha iyi olur. Siz bize boyle soyleyince bir sey diyemedim ben sahsen.
Belki onceden hep boyleydi bunaldi alisti adam artik takmiyor.
Belki sorunlariniz var size karsi sogudu ilgisi kalmadi. Gibi gibi bir suru sey olabilir.

Zaten mesafeliyiz,soguk bi adam,bende gittikce uzaklasiyor
3 yildir evliyiz ama sanirim beni hic sevmedi,niye evlendi onuda bilmiyorum

En son birlikte ne yaptik hatirlamiyorum.isten gelir,yatar tv falan ,iki cumle komsu tanidik gibi,oyle gunu kurtariyoruz

Benimkide uyur ... 17 saat uyumuslugu var yani bi tartismadan sonra.
Sabah kalkinca kaldigi yerden devam eder hic bise olmamis gibi sende agladinla kalirsin kardeş...
ne inatmis:) o 17 saat kabus olur güldügüme bakma valla sinir bozucu

Sorun cikarmaz,zaten pekte konusmaz,ogrenmem gereken seyleri bile zorla sorar ogrenirim.

Yok bisey dedim de artik mesafe bnm icinde var,yani insan herseyini herkese anlatmaz yakinina anlatirya bnde konusma geregi duymadim,
Gereksiz bsy icin bana niye yaptin falan dedi,bnmde canm skldi,zaten dedimya gittikce uzaklasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…