Ben agliyorum esimin umrunda olmadi gitti uyudu

6-7 ay gorstk bi arkadsim tanistrmisti,o zamn farliydi ,boyle degildi ilgiliydi ta ki is resmiyete dokulunceye kadar.kendisi acele ettrdi evlenelim diye ama bu karardan sonrasi kabus,ilgisiz bi adam ,dedimya sorun cikarmaz ama es mi yoksa alt komsu falan mi belli degil

Biseyler soyledi,bnmde canim skldi,sonra agladim ,gordu ,neden falan dedi bnde yok bisey dedim gttim yattim
Onunda umrunda olmadi ,salonda uyuyor suan.normal mi acaba
Birşey diyeceğinize keşke neden agladiginizi söyleseydiniz. .erkekler biraz odun oluyorlar maalesef..

6-7 ay gorstk bi arkadsim tanistrmisti,o zamn farliydi ,boyle degildi ilgiliydi ta ki is resmiyete dokulunceye kadar.kendisi acele ettrdi evlenelim diye ama bu karardan sonrasi kabus,ilgisiz bi adam ,dedimya sorun cikarmaz ama es mi yoksa alt komsu falan mi belli degil
Konuştun mu açık açık
Alt komşudan ne farkın var sence dedin mi

Oyle zaten,1,5 yasinda oglum var ,calisiyorum,annm ve kv bakio,
Disari cikalim dedim ,annenle cik dio
Dogum gunumde herkes kutladi,annmler geldiler falan herseyi organize etmislerdi pasta yemek falan bana surpriz yaptilar,bizimkinn umrunda olmadi,sanki yabanci gibi oturdu yedi icti yatti

Daha once demisligim var ,sen bnm neyimsin ,br sorun oldugunda kiminle paylasicam bm demstm gidip yabanciya mi anlatayim demstm
Cevabi sacmalama olmstu ,bu kadar

Bu anlattıkların, ağlamana kayıtsız kalmasından daha önemli
Bencede bu kadar olmamali yani her cift tartisirda hic mi birlikte guzel gun gecmez bi yuruyustur bi yemektir bi sinemadir ... Hep toz pembe degil hayat elbette ama her zamanda kasvet degil ki.
Bazen herseye ragmen sevgi iyi geliyo sanki.sonucta oda duygulari olan bir insan ve aileden gelen bi ofke esinin ki bunu gercekten seni kirip incitmek icin yapmiyodur ama yapiyo iste cunku bunu gormus ailede bunu ogrenmis.
Allah yardimcin olsun..

Ayrilmakta cozummu bilmiyorum,oglum kucuk ,oyle bi baba deyisi varki,onun istediginde babasini yaninda gormemesi onn icin cok zor olur.onn icin bu sekilde yabanci gibi devam edicem galiba

Oyle zaten,1,5 yasinda oglum var ,calisiyorum,annm ve kv bakio,
Disari cikalim dedim ,annenle cik dio
Dogum gunumde herkes kutladi,annmler geldiler falan herseyi organize etmislerdi pasta yemek falan bana surpriz yaptilar,bizimkinn umrunda olmadi,sanki yabanci gibi oturdu yedi icti yatti
Annemle gezeceksem hep senle niye evlendim deseydin
Böyleleri sırf topluma karşı evlendim demek için evleniyo bence

Çocuğa karşı davranışları nasıl. Sana ilgisiz peki ya ona karsı nasıl?

Daha once demisligim var ,sen bnm neyimsin ,br sorun oldugunda kiminle paylasicam bm demstm gidip yabanciya mi anlatayim demstm
Cevabi sacmalama olmstu ,bu kadar
Az öz konuşmak güzeldir ama
Bu az ve anlamsız cevaplıyo, özü yok maalesef

Takmamaya calisiyorum,mutlulugu oglumda ailemde isimde ariyorum.
Onunlada gerekmedigi surece konismayaym diyorum onn gibi yani
.dogrumu bilmiyorum ama beni gor ilgilen demektn biktm

Kendini bnden ustun goruyor sanirim,bunu dillendrmiyor ama oyle.zaten annesi bir ovuyor yaninda sasrsiniz,dio ki allah buni ozenmis yaratmis herseyini,bakiyorum tek bir kusur goremiyorum herseyi mukemmel,tipi akli huyu,hc gormemis oglu gibisini.bu cumleleri ciddi ciddi ona soyluo

Yok bisey dedim de artik mesafe bnm icinde var,yani insan herseyini herkese anlatmaz yakinina anlatirya bnde konusma geregi duymadim,
Gereksiz bsy icin bana niye yaptin falan dedi,bnmde canm skldi,zaten dedimya gittikce uzaklasiyoruz
Adama derdini anlatma veya konusma geregi duymuyorsan neden gidip yatmasinsa takiliyorsun? Gercekten konusmak istemiyorsan yatmasinin isine gelmis olmasi lazimdi da..

Back
X