- 26 Aralık 2010
- 1.269
- 708
- 133
Hem ne sinir bozucu agzina kurekle vurasim geliyo aklima geldikce.ne inatmis:) o 17 saat kabus olur güldügüme bakma valla sinir bozucu
Sonuc noldu hiiic uyudu uyandi normal hayata devam. Odun nolcak iste

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem ne sinir bozucu agzina kurekle vurasim geliyo aklima geldikce.ne inatmis:) o 17 saat kabus olur güldügüme bakma valla sinir bozucu
Zaten mesafeliyiz,soguk bi adam,bende gittikce uzaklasiyor
3 yildir evliyiz ama sanirim beni hic sevmedi,niye evlendi onuda bilmiyorum
En son birlikte ne yaptik hatirlamiyorum.isten gelir,yatar tv falan ,iki cumle komsu tanidik gibi,oyle gunu kurtariyoruz
Birşey diyeceğinize keşke neden agladiginizi söyleseydiniz. .erkekler biraz odun oluyorlar maalesef..Biseyler soyledi,bnmde canim skldi,sonra agladim ,gordu ,neden falan dedi bnde yok bisey dedim gttim yattim
Onunda umrunda olmadi ,salonda uyuyor suan.normal mi acaba
Konuştun mu açık açık6-7 ay gorstk bi arkadsim tanistrmisti,o zamn farliydi ,boyle degildi ilgiliydi ta ki is resmiyete dokulunceye kadar.kendisi acele ettrdi evlenelim diye ama bu karardan sonrasi kabus,ilgisiz bi adam ,dedimya sorun cikarmaz ama es mi yoksa alt komsu falan mi belli degil
Bencede bu kadar olmamali yani her cift tartisirda hic mi birlikte guzel gun gecmez bi yuruyustur bi yemektir bi sinemadir ... Hep toz pembe degil hayat elbette ama her zamanda kasvet degil ki.Bu anlattıkların, ağlamana kayıtsız kalmasından daha önemli
Annemle gezeceksem hep senle niye evlendim deseydinOyle zaten,1,5 yasinda oglum var ,calisiyorum,annm ve kv bakio,
Disari cikalim dedim ,annenle cik dio
Dogum gunumde herkes kutladi,annmler geldiler falan herseyi organize etmislerdi pasta yemek falan bana surpriz yaptilar,bizimkinn umrunda olmadi,sanki yabanci gibi oturdu yedi icti yatti
Az öz konuşmak güzeldir amaDaha once demisligim var ,sen bnm neyimsin ,br sorun oldugunda kiminle paylasicam bm demstm gidip yabanciya mi anlatayim demstm
Cevabi sacmalama olmstu ,bu kadar
Haklısın, herşey bi yere kadarOnceden bu kadar degildim,bnde sogudum artik.
Adama derdini anlatma veya konusma geregi duymuyorsan neden gidip yatmasinsa takiliyorsun? Gercekten konusmak istemiyorsan yatmasinin isine gelmis olmasi lazimdi da..Yok bisey dedim de artik mesafe bnm icinde var,yani insan herseyini herkese anlatmaz yakinina anlatirya bnde konusma geregi duymadim,
Gereksiz bsy icin bana niye yaptin falan dedi,bnmde canm skldi,zaten dedimya gittikce uzaklasiyoruz