- 15 Temmuz 2019
- 547
- 1.716
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Ya annem her şeyi onunla yapayım istiyor tek kızım bir de hani şey demek istiyor bana sormadan bensiz gitmek istiyorsun ya atan git napıyprsan yap gözüm görmesin yaniHer yere teyzenlerle annenle mi gitmen gerekiyormuş... Dışarıya yanlız cikamiyorsun ataninca nasıl olacak bu iş bende anlayamadım.
Yalan söylemem leş gibi hissettirdi kendimi üstelik böyle çok fena biriymişim gibi laflar söylemeleriSen yapmak istediklerini yap. Ağlaya zırlaya olay çıkara çıkara alışacaklar mecbur.
Tamm o zaman sal biraz, tek kız ol çok kız ol o önemli değil ki, baştan zaten bu çıkamazsın kısıtlaması olmasa yalana gerekte olmazdi, ha yalan söylemen hoş değil koca kızsın isim var ya da yalnız gitmek istiyorum deyip haber verip çıkabilirsin, ailenin yapısı buysa da sen yap onlar konuşacak zaten öyle ya da böyle... Bı şekilde alisacaklar, atanmani beklersen ona da bı bahaneleri olur şimdiden alissinlar...Ya annem her şeyi onunla yapayım istiyor tek kızım bir de hani şey demek istiyor bana sormadan bensiz gitmek istiyorsun ya atan git napıyprsan yap gözüm görmesin yani
Laflarına takılma. Kimse bayılarak yalan söylemez. Zorunda bırakmışlar işte. Onlar kötü hissetsin.Yalan söylemem leş gibi hissettirdi kendimi üstelik böyle çok fena biriymişim gibi laflar söylemeleri
ya mesela şey falan dedi annem bir de yalandan dua etmeye gidiyor işte bilmem her yerleri açık (tesettürlüyüm ama beğenmiyorlar evet doğru kapanmıyorum ama anca bu kadar yapabildim) yalan söyleyerek mi dua ediyorsun o dua seni çarpsın falan dedi haline bak tipine bak dua ediyormuşTamm o zaman sal biraz, tek kız ol çok kız ol o önemli değil ki, baştan zaten bu çıkamazsın kısıtlaması olmasa yalana gerekte olmazdi, ha yalan söylemen hoş değil koca kızsın isim var ya da yalnız gitmek istiyorum deyip haber verip çıkabilirsin, ailenin yapısı buysa da sen yap onlar konuşacak zaten öyle ya da böyle... Bı şekilde alisacaklar, atanmani beklersen ona da bı bahaneleri olur şimdiden alissinlar...
Yani hep böyle birlik beraberlik halinde olalım işte annem nereye gidiyorsa ben de oraya gitmeliymişim habersiz hareket edemezsin gece telefon da erkek arkadaşımla konuşmam bile sorun çocukla korkudan görüşmüyorum sabah olunca gece konuşuyoruz ya gelip yüzüme terbiyesiz diyor utanmıyor da falan gibi şeyler daha neler neler anlatsam bitmezKaç yaşındasın? Ailen hep mi böyle davranıyordu? Sürekli annenle ya da teyzenle beraber dışarı çıkmak zorunda değilsin. Tek başına vakit geçirmeye de ihtiyacın var. Bu kadar müdahale etmelerine izin verme. Umarım atanır gidersin o evden.
Boşver anladık biz durumu, alissinlar, doğruyu söyle çıkmak istiyorsan çık. Öyle ya da böyle konuşacaklar zaten, en azından yalansiz dolansiz dümdüz söyle.ya mesela şey falan dedi annem bir de yalandan dua etmeye gidiyor işte bilmem her yerleri açık (tesettürlüyüm ama beğenmiyorlar evet doğru kapanmıyorum ama anca bu kadar yapabildim) yalan söyleyerek mi dua ediyorsun o dua seni çarpsın falan dedi haline bak tipine bak dua ediyormuş
Ya ben 87 aldım kendimden çok fedakarlık yaptım ama ilk alım da atanamama olasılığım var atanıcaö biliyorum ama bu süreç uzayadabilir şuan böyle ağlamak istiyorum dayılarım mesela önceden onların yanında makyaj bile yapamazdım teyzem asla pantolon giyemezdi şimdi kızları croplarla dolaşıyor ufacıklar yüzlerinde makyaj söyleyince de söz geçiremiyoruz diyorlar zaten bugün dışarı çıkmadan abimle kıyafet tartışmam oldu kendimi teşhir ediyormuşum gömleğimin altına badi giydiğim için tesettüre uygun değil falan diye evet biliyorum ama bu kadarını yapabiliyorum cidden çok bunaldım"Ailemle tekrar nasıl düzeleceğim" diye başlık açman bile seni ne kadar iyi manipüle ettiklerini gösteriyor. Genç yaşlarında aile baskısından ötürü tek başına bile gezemiyorsun. İleride yaşayamadığın hayatın pişmanlığını çekmemek için ya atan ya da özel sektörde güzel bir meslek sahibi ol. Derslerine çok iyi çalış
Ahahahshahsha of çok güldüm şimdi aynen dua için manevi ortam olarak oraya gittim tabi yine Allahtan istedim yarın da atamalar için tercihlere yardımcı olmak içim tercih grupları gelicek oraya gitmekten bahsettimTercih gruplari ve dua edilen zat
Bu ikisi nedir tam olarak? Dua edilen zat dediginiz sanirim bir dilek turbeside tercih gruplarini anlayamadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?