- 22 Ocak 2017
- 5.657
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi Burcukrblt
-
Ben devlet hastanesinde aldirdim. Teyzem de aldirmisti o nerde aldirdi bilmiyorum fakat iz kalmamasi için kremler varmış onu kullanmisti yüzünde hic iz yoktu. Bu aldırma islemini kışın yaptırmak daha iyi oluyormus çünkü alinan yerin güneş görmemesi gerekiyorBoynumda olsa çok iz kalsa da takmazdım ama benim yüzümdesiz nerede aldırdınız?
Bir buçuk ay önce yüzümden 4 tane ben aldırdım çok küçüktü hepsi ama rahatsız ediyodu beniplastik cerraha aldırdım küçük diye dikiş atmaya gerek yok dedi ama şu an daha kötü durumda kıpkırmızı ve en kötüsü çukur gibi kaldı o kadar pişman oldum ki ben varken en azından pürüzsüzdü makyajla kapatıyodum ama şu an makyaj yapınca daha belirgin hale geliyo 2 tanesi iyi durumda kapandı ama diğer ikisi hala çok kötü ne yapacağımı şaşırdım psikolojim alt üst oldu resmen yüzümü kimse görsün istemiyorum bazı doktorlar o iz kalan yeri yeniden aldırıp dikiş attır diyolar ama dikiş izinden de çok korkuyorum bi akıl verin nolur..
Ilk haline göre daha iyi ama ben hala çok rahatsızım görünüşten cesaret edebilsem düzeltme işlemi yaptırıcam ama ona da cesaret edemiyorum.. hala çok pişmanım aldırdığım için. Belki ben fazla takıyorum bilmiyorum1 yıl olmuş. Şu anki durum nedir burcu hanım
Bir buçuk ay önce yüzümden 4 tane ben aldırdım çok küçüktü hepsi ama rahatsız ediyodu beniplastik cerraha aldırdım küçük diye dikiş atmaya gerek yok dedi ama şu an daha kötü durumda kıpkırmızı ve en kötüsü çukur gibi kaldı o kadar pişman oldum ki ben varken en azından pürüzsüzdü makyajla kapatıyodum ama şu an makyaj yapınca daha belirgin hale geliyo 2 tanesi iyi durumda kapandı ama diğer ikisi hala çok kötü ne yapacağımı şaşırdım psikolojim alt üst oldu resmen yüzümü kimse görsün istemiyorum bazı doktorlar o iz kalan yeri yeniden aldırıp dikiş attır diyolar ama dikiş izinden de çok korkuyorum bi akıl verin nolur..
İz kalmaması ne güzel. Öncesi ve sonrası fotoğraflarını görebilir miyim. Ben de çok istiyorum. Henüz ne yönteme karar verebildim ne doktora. Benimkilere benziyorsa ameliyatla aldırabilirim. Kullandığınız kremleri bilmem de iyi oluırdu.Bende yanağımdan (gozumun biraz altı) aldırmıştım. 2-3 minik dikiş atılmıştı ama sonrasında 2 tane kremi aktif kullanmıştım. Onun etkisi olabilir Şu an hiç iz yok. Ankarada devlet hastanesinde yaptırmıştım.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Burcu Hanım. Galiba iz kalıp kalmaması doğrudan cildin yapısıyla alakalı. Diğerleri ikincil etmenler. Geçmiş olsun. Bana şu anki haliniz öncekinden iyi gibidir geliyor. Siz belki çok garipsiyorsunuz. Ben de karar verme aşamasındayım. Üstelik İstanbul'a çok uzağım. Kendi şehrimde aldıracağım. Öncesi ve sonrası fotoğrafınız var mı, görebilir miyim?Ilk haline göre daha iyi ama ben hala çok rahatsızım görünüşten cesaret edebilsem düzeltme işlemi yaptırıcam ama ona da cesaret edemiyorum.. hala çok pişmanım aldırdığım için. Belki ben fazla takıyorum bilmiyorum
Normal ben mi yoksa et beni mi? Normal ben bende de var ama rahatsızlık duymuyorum belki bundan dolayi yaptırmiyorlarBenim bu konuda en çok kafama takılan yüzünde ben olan bir sürü ünlü, hatta estetik ve cilt doktorları var. Onlar niçin aldırmıyor?
Benim de dikkatimi cekmisti bu. Bende de var oldukca fazla hatta. Bir gun baska bir problem icin cildiyeye gittim. Doktor kadindi ve onda da bir hayli vardi. Hafiften citlatayim dedim kadina en azindan bir hastalik falan durumu olur mu diye. Kadin bu konuda beni duymadi bile.Benim bu konuda en çok kafama takılan yüzünde ben olan bir sürü ünlü, hatta estetik ve cilt doktorları var. Onlar niçin aldırmıyor?
Normaller fakat birden çok ve kötü yerde. Yüzümde ön planda. ben rahatsız oluyorum. Bazı arkadaşların dediği gibi belli belirsiz iz kalacağını bilsem hiç düşünmeden yaptırırım ama pişman olan da çok. çukur kalan örnekler var. bir iki doktordan daha fikir alacağım. son gittiğim cildiyeci hiç sıkıntı olmaz , çok az bir iz kalır o kadar dedi. neye göre böyle emin konuşuyorlar bilmiyorum. Kendi de yapmayaacak operasyonu ki para için diyeyim.Normal ben mi yoksa et beni mi? Normal ben bende de var ama rahatsızlık duymuyorum belki bundan dolayi yaptırmiyorlar
Benim de dikkatimi cekmisti bu. Bende de var oldukca fazla hatta. Bir gun baska bir problem icin cildiyeye gittim. Doktor kadindi ve onda da bir hayli vardi. Hafiften citlatayim dedim kadina en azindan bir hastalik falan durumu olur mu diye. Kadin bu konuda beni duymadi bile.
Zaten ben de sonradan sevmeye basladim. Hatta guzel ve farkli bulanlar bile oluyor.
Merhaba burcu hanım yazınızı okudum bende yüzümden operasyon ile ben aldırdım dikiş tutmadı sizin gibi çukur değil ama yeri belirgin bir şekilde. Siz ne yaptınız yüzünüzde ki çukur için tekrar dikiş artırdınız mı ?Bir buçuk ay önce yüzümden 4 tane ben aldırdım çok küçüktü hepsi ama rahatsız ediyodu beniplastik cerraha aldırdım küçük diye dikiş atmaya gerek yok dedi ama şu an daha kötü durumda kıpkırmızı ve en kötüsü çukur gibi kaldı o kadar pişman oldum ki ben varken en azından pürüzsüzdü makyajla kapatıyodum ama şu an makyaj yapınca daha belirgin hale geliyo 2 tanesi iyi durumda kapandı ama diğer ikisi hala çok kötü ne yapacağımı şaşırdım psikolojim alt üst oldu resmen yüzümü kimse görsün istemiyorum bazı doktorlar o iz kalan yeri yeniden aldırıp dikiş attır diyolar ama dikiş izinden de çok korkuyorum bi akıl verin nolur..
bende de et beni vardı iki tane hatta küçücükkerdi ama birinin üzerinde kıl çıktığı için aldırdım 2 şer dikiş atıldı o dikişler kendiliğinden düştü başta bende de kormızı idi sonra beyaz böyle kırık izi gibi vardı ama bir süre sonra o da geçti belli değil artık tabi ki dikkat edilirse görülebilir hala aldığım zaman da 2017 diBir buçuk ay önce yüzümden 4 tane ben aldırdım çok küçüktü hepsi ama rahatsız ediyodu beniplastik cerraha aldırdım küçük diye dikiş atmaya gerek yok dedi ama şu an daha kötü durumda kıpkırmızı ve en kötüsü çukur gibi kaldı o kadar pişman oldum ki ben varken en azından pürüzsüzdü makyajla kapatıyodum ama şu an makyaj yapınca daha belirgin hale geliyo 2 tanesi iyi durumda kapandı ama diğer ikisi hala çok kötü ne yapacağımı şaşırdım psikolojim alt üst oldu resmen yüzümü kimse görsün istemiyorum bazı doktorlar o iz kalan yeri yeniden aldırıp dikiş attır diyolar ama dikiş izinden de çok korkuyorum bi akıl verin nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?