Ben aldırdım çok pişmanım:((

2 sene önce hamileyken özel hastanede aldırdım.genel cerrah lokal anesteziyle aldı.sadece belli belirsiz iz var estetik dikiş olduğu için..krem falan hiç bi şey kullanmadım..7 sene önce sırtımdaki kisti aldırdım.günlerce ilaç kullanmama rağmen çok belirgin iz var estetik dikiş olmadığı için..sanırım dikiş türünün büyük etkisi var...
Nerede aldırmıştınız acaba

Benim de 2 sene önce göztepe devlette bir ben aldırma maceram oldu ama böyle nasıl diyeyim ince küçük bir yarık izi kaldı tabii bu yüzümde olduğu için hiç olmamasını tercih ederim
Gerçi dr işlem öncesi uyarmıştı alırım ama şöyle bir iz kalır demişti
Ben de şöyle diyerek ne demek istiyor acaba diye aynaya baktığımda yanağımın öbür tarafında o ana kadar fark etmediğim izimle tanıştım çokta şeyapmamak lazım
Bana göre minik bir iz benden iyidir

Simdi birsey dicem kizcan ama allah in yarattığını beğenmeyip değiştirmeye çalışınca böyle pişman oluyorsun bazen.. Belki sana çirkin geliyor ben ama insanlar kusurlariyla güzel farkliligiyla yani. Ben o kadar kötü birsey de değil üstelik. Yani hastalık olur neyse de
Ne alakası var? Hastalığı da Allah veriyor, iyileşmek için çaba göstermeyelim o zaman.. Ayrıca benler de tehlikeli olabiliyor. Sürekli kontrol ettirmek gerekiyor, alınması daha mantıklı..

Bende aldirdim yanagimdan. İz kaliyor tabi resimde goruldugu gibi ama hala krem kullanmaya devam ediyorum. Dikis atilmamasina anlam veremedim. Nasil acik biraktilar ki ?

Eklentiler

• IMG_5179.webp
    IMG_5179.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 371
Bir buçuk ay önce yüzümden 4 tane ben aldırdım çok küçüktü hepsi ama rahatsız ediyodu beni:KK43: plastik cerraha aldırdım küçük diye dikiş atmaya gerek yok dedi ama şu an daha kötü durumda kıpkırmızı ve en kötüsü çukur gibi kaldı o kadar pişman oldum ki:KK43: ben varken en azından pürüzsüzdü makyajla kapatıyodum ama şu an makyaj yapınca daha belirgin hale geliyo 2 tanesi iyi durumda kapandı ama diğer ikisi hala çok kötü ne yapacağımı şaşırdım psikolojim alt üst oldu resmen yüzümü kimse görsün istemiyorum:KK43: bazı doktorlar o iz kalan yeri yeniden aldırıp dikiş attır diyolar ama dikiş izinden de çok korkuyorum:KK43: bi akıl verin nolur..
keşke dikiş atsaydi bende çok küçük benleri aldirdim dikiş attı ama hic dikiş izi kalmadı belli bile değil
bi tanesini devlet hastanesinde cildiye doktoru aldı
diğer uç tanesini yine devlette estetik doktoru aldi

Bende aldirdim yanagimdan. İz kaliyor tabi resimde goruldugu gibi ama hala krem kullanmaya devam ediyorum. Dikis atilmamasina anlam veremedim. Nasil acik biraktilar ki ?
Siz de traşlama yöntemi gibi bisey yaptı ama çok derine girdi galiba yani ben öyle tahmin ediyorum daha önce de aldırmıştım ama böyle olmamıştı.. yine aynı dikişsizdi küçücük beyaz bi nokta kaldı onlardan belli olmuyo yani hiç

Bir buçuk ay önce yüzümden 4 tane ben aldırdım çok küçüktü hepsi ama rahatsız ediyodu beni:KK43: plastik cerraha aldırdım küçük diye dikiş atmaya gerek yok dedi ama şu an daha kötü durumda kıpkırmızı ve en kötüsü çukur gibi kaldı o kadar pişman oldum ki:KK43: ben varken en azından pürüzsüzdü makyajla kapatıyodum ama şu an makyaj yapınca daha belirgin hale geliyo 2 tanesi iyi durumda kapandı ama diğer ikisi hala çok kötü ne yapacağımı şaşırdım psikolojim alt üst oldu resmen yüzümü kimse görsün istemiyorum:KK43: bazı doktorlar o iz kalan yeri yeniden aldırıp dikiş attır diyolar ama dikiş izinden de çok korkuyorum:KK43: bi akıl verin nolur..

Bende aldırdım yüzümden ben ama 1,5 ay çok kısa bir süre
Dudağımın tam üzerindeydi, genel cerrahiye aldırdım, dikiş attılar çünkü büyük ve köklü bir bendi
Ancak izlerin tam anlamıyla geçmesi bir yılı geçti
Şimdi sadece ben yerini bildiğim için görebiliyorum, 4 dikiş var
Ancak çok belirgin olmasa da dudak konturum bozuldu, sol üst tarafta dudak çizgim düz değil yani
Dikiş attırmayın derim, zamanla geçecek o izler, madecassol diye bir merhem var, geceleri yatarken sürün izlerin daha çabuk toparlanmasına yardımcı olur

Arkadaşlar, ben de ben aldırmak istiyorum. Bu konu iyi oldu. İstanbul'da yaşıyorum. Önerebileceğiniz bir yer yada doktor var mı? Yazar mısınız? Özelden de yazabilirsiniz. Aldıracağım benler yüzümde. Hatta alnımda. O yüzden mümkün mertebe az iz bırakacak bir doktor ve yöntem arıyorum.

Contactubex adli bir krem var. Ilac adi vermem dogru mu bilmiyorum ama doktorlar ameliyat izleri icin onerirler bu ilaci. Yaraniz iyice iyilestikten sonra ince film seklinde suruyorsunuz. Yine de bir doktora danisin.

Bende boynumdaki beni aldirdim. Devlet hastanesinde aldılar ve dikis attilar krem verdi ama yine de beyaz iz kaldı beni rahatsiz etmiyor ve pek belli olmuyor. Sanırım iz kalmamasi için daha iyi kremler varmış ondan kullansaydim hiç iz kalmazdi teyzem o iyi olan kremden kullanmisti onda hiç iz kalmadi. Ve ben aldirmayi kış ayında yapmayi öneriyorlar güneş gormemesi gerekiyor.

Arkadaşlar, ben de ben aldırmak istiyorum. Bu konu iyi oldu. İstanbul'da yaşıyorum. Önerebileceğiniz bir yer yada doktor var mı? Yazar mısınız? Özelden de yazabilirsiniz. Aldıracağım benler yüzümde. Hatta alnımda. O yüzden mümkün mertebe az iz bırakacak bir doktor ve yöntem arıyorum.
Çok iyi araştırın şu an rf ile aldırmayı öneriyorlar ama çok derine girildiğinde onda da çukurluk problemi olabiliyormuş öyle okudum birçok yerde

Back
X