ben aldırmam gerek ancak hiç bir bilgim yok benim. yardımlarınız gerek..

differentface

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
22
0
16
Antalya
Ben ben aldırmak istiyorum. Yüzümde var ama hiç sevmiyorum onu. Bir kaç sorum olacaktı:
Şartları nedir öncelikle (yaş,cilt durumu vs)
Alındıktan sonra izi ne zamana geçiyor ve ya geçiyor mu? yoksa bir ömür boyu benimle birlikte mi kalıyor?
riskleri nedir?

sorularımı yanıtlayan herkese çok teşekkürler.

yaklaşık iki ay önce bende aldırdım lazerle
benim çok büyük değildi seninki büyükse cerrahi tercih edebilir doktorun
aldıktan sonra kabuk bağladı bir hafta sonra kabuğu düştü
izi var hala zaten doktorda iki-üç aya geçer demişti
yaş ve cilt durumu önemli değil

Devlet hastanesine gitmenizi tavsiye etmem cerrahi yöntem olduğu için iz kalıyor ve acılı bir işlem bende yaptırmak istiyorum lazer yöntemi ile ama bu konuda bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar lütfen yazarmısınız

bir arkadaşım aldırdı geçen yıl yüzünde küçük boy düğme boyutunda idi,cerrahi yöntem ile aldırdı ve çok kısa süreli bir işlem olduğunu söyledi,bir müddet bölge kızarıktı ama alınan benin büyüklüğü kadar bir kızarıklık zamanla o da geçti şuan sorunsuz.

Yüzümdeki büyük benimi cerrahi operasyonla Estetik uzmanında aldıracağim 23 aralık 2013 de fakat iz kalıyor muhakkak .. Arkadaşım aynı doktorada aldırdı. İz kalmamaşansı yok. çünki kesi açılacak. Boynumdaki iki benimi aldırmıyorum. cilddimin büzük ve izli duracağına ..benli gezerim daha iyi dedim şimdilik.

4 ay kadar önce yüzümden dört ben aldırdım ve neden daha önce yapmamışım dedim. Hala çok az iz var ama fondötenle kapatabiliyorum.

İşlem nasıl gerçekleşiyor:
Öncelikle sadece ben alınacak bölgeyi açıkta bırakan yeşil bir örtü seriliyor yüzünüz temizleniyor ve uyuşturuluyor. Başlangıçta biraz ürktüm açıkcası ama sivrisinek ısırdığından fazla acımıyor canınız. İğne ile benleri uyuşturuyorlar ilk sivrisinek ısırdığı kadar acıdan sonra pek birşey anlamıyorsunuz. Beni köküyle alıyorlar ve dikiyorlar böylece aynı bölgede tekrar çıkmıyor. işlem bittiğinde benleri patolojiye ,tahlile gönderiyorlar. Yüzünüzde ilk gün için hafif bir şişelim kalabiliyor korkmayın uyuşturmanın etkisiyle.

Ankara'da başkent hastanesinde yaptırdım ancak tavsiye edermiyim emin değilim çünkü benler alındıktan sonra dikişlerini bile asistan bulup ona aldırmak zorunda kaldım. yeterince ilgilenmediler. Vücudumdaki diğer benleri başka bir hastanede aldıracağım.

Ücret: Sanırım 110TL başlangıçta muayene ücreti ödedim operasyon için de 1500 tutmuştu diye hatırlıyorum. 4 ben için
Ben sayısına göre ücret değişiyor.

operasyon sonrası dikişli bölgenin üzerine şeffaf bant yapıştırılıyor. bir hafta sonrasında dikişler alınıyor. Bantları da doktorunuzun size belirttiği sürede banyo yaparak ıslanmaması çıkmasını sağlıyorsunuz.

Başlangıçta kırmızı hatta kabuk bağlamış gibi görünüyor gözünüz korkmasın elinizde de sürmeyin.
terapisin pomad göz için olanından sürüyorsunuz 2tl falan. Çok faydası oluyor.
Doktor söylemişti.

Soracağınız birşey olur ise ben yine buradan cevaplamaya çalışırım

9 Ocak 2012'de, yani yaklaşık 2 yıl önce yanağımdaki beni aldırdım!

Ve kendim için yaptığım en iyi şeylerden biriydi çünkü benimi hiç sevmiyordum. İyi ki yaptırmışım. Eğer siz de kafanıza çok takıyorsanız mutlaka aldırın ve kurtulun.

Aslında benim benim yüzeysel kahverengi çok büyük bir ben değildi ama yine de kafama takıyordum. İz kalmasını istemediğim için lazer yapan özel bir doktora muayene oldum, doktor lazerden sonra yanık izi kalabileceğini söyledi ve 200 tl ücret istedi

Ben de soluğu Ege üniversitesi Hastanesinde aldım. :) Cerrahi yöntemle aldırmak için. Sadece 5 dk sürdü ve minnacık hissetmediğim bir iğneyle uyuşturup benimi alıp estetik dikişle diktiler hatta doktorum ne gerek varmış bak marilyn monroe'nun benine beziyor dedi Ama takmışım bir kere kafama. Ücret ödemedim. Çok çok memnun kaldım.

3-4 ay kızarık geçti contratubex kullandım. sonra soldu ve cilt rengimle bütünleşti. Şimdi iki yıl geçti ve sadece yakından bakıldığında iz belli oluyor yani yakından bakıp incelersen anlayabilirsin yoksa kimse anlamıyor Cerrahi yöntem kesin çözüm, lazerde ya geri geliyor leke-ben ya da yanık izi kalabiliyor

Doktorunuz kimdi yazabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…