Ben anlamış değilim siz bir yorum yapın

Yazınızı okurken çok zorlandım anladığım kadarıyla yorum yapayım.
Eşiniz yengesine karşı bir şeyler hissediyor mu yoksa gerçekten kardeşi gibi mi görüyor bilemedim ama ne olursa olsun size vurmuş. Bu da zaten boşanmak için yeterli bir sebep.

Kendinize nasıl bunu yapabildiniz? Yaratığın şiddete meyilli olduğu belliymiş, şiddet uygulamış, anasıyla aynı evde yaşatmış; neden nasıl bir yaratık olduğunu ilk görmeye başladığınız zaman ilişkiyi/evliliği sonlandırmadınız ve üstüne bir de gittiniz çocuk yaptınız? Çocuğu da mı hiç düşünmediniz? Bu sadece cahillikle, saflıkla da açıklanabilecek bir şey değil ya şiddet var şiddet! O kadar şeyin yanında eltinize mi takıldınız yani, eşiniz eltinizle oynaşmasa devam mı edecektiniz evliliğe? Yukarıda biri sizin de normal olmadığınızı söylemiş, evet siz de hiç normal değilsiniz. İyice kendinize gelin diye katı bir yorum yazıyorum, sizde bu yaratığa geri dönecek potansiyel var çünkü daha önce şiddeti affedip bir de yine aynı yatağa girip hamile kalabildiğinize göre. Ne olursa olsun geri dönmeyin.

Bu ne ya midem bulandı. Bir yengenin böyle davranması kabul edilemez. Bence olaya el atın hiç hoş değil okuduklarım

Kardeşi gibi görmekmiş miş , olamaz öyle bir şey. Her şeyin bir sınırı adabı vardır zaten insanın içinden gelmez ki kayınbiraderine yada yengesine böyle davranmak

Kardeşi gibi görmekmiş miş , olamaz öyle bir şey. Her şeyin bir sınırı adabı vardır zaten insanın içinden gelmez ki kayınbiraderine yada yengesine böyle davranmak
arkadasim neden 1 hafta onceki konulari hortlatiyorsun?
Senin yuzunden eski konu okuyup duruyorum yeni sanip
Sitenin kosesinde bekle yeni konu acilir elbet
Tum konulara yorum yapmissin yav

arkadasim neden 1 hafta onceki konulari hortlatiyorsun?
Senin yuzunden eski konu okuyup duruyorum yeni sanip
Sitenin kosesinde bekle yeni konu acilir elbet
Tum konulara yorum yapmissin yav
Eski konu değil , ayrıca her konuda fikir beyan etme hakkım var . Yasaksa yasak de?

Bugun cumartesi
Pazartesi acilmis konu
Eski konu yani
Yasak degil de hepsine yorum yapiyorsun ben ve benim gibiler yeni sanip okuyoruz
Hos olmuyor
Valla burası size ayak uyduramaz ki , siz geldiğiniz yere ayak uydurmalısınız üzgünüm

Adam beni yanında çanta gibi taşıdı evde yanımdan ayirlmadi karakola giderim diye telefonuma el koydu
Peki eltiniz bunalri yaparken kocasida kardeşine güvenerek susuyur dime eltiniz cıvık cıvık hareketlerle sizi manipülasyon ugratiyur Allah cezalarını versin böylelerine, bozluacagi varki eşiniz de kendine çeki düzen vermiyur yoksa esim rahatsız oloyur uzak durayım demeli kayın ölümdür derler kim bilir kalplerinde ne var bilemeyiz elbete ama Allah sabır versin inşallah belkide göründüğü gibi değildir ama bu dünya fesatlıkta dolu..

Onlar görmeden yaptığı hareketler bunlar

Vala bu yaşıma geldim böle yenge kayın ilişkisi gormedim ben aynı odada bile kayın ile tek oturulmaz derler bizde nikah düşer derler dinimizce anlamadım valla
Ki eşime aynı hareketleri ben kaynina yapsam neyapsin dedim öldürürüm dedi içlerinde bi sey olmasa bile dermi sence

Siz fesatlikla dolu deyin ben bişey söyleyince benim kalbim düşüncem pis oluyorrmus kayınvalidem en gorede onlara gorede

`