Ben anlamıyorum artık

elvandogancan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
101
20
13
35
Selam kızlar,

İki gün önce annemlere yemeğe gitmiştik. Annemlerin evi çok havadar esiyor(müstakil ama yeni siteli ev aldı annmler seneye yaza oraya taşıncaklar ) . Bizim ev çok basık havasız ( müstakil ve kpederimin)
Neyse dün annem dedi ki bak kızım bizim ev hava alıyor sizin o konuda sıkıntılı dedi. Eşimede demiş ki sizin önce eve ihtiyacınız var.

Pazar günü benim ailemi yemeğe götürelim demiştik. Eşime az önce mesaj atıyorum nereye gidelim nerden rezervasyon yaptırayım diye. Ailene sor onlar bizim hakkımzda karar veriyor bilmem ne ters ters konuşmaya başladı. Babam evi ne zorluklarla yaptı kimse onu bilmiyor falan Demeye başladı. Bende herkes zorluklarla yaptı dedim.benim babam ağır işte çalışıyordu nasıl zorlukla yaptı dedim. Annemin lafında bişey yok , senin ailende Bahçeli ev alın kendinize diyor, Alınmak mı lazım her denilene dedim,

Yok Sanki kızları aç açıkta böyle laf ediyor annen dedi. Yemin ediyor akşam yemeğinde değilim ben diye, dediklerine kırıldım annenin diyor. Alt katımızda kardeşi yaşıyor eşimin. Bak onuda götürelim dedim eğer ondan yapıyorsan dedim . Sen ne kadar gerizekalısın dedi bana.
Kızlar eşimin ailesiyle sürekli gidiyoruz bi yerlere ve eşimin kzıkardwşini ben her yere götürüyorum İnan’ın eşimle başbaşa çok az yere gidiyoruz .bana dediklerine bakın.
Sonrada senle konuşulmaz dedi watsptan beni engelledi.

Şimdi. Ben ne yapayım Allah aşkına akıl verin... bu arada küçük bebeğim var zaten Akçam’a kadar yoruluyorum birde üstüne bu olunca ağladım

Kaç yıllık evlisiniz merak ettim ? , burdan bakıldığı zaman evliliği henüz oturmamış bir çift görüyorum.
çok fazla detay vermediğiniz için biraz yorum yapmak zor çünkü eşinizin karakterini bilmiyoruz.
yemeğe gitmemek için bahane bulmuş da olabilir gerçekten dediği gibi alınmşta olabilir
bunu en iyi siz bilebilirsiniz biz değil.
Size gerizekalı deyip engellemesi çok ergence bir davranış artık liseli gençler bile bu şekilde davranmıyor
eşiniz bence olgunlaşmamış ve karakteri oturmamış birisi.
Sizde ağlamayın lütfen bizim ağlamamız erkeklerin umrunda olmuyor kendinize ve o küçük yavrucağı üzersiniz ancak.
ayriyeten lütfen her gttiğiniz yere birilerini götürmeyin götürmek zorundamısınız ? ailecek gitmek zorundamısınz ?
evet arada sırada gidilebilir ama her zaman değil bu durumu bence düzeltin eşiniz siz ve cocugunuz birlikte birşeyler yapmalısınız.
Eğer ki annenizin dediğine alındıysa şu şekilde düşünmüş olabilir, ailesi herşeyime laf söylüyor herşeyimze müdahaleci vs.. o yüzden bu tepkiyi göstermiştir
sizde yemek için mi yapıyorsunuz dediğinizde çok sinirlenip sen 'gerizekalısın demiş 'muhtemelen bana yakın olan ihtimal bu şekilde.
eğer böyle ise tavsiyem eşiniz belli ki alıngan birisi aileiniz sizin hiç birşeyinize müdahale etmesin karışmasın sizin adınıza karar vermesin
eğer bunu sizin anneniz değilde size kv söyleseydi ben eminim ki sizde tepki gösterirdiniz. bu şekilde düşünün..
ayrıyeten eşiniz size yaptıgı saygısızlığı ve terbiyesizliği anlayıp özür dileyene kadar yüzüne dahi bakmayın.

Esiniz annenize alinip size patlamis. Bos yerden alinganlik yapiyor. Sizi engellemek de cok cocukca. Bence sizde engelleyin ve engeli kaldirmayin. Yüzyüze konusun. Size hakaret etmesi kabul edilemez. Ailenize su anda tavirli. Gerekirse o gitmesin. Her yere baskalarla gitmeyin. Cekirdek aile omarak da beraber gezmeye yer verin. Esinizle gelince sakin sakin konusun.

Olayı anlamdım ki. Aileniz evi size mi verecekmiş? Ben de ailelerden bir şey alınması taraftarı değilim.
Eşim de bu huyumu bilir ki o da sevmez, ben de onu bilirim. Siz birbirinizi bilmiyor musunuz ki kendi kafanıza göre kararlar alıyorsunuz?

senin de derdin pek büyükmüş be şekerim... biz burda cebe kontör alalım derdindeyiz, patates fiyatları düşsün diye camilerde sabahlayan cemaatler oluştu, aman evimin havası yok bahçesi yok b*ku yok püsürü...

Allah içinize sindirsin güle güle oturmayı nasip etsin de, max dondurma alamayanların karşısında magnum yalamak da olmuyo kusura bakma !

Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Evet belki kayınvalidemler deseydi bende tepki gösterirdim ama eşim aynı kadınlar gibi sürekli Trip naz yapıyor yoruldum 2 yıllık evliyiz bu arada.
Yemeğe beraber gitmemizin sebebi de annemleri ben Çağıramıyorum bayadır. Beraber bari dışarda yiyelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…