- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
Birbirimizin çocukluk aşkıyız. Birlikte büyüdük, okuduk, askere gitti geldi. Ve artık ben bişeylerin olmasını istiyorum. En basitinden aileler tanışsın. Çok şey mi? Bence hayır! Elimden geldiğince anlayışlı davranıyorum. Aşk emek ister bir şeyler hemen olmaz biliyorum ama başlangıçlarda önemlidir. 24 yaşımdayım bu sene okulum bitecek. Çalıştığım işlerden aldığım parayı kendime alışveriş yapmaktansa anneme verip biriktiriyorum ya da tencere tabak alıyorum. Erkek arkadaşım nisanda askerden geldi bi süre sonra çalışmaya başladı ve (benim çok istediğimi bildiği için) para biriktirmeye başladı. Bir süre sonra ortamı sevmiyorum diyip işten ayrıldı. Nerden baksak 3 4 aydır orda burda arkadaşlarının yanında bişeyler yapıyor. Ama ne düzenli bir şey geliyor ne de kazanıyor. Onun için internetten cv oluşturmuştum ve çok ciddi dönüşler oldu ancak hiçbirini kabul etmedi. Ne istediğini bilmiyorum? Konuştuğumuzda bende bir şeylerin olmasını istiyorum diyo ama sözle lafla olmuyor. Bir kaç ay önce aralık ayında aileler tanışır dedi. Şimdi aralığa günler kala Mart ayında olsa olur mu dedi. Erteliyo. Hayatında başka biri var beni sevmiyor diye düşünmüyorum. Ama ne için diretiyor anlamıyorum. Ben vazgeçiyorum sanırım. Beklemekten sıkıldım. Çok sıkmayayım bunalmasın konuşmayalım diyip erteliyorum konuşmayı ama olmuyor. Konuştuğumuzda da ona sakince bak kaç yıl oldu bir başlangıç olsun ailemde beni sıkıştırıyor diyorum tamam tamam olacak diyor ama boş!
Son düzenleme: