Ben anlatamıyorum. Vazgeçiyorum!

benim de 1,5 senelik ilişkim yeni bitti. çünkü sonunda onun çalışmaya hevesli olmadığını, evde yatmaktan memnun olduğunu anladım. benim bildiğim parası olmayan insan her türlü işi yapar eline bir şeyler geçsin diye. ne olursa olsun sakın işten kaçan biriyle gelecek düşünme. böyle birini ailenle bile tanıştıramazsın. ben şimdi körmüşüm diye çok üzülüyorum.

işte bende iş işten geçtiği zaman ahh ben neden görmedim bugünleri demek istemiyorum. bugün onu ailemle tanıştıramamki, herşeyin bir zamanı var ama böyle beklemek işleri daha da uzatıyor

Dün konuştuk. Böyle düşününce ister istemez ona karşı sinirleniyorum ve sanki o an işin içinden çıkamayacağımı düşünüyorum. Yine böyle düşündüğüm an aradım. O internetle ilgili çalışıyor tasarım fln yapıyor. Evde çalışıyomuş bitirmesi gereken bir iş varmış. Bende konuyu açtım senin şuan düzgün bir işe girmemen beni çok üzüyor bak kaç sene oldu daha bir gelişme yok dedim. Yoo ben çalışıyorum işte planladım herşeyi dedi. ne planladın ortada ne bir birikim var ne de bir plan var dedim. Bana 20 yaşında evlenince ne olacakki dedi bana :26: ne 20si ben sana 2 gün sonra evlenelim demiyorumki az bi para biriktir bir işe gir çalış böyle olmaz ben bu durumdan memnun değilim. bana aralık dedin aralık gelmeden şubat olur belki dedin. şubat gelince ne diyeceksin mart temmuz eylül bu böyle gidecek ben bu durumdan çok şikayetçiyim kendini toparla. sana güvenemiyorum sorumluluk yükleyemiyorum dedim. ben herşeyi planladım sen görmek istemiyosun işte her şey zamanı gelince olacak dedi. sinirliydim ve kapattım telefonu.

gece bana mesaj atmış beni sıkıştırma ben seni seviyorum ama böyle üstüme gelme işte herşey olacak falan yazmış.

o konuşmadan sonra kendimi çok rahatlamış hissettim. şimdide bir iyi bir iyi anlatamam aşkımlar bebeğimler havada uçuşuyor ama tavır koyuyorum. ben öyle uçuk garip şeyler istemedimki. allahım ne kadar zormuş birine alışmak şartsız sebepsiz sevmek.

Dün konuştuk. Böyle düşününce ister istemez ona karşı sinirleniyorum ve sanki o an işin içinden çıkamayacağımı düşünüyorum. Yine böyle düşündüğüm an aradım. O internetle ilgili çalışıyor tasarım fln yapıyor. Evde çalışıyomuş bitirmesi gereken bir iş varmış. Bende konuyu açtım senin şuan düzgün bir işe girmemen beni çok üzüyor bak kaç sene oldu daha bir gelişme yok dedim. Yoo ben çalışıyorum işte planladım herşeyi dedi. ne planladın ortada ne bir birikim var ne de bir plan var dedim. Bana 20 yaşında evlenince ne olacakki dedi bana :26: ne 20si ben sana 2 gün sonra evlenelim demiyorumki az bi para biriktir bir işe gir çalış böyle olmaz ben bu durumdan memnun değilim. bana aralık dedin aralık gelmeden şubat olur belki dedin. şubat gelince ne diyeceksin mart temmuz eylül bu böyle gidecek ben bu durumdan çok şikayetçiyim kendini toparla. sana güvenemiyorum sorumluluk yükleyemiyorum dedim. ben herşeyi planladım sen görmek istemiyosun işte her şey zamanı gelince olacak dedi. sinirliydim ve kapattım telefonu.

gece bana mesaj atmış beni sıkıştırma ben seni seviyorum ama böyle üstüme gelme işte herşey olacak falan yazmış.

o konuşmadan sonra kendimi çok rahatlamış hissettim. şimdide bir iyi bir iyi anlatamam aşkımlar bebeğimler havada uçuşuyor ama tavır koyuyorum. ben öyle uçuk garip şeyler istemedimki. allahım ne kadar zormuş birine alışmak şartsız sebepsiz sevmek.

tatlım hah benim yaşadıklarımı sen yaşıyorsun sana tavsiyem işleri akışına bırak ve kendini rahatlat zamanı gelince gerçekten herşey oluyor ve ara ara birbirinize vay be ne günlerdi hatırlıyormusun diyeceksiniz bakta gör :54:

Ben de cok kisa zaman once buna benzer bi konu acmistim. Erkek arkadasim beni seviyo deger veriyodu ailemle kac kez ayni ortamda bulundu. Ama gelemedi bi turlu bende ayrildim. Sonradan ogrendim ki annesi beni istememis hemde memur olmadigim icinmis. Yani akla bile gelmiycek.seyler olabiliyo bazen.

Ben de cok kisa zaman once buna benzer bi konu acmistim. Erkek arkadasim beni seviyo deger veriyodu ailemle kac kez ayni ortamda bulundu. Ama gelemedi bi turlu bende ayrildim. Sonradan ogrendim ki annesi beni istememis hemde memur olmadigim icinmis. Yani akla bile gelmiycek.seyler olabiliyo bazen.

aileden olduğunu sanmıyorum canım annesini ben aramasam kadın beni arayıp neden aramadın beni neden bize gelmedin diye tripleniyor babasıyla da çok samimi değiliz ama yinede saygısızlık etmedim hiç.

Dur bakalım hele yaza kadar süre tanı.
Askerden yeni gelmiş bi kendini toparlasın belki hala üzerinden atamadı o psikolojiyi.
Erkekte işsiz parasız pulsuz gezmek istemez emin ol.

Benim arkadaşım bu şekildeydi
2.5 yıl nişanlı kaldı işsizdi nişanlısı çok zor toparlandı.
Kız 2.5 sene boyunca çalıştı nişanlısının eskiden kalma borçlarını ödedi.
Biz çok kızdık kız arkadaşımıza bu çocuk seni kullanıyor iş beğenmiyor işe girmiyor sana borçlarını ödetiyor ayrıl dedik.
Ama sonra işe girdi evlendiler iyi de bir yerlere geldi evlendi çocuk bile yaptılar çok mutlular.
Kocası iyi bir şirkette yüksek maaşla çalışıyor. Hatta kız arkadaşımı da işten çıkardı doğum yapınca 3 senedir evde kız kkocası da evini çok güzel geçindiriyor maşallah.

Dur bakalım hele yaza kadar süre tanı.
Askerden yeni gelmiş bi kendini toparlasın belki hala üzerinden atamadı o psikolojiyi.
Erkekte işsiz parasız pulsuz gezmek istemez emin ol.

Benim arkadaşım bu şekildeydi
2.5 yıl nişanlı kaldı işsizdi nişanlısı çok zor toparlandı.
Kız 2.5 sene boyunca çalıştı nişanlısının eskiden kalma borçlarını ödedi.
Biz çok kızdık kız arkadaşımıza bu çocuk seni kullanıyor iş beğenmiyor işe girmiyor sana borçlarını ödetiyor ayrıl dedik.
Ama sonra işe girdi evlendiler iyi de bir yerlere geldi evlendi çocuk bile yaptılar çok mutlular.
Kocası iyi bir şirkette yüksek maaşla çalışıyor. Hatta kız arkadaşımı da işten çıkardı doğum yapınca 3 senedir evde kız kkocası da evini çok güzel geçindiriyor maşallah.

tamam peki konusunu açmayayım mı napıyoruz neler yapıcaz diye? sanki ben demeyince bişey olmıcak hep böyle gidicekmiş gibi hissediyorum :50:

tamam peki konusunu açmayayım mı napıyoruz neler yapıcaz diye? sanki ben demeyince bişey olmıcak hep böyle gidicekmiş gibi hissediyorum :50:

Üstüne gitme bırak
Bunaltırsan iyice kaçar elinden.
Biraz bırak gözlemle bakalım ne yapıyor.
Çok mu rahata alacak kendini.
Yaza kadar süre tanı derim.
Hem yaşında çok büyük değil aman aman evde kaldım denilecek yaşta değilsin ;)
Varsın 1 sene daha geçsin yeter ki hayırlısı olsun.

Üstüne gitme bırak
Bunaltırsan iyice kaçar elinden.
Biraz bırak gözlemle bakalım ne yapıyor.
Çok mu rahata alacak kendini.
Yaza kadar süre tanı derim.
Hem yaşında çok büyük değil aman aman evde kaldım denilecek yaşta değilsin ;)
Varsın 1 sene daha geçsin yeter ki hayırlısı olsun.

:D ayy canım yaa güldürdün beni allahta seni güldürsün :D

zaten bu sene mezun olcam iş güç ayrı bi sıkıntı hani hemen bu yaz evlenememde hayırlısı gerçi tamam dinlicem seni :54:

Back
X