• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben anlayamıyorum sorun ne olabilir sizce?

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.567
298
hanımlar merhaba.. şöyle anlatayım. sevgilimle evdeyken hiçbi sorunumuz yok güzel vakit geçiriyoruz yemek yapıyoruz film izliyoruz vs bizden mutlusu yok. sonra dışarı çıktığımızda çok dalgın oluyor. sürekli bişiler düşünüyor. biz hiç doğru düzgün konuşmuyoruz dışarda. sanki aklı başka yerlerde gibi.

bu durumun beni rahatsız ettiğini söyledim sürekli dalıp gidiyosun ne düşünüyosun benle de paylaş diye. önemsiz şeyler öyle falan filan diye geçiştirdi. dün yine bu yüzden çok tartıştık. bu benim elimde olan bişi değil. o an bişi görüyorum aklıma bişi geliyor dalıp gidiyorum diyor. inan bu da beni rahatsız ediyor ama bana sürekli ne düşünüyosun diyecegine yardım et bana kafamı dağıt diyor. ama inan senden başkasını düşündüğüm yok aklımda bi tek sen varsın diyor. mesela geçende üstü başı yırtık küçük bi çocuk görmüştüm yanımdan geçti gitti gece rüyama bile girdi diyor. çok kötü rüyalar görüyorum sürekli dalıp gidiyorum birlikte doktora gidelim dedi. benim çok sorunum var göründüğüm gibi değilim sana yansıtmamaya çalışıyorum ama bende herşeyi düşünmekten yoruldum dedi. şuan memlekete gitti bayram için döndüğünde doktora gidicez beraber bakalım.

ben mi abartıyorum sizce? bilmiyorum sürekli yanınızda dalıp giden biri oldugunu düşünsenize acaba ne düşünüyo diye kendinizi yiyip bitirmezmisiniz ? yoksa çokmu üstüne gidiyorum? üniversitede son senesi ve bi yandan çalışıyor. aile içinde sıkıntısı yok gibi yada bana anlatmıyor bilmiyorum. para sıkıntısı oldugunu da düşünmüyorum. benle de problemi yok. başka ne sıkıntısı olabilir anlamıyorum ben. sizce ne olabilir bi akıl verin lütfen nasıl davranmam gerekiyor?

Son düzenleme:
ben bir sorunu olduğunu düşünmüyorum bazı dönemler insanlar farklı ruh hallerine bürüne biliyorlar onun da bu dönem fazlaca duygusal davrandığını düşünüyorum ona kızmak yerine ruh halini anlamaya çalışın sorular sorarak ve sıkmadan (bu arada sizinle sorunu olmadığı aşikar)

Sewgiliniz dışarıda kendini evdeki kadar rahat hissetmiyor anlaşılan :ssz: Herkezin size baktığı endişesine kapılıp kendini çekiyor anladığım kadarıyla... Ev onun için ideal bir yer gibi... Ama bu çok kötü bişey evdeyken böyle olup dışarda bu moda girmesi... Psikoloğa gitmeli kesinlikle :51:

Son düzenleme:
Bi erkeğin özellikle doktora gidelim demesi bana çok mantıklı geldi çünkü bi çok kişi psikoloğu kabul etmez deli miyim ben ya gidicem bişeyim yok kafam dolu der bi kenara atar bu yönden tebrik etmek lazım :46:
Çok duygusal bi yapısı olabilir.
Veya unutamıcağı bi anı yaşamıştır.
Bu anı eski sevgilileriylede olabilir yada çok çok farklı başka bişey

Son düzenleme:
Sevgiliniz size aciklama yapmis aslinda ama siz hala nesi vardiye soruyorsunuz kendinize... Benim cok sorunum var sana yansitmamaya ugrasiyom demis... Yani sorunsuz degil, sizinle alakali degil ama aileyle yada parayla alakali olabilir diye düsünüyorum... Zaten hem okuyup hem calisiyomus yani sizin dediginiz gibi para degildir sanmiyorum diyosunuz ama ozaman neden calissin... Siz sorunca anlatmiyormu size sorunlarini? Hani ne bileyim evde oldugunuz zaman daha iyi oluyomus yaaa ozaman sorun, heralde yok bisi falan diyo sizi üzmek istemiyor ama inanin sizin elinizde anlatmasi... SIkmadan üsteleyin, ben asil boyle mutsuz oluyorum, saklimiz gitlimiz olmasin, ben sehden bi SIkintimi gizlesrm olurmu, böylemi istiyorsun birbirimize derman olmayalimmi , destek olmayalimmi falan deyip anlattira bilirsiniz... Bu sekilde hrm beraber bi cözüm ararsiniz, yada sizin elinizden bisey gelmesede destek olursunuz ve oda icini döktügü icin rahatlar...

Bi erkeğin özellikle doktora gidelim demesi bana çok mantıklı geldi çünkü bi çok kişi psikoloğu kabul etmez deli miyim ben ya gidicem bişeyim yok kafam dolu der bi kenara atar bu yönden tebrik etmek lazım :46:
Çok duygusal bi yapısı olabilir.
Veya unutamıcağı bi anı yaşamıştır.
Bu anı eski sevgilileriylede olabilir yada çok çok farklı başka bişey

evet doktora gidelim demesi beni de çok sevindirdi. çok asabi sinirli bi yapısı var aslında ama ben bunu kendine hep derim ne kadar sert ciddi dursan da aslında çok duygusal kırılgansın bunu içine saklıyosun hep diye. ama eskilerle ilgili bişi değildir diye düşünüyorum. kendi de abus sabuk şeyler diyo. mesela diyo ya bi çocuk gördüm rüyalarıma bile girdi diye. herşeyi çok kafaya takıyor. bilmiyorum umarım doktorun faydasını görürüz canım tşkler yorumun için.

Sevgiliniz size aciklama yapmis aslinda ama siz hala nesi vardiye soruyorsunuz kendinize... Benim cok sorunum var sana yansitmamaya ugrasiyom demis... Yani sorunsuz degil, sizinle alakali degil ama aileyle yada parayla alakali olabilir diye düsünüyorum... Zaten hem okuyup hem calisiyomus yani sizin dediginiz gibi para degildir sanmiyorum diyosunuz ama ozaman neden calissin... Siz sorunca anlatmiyormu size sorunlarini? Hani ne bileyim evde oldugunuz zaman daha iyi oluyomus yaaa ozaman sorun, heralde yok bisi falan diyo sizi üzmek istemiyor ama inanin sizin elinizde anlatmasi... SIkmadan üsteleyin, ben asil boyle mutsuz oluyorum, saklimiz gitlimiz olmasin, ben sehden bi SIkintimi gizlesrm olurmu, böylemi istiyorsun birbirimize derman olmayalimmi , destek olmayalimmi falan deyip anlattira bilirsiniz... Bu sekilde hrm beraber bi cözüm ararsiniz, yada sizin elinizden bisey gelmesede destek olursunuz ve oda icini döktügü icin rahatlar...

ben hep soruyorum ne düşünüyosun sorun ne diyee önemli bişi değil ya yada bişi düşünmüyorum ki diyo. ama sürekli dalıp gidiyor. düşünmeden 1 sn bile duramaz insan yani nasıl bişi düşünmüyorum derki. bana yansıtmamaya çalışıyormuş işte hiçbişiyi. ben diyorum önemli yada önemsiz benle paylaş kendi kendine düşünüp durma belki yardımcı olurum ama yoook. eger parayla ilgili bı sıkıntıysa bile söylemez bana eminim. acaba o yüzden mi bana açmıyor bilmiyorum. ama sürekli alışveriş yapar yani ne bilim öyle zorlu bi durumunu hiç hissetmedim. evet dediğin gibi evdeyken hiçbi problem yok bi an bile dalıp gitmiyor. ne zamanki dışarı adım atalım hep böyle. yeterki dışarda bişiler görsün kafa gidiyorda gidiyor.

ya psikolojik srunu var,ya aklında biri (olsuysa eski sevgili mesela)var,ya da anlattığında senin onu anlamayacağını düşündüğü daha başka sorunları var.ama bişey olduğu kesin bir insan sürekli öyle dalıp gitmez bence.

ya psikolojik srunu var,ya aklında biri (olsuysa eski sevgili mesela)var,ya da anlattığında senin onu anlamayacağını düşündüğü daha başka sorunları var.ama bişey olduğu kesin bir insan sürekli öyle dalıp gitmez bence.

aklında biri oldugu ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. okulda son senesi olduğu için mezun olunca napıcam memlekette işe girsem seni nasıl bırakıcam ama bu şehirde de çevrem yok düzgün iş bulamam diyor. belki memlekette bulamaz yani bu devirde iş bulmak kolay değil bunu bana söylemekten çekiniyodur belki bilmiyorum yaa bende bunları düşüne düşüne bi hal oldum. :ssz:

Kesinlikle canınızı sıkmak istemem ama sadece yazmak istedim;
Eski sevgilim aynen böyleydi. Daha sonra da uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrendim, maalesef.

Allah allaaah bence işle ya da ailevi bir sorunu olabilir, ya da madde kullanımı ile ilgili bir derdi de olabilir. Dışarda dalıp gitmesi insanlarla ilgili bir sorunu olduğunu da gösterebilir yani yaşantısında geçirdiği bir oaly. neyse bayramdan sonra öğrenirsin artık.

Kesinlikle canınızı sıkmak istemem ama sadece yazmak istedim;
Eski sevgilim aynen böyleydi. Daha sonra da uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrendim, maalesef.

Allah allaaah bence işle ya da ailevi bir sorunu olabilir, ya da madde kullanımı ile ilgili bir derdi de olabilir. Dışarda dalıp gitmesi insanlarla ilgili bir sorunu olduğunu da gösterebilir yani yaşantısında geçirdiği bir oaly. neyse bayramdan sonra öğrenirsin artık.

hanımlar ben bunu hakkaten düşünemedim ya çok fena kuşku düştü içime şimdi. sigara içiyor ama madde falan olabilirmi ki ya. evdeyken arada sırada ben bi içeri gidim geliyorum diyor durduk yere. noldu diyorum yoo bişi olmadı öylesine diyor. offff yaa aklım karıştı iyicee

Ne yazık ki konuda tecrübeliyim.
Eşyalarının arasında "visina" diye bir göz damlası var mı?
OCB diye bir sigara kağıdı? Ya da üstünde arapça bir şeyler yazan küçük kutu şeklinde bir kağıt.
Sigaraların ucu kırılmış şekilde, sadece filtresini buluyor musun, çöpe bakmalısın.
Gözleri kırmızı oluyor mu?
Acayip felsefe yaparlar. Felsefik konuşmaları oluyor mu?
Altı kesilmiş kola şişeleri, dibi kumda dolu gibi görünen pet şişeler.
Ayran alırlar ama içmezler, sadece folyosunu kullanırlar.
Kürdanla o folyoyu delerler.
Minik minik poşetler bulursun. Maddeyi bu poşetin içinde alır çünkü.
Az uyurlar, öyle bir yemek yerler ki ağzın açık kalır. Kıtlıktan çıkmış gibi (eski sevgilim gözümün önünde mide fesadı geçirecekti)
Sürekli inkar eder, itiraf etmesini istiyorsan asla üstüne gitmemelisin. "Bağımlı" dememelisin.
Genelde banyoda tuvalette içerler.
Yalnız bu ot çeşidinin kokusuz olanı da var. Büyük ihtimal onu kullanıyordur kullanıyorsa...
NOT: Bunlar ot tarzı maddeler için geçerli.

Umarım bu yazdıklarım boşa gider, umarım böyle bir şey yoktur.

Ne yazık ki konuda tecrübeliyim.
Eşyalarının arasında "visina" diye bir göz damlası var mı?
OCB diye bir sigara kağıdı? Ya da üstünde arapça bir şeyler yazan küçük kutu şeklinde bir kağıt.
Sigaraların ucu kırılmış şekilde, sadece filtresini buluyor musun, çöpe bakmalısın.
Gözleri kırmızı oluyor mu?
Acayip felsefe yaparlar. Felsefik konuşmaları oluyor mu?
Altı kesilmiş kola şişeleri, dibi kumda dolu gibi görünen pet şişeler.
Ayran alırlar ama içmezler, sadece folyosunu kullanırlar.
Kürdanla o folyoyu delerler.
Minik minik poşetler bulursun. Maddeyi bu poşetin içinde alır çünkü.
Az uyurlar, öyle bir yemek yerler ki ağzın açık kalır. Kıtlıktan çıkmış gibi (eski sevgilim gözümün önünde mide fesadı geçirecekti)
Sürekli inkar eder, itiraf etmesini istiyorsan asla üstüne gitmemelisin. "Bağımlı" dememelisin.
Genelde banyoda tuvalette içerler.
Yalnız bu ot çeşidinin kokusuz olanı da var. Büyük ihtimal onu kullanıyordur kullanıyorsa...
NOT: Bunlar ot tarzı maddeler için geçerli.

Umarım bu yazdıklarım boşa gider, umarım böyle bir şey yoktur.

canım tecrübelerini yazıp beni bilinçlendirdiğin bu konuda öncelikle çok teşekkür ederim.

dediklerinin hepsi bi arada olmuyor ama olan şeyleri söyliyim sana.
gözleri kırmızı oluyor hatta ben soruyorum niye kırmızı diye güneştendir falan diyor
geçende evinde mutfakta altı kesilmiş kola şişesi buldum ne alaka dedim kendi kendime. ona sormayı unuttum
ve öyle bi yemek yiyorki anlatamam ben yeter artık diyorum ve o yediğini başka biri yesen obez olur hala 60 kilo kuru kemik. tekrar evine gittiğinde diğer dediklerine bi göz gezdircem çaktırmadan. umarım hayal kırıklıgı yaşamam :( tekrardan teşekkür ederiiim

Erkeklerin bazı dönem yaşadıkları,bizim anlam veremediğimiz garip durumlardan biri işte.Belki gelecek kaygısı oluşmuştur,ileriye dönük planlarınız varsa belki kendine güveni çok yokturda ondan dalıyodur ama yine yardımı senden bekliyo olabilir.Bende aynı sorunu yaşıyorum ama bizde biraz tersi mevcut dışarda iyiyiz o evine ben evime gittiğimizde,telefonda konuşmuyo yada uyuyamıyo o dışardaki şen şakrak insan gidiyo başka biri oluyo.Biz doktora da gittik ama bazen kadınlara yardımcı olan şeyler erkeklere kolay kolay sökmüyo. Arada bir biz hala yaşıyoruz bu gerginlikleri bence sende onun dediği gibi kafasını dağıt dışarda yapmadığınız eğlenceleri yapın yada evdeymişsiniz gibi dışardakileri yok sayarak gezin tozun.Bence sende çok takma kafana ondan beter olma sonra..Erkekler işte çeşit çeşit :)

Hımmm sizin durumlar biraz farklılaşmış ben atlamışım orayı inşallah şüphelendiğin gibi bişey çıkmaz,sen öğren ne olup bittiğini burda paylaşmayı unutma Allah yardımcın olsun ..

İlla bi başkasını düşünecek değil ya. Hayatında ailevi bişeyler yaşamış olabilir ve bu yılar önce olsa bile hayatına etki ediyor olabilir. Benimde yaşadığım şeyler gün içinde derinden üzer. Ve dalgın olurum. sizden yardım istemesi bile öyle güzelki :16: beraber gidin bakalım doktora. Ama unutma her ailede yaşanan küçük sırlar vardır. İstersen 5 yıl beraber ol kendine bile söylemeye çekindiğin o sıkıntı dolu günleri hayatındaki kişiye anlatma istemezsin. Kafana takmamaya çalış,sürekli ona yanında olduğunu hissettirmeye çalış :31:

canım tecrübelerini yazıp beni bilinçlendirdiğin bu konuda öncelikle çok teşekkür ederim.

dediklerinin hepsi bi arada olmuyor ama olan şeyleri söyliyim sana.
gözleri kırmızı oluyor hatta ben soruyorum niye kırmızı diye güneştendir falan diyor
geçende evinde mutfakta altı kesilmiş kola şişesi buldum ne alaka dedim kendi kendime. ona sormayı unuttum
ve öyle bi yemek yiyorki anlatamam ben yeter artık diyorum ve o yediğini başka biri yesen obez olur hala 60 kilo kuru kemik. tekrar evine gittiğinde diğer dediklerine bi göz gezdircem çaktırmadan. umarım hayal kırıklıgı yaşamam :( tekrardan teşekkür ederiiim
Canım çok üzgünüm. Gerçekten çok üzgünüm. Ama %90 kullanıyor erkek arkadaşın. Gerçekten çok üzgünüm...

Back
X