- 3 Ağustos 2012
- 5.281
- 15.308
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok üzgünüm. Gerçekten çok üzgünüm. Ama %90 kullanıyor erkek arkadaşın. Gerçekten çok üzgünüm...
Yanılmamı inan her şeyden çok istiyorum. Aldatılmaktan da zor. Bir kadının yaşayabileceği en zor şey.nasıl saklar benden bunu yaa ben deli gibi merak ediyorum noluyosa benle paylaş diyorum nasıl böyle bişi yapar. sen bu konuda tecrübeli oldugun için anlaman daha kolay o yüzden git gide inanamaya başladım bende buna. aşırı tepkileri çıkışları ve kontrol kaybı var belkide herşey bu yüzden. tek diyebildiğim umarım yanılıyosundur umarım bu gerçekle yüzleşmem![]()
Yanılmamı inan her şeyden çok istiyorum. Aldatılmaktan da zor. Bir kadının yaşayabileceği en zor şey.
Sürekli dalıp gider, bedeni yanındadır ama ruhu orada değildir emin olursun.
Bir oturuşta 2 ekmek 60 zeytin yerdi. Çok yer ama kilo almaz.
Gözler sürekli kızarıktır.
İstersen sana tavsiye verebilirim açılması konusunda
Birden bağırır mesela, "kes sesini!" der atıyorum. 20 saniye sonra "ya aşkım deme öyle şeyler" der.tam da dediğin gibi bedeni yanımda ama ruhu bambaşka dünyada. kesinlikle tavsiyene ihtiyacım var bunu nasıl anlattırabilirim ki ona. bazen öyle tepkiler veriyor ki herşeyi yakıp yıkmasından korkuyorum :18:
Birden bağırır mesela, "kes sesini!" der atıyorum. 20 saniye sonra "ya aşkım deme öyle şeyler" der.
Bazen çok sakin olur, bazen çok hırçın.
Breaking bad diye bir dizi var. İzliyorsa ondan bahset ya da beraber izleyin.
"Ya aslında bazı maddeler serbest olabilir bence, mesela esrar bağımlılık yapmıyor, sigaradan bile zararsız. Sen ne düşünüyosun aşkım? Hayatım ben kullansam beni bırakır mıydın? ÇOK FARKLI KAFALAR YAŞANIYORMUŞ, bi gün beraber dener miyiz ne dersin?" gibi şeyler söyle ona. Başta "kesinlikle olmaz manyak mısın" falan der büyük ihtimal, gül, eğlenceli bir konudan bahseder gibi yap. Bir süre sonra itiraf edebilir. "Hiç denedin mi aşkım ya denediysen beraber deneyelim mi ilginç kafalar yaşarız" falan de. Bu "kafa yaşamak" deyiminin hastası oluyor hepsi. Duydukları zaman köpekler gibi kulaklarını dikerler.
Kesik kola şişesi bulduysan kesin kullanıyor zaten. Pet yapıyordur.
Pet yapmak, kova vurmak, kova çekmek, bu gibi deyimleri kullanırlar.
Eğer sarıp içiyorsa şunu kesin bulursun; http://www.cannabist.net/sites/default/files/images/paper_ocb.jpg
Kova yapıyorsa ayran kapağı, alüminyum folyo.
İnan çok üzgünüm bunları anlatmak bile insanı üzmeye yetiyor.
Rica ederim canım. İnşallah yanılırız.şu dediğin yerler tıpkısının aynısıııııııı. ne yazikki öyleeee. bunları duymak bile nasıl yıpratıyor benii bu ihtimali düşünmek bileee. kendisi de ben normal bi insan değilim diyor. ne demek bu ya ne demeeek. beni kimse anlamıyor zaten annem babam kardeşlerim bile sen de anlamıyosun yalnızım bu konuda diyor. aklıma bin bir türlü şey geliyor şuan off allahım offff. breaking bad izliyodum ben evet. giriş yapmak için iyi bi yol gerçekten beraber izlersek ordan konular açılabilir. denicem canım çok sağoll yardımların için.
Birden bağırır mesela, "kes sesini!" der atıyorum. 20 saniye sonra "ya aşkım deme öyle şeyler" der.
Bazen çok sakin olur, bazen çok hırçın.
Breaking bad diye bir dizi var. İzliyorsa ondan bahset ya da beraber izleyin.
"Ya aslında bazı maddeler serbest olabilir bence, mesela esrar bağımlılık yapmıyor, sigaradan bile zararsız. Sen ne düşünüyosun aşkım? Hayatım ben kullansam beni bırakır mıydın? ÇOK FARKLI KAFALAR YAŞANIYORMUŞ, bi gün beraber dener miyiz ne dersin?" gibi şeyler söyle ona. Başta "kesinlikle olmaz manyak mısın" falan der büyük ihtimal, gül, eğlenceli bir konudan bahseder gibi yap. Bir süre sonra itiraf edebilir. "Hiç denedin mi aşkım ya denediysen beraber deneyelim mi ilginç kafalar yaşarız" falan de. Bu "kafa yaşamak" deyiminin hastası oluyor hepsi. Duydukları zaman köpekler gibi kulaklarını dikerler.
Kesik kola şişesi bulduysan kesin kullanıyor zaten. Pet yapıyordur.
Pet yapmak, kova vurmak, kova çekmek, bu gibi deyimleri kullanırlar.
Eğer sarıp içiyorsa şunu kesin bulursun; http://www.cannabist.net/sites/default/files/images/paper_ocb.jpg
Kova yapıyorsa ayran kapağı, alüminyum folyo.
İnan çok üzgünüm bunları anlatmak bile insanı üzmeye yetiyor.
Rica ederim canım. İnşallah yanılırız.
Tatlı yer bir de çok fazla, şekeri düşürdüğü için madde. Onu da belirteyim dedim.
:26:
Eğer istersen bana facebook'tan ulaşabilirsin, adresimi atarım.
Merhaba canım.konuya yorum yazıcaktım bu yazılanları okuyup yazmak ıstedım ama konu cok baska yerlere gıtmıs merak ettiğim sen bütün bunları bile bile erkek arkadasına nasıl dayanabıldın çok seviyor olmalıydın şiddet gibi zararda verebilirmiki kulllananlar suan hala berabermısınız yada onun son durumu ne oldu.
Krize girebilir, çünkü madde ciddi anlamda şekeri düşürür. Bu konuda öyle dertliydim ki her bir haltını öğrendim, araştırmaktan ciğerim solmuştu o zamanlar :2:antepli olduğu için zaten tatlı delisii ama okuduğumuz şehre gelince gecenin bi yarısı tatlı krizim geldi diyo daha geçende muhabbeti olduuçok sevinirim canım atarsan adresini gelişmeler oldukça akıl alabilriim senden
üzüldüm durumunuza benımde svgılımın gözleri kızarıyodu sordugumda kronık uzagı görememe durumum var 2-3 yılda bır kızarıyo böyle demıstı.onunda garıp davranısları vardı gercı ben bu kadar detay bulmadım görmedım ama göz kızarması denınce acaba dıyede gectı ıcımden.herseyın hayırlısı olsun ıyıkı yazdınız en azından cogu kısı madde kullanımında erkeklerı tanırken bırazda olsa bılgılenmıs oldu.ne sekıllerde konusur nelerı kullanır ben bunları bılmıyordum.karsı tarafı tanırken kullanıp kullanmadıgı hakkında fıkırımız olabılır artık.konu sahıbınınde ınsallah kullanmıyordur sevgılısı demek istiyorum ama kullanıyo gibi belirtiler varmıs allah yardımcısı olsun herkesin.Merhaba canım.
7 ay uzak mesafe ilişkisiydi. Telefondan görüşürken "dengesiz biri işte" diyordum. Buluşup birkaç gün geçirince bu anormalliklerini fark ettim. Arkadaşından öğrendim, itiraf ettirdim sonra.
Ayrıldık. Çok sevdim, hala da seviyorum ama olmayacağını biliyorum. Hala görüşüyoruz. Bırakmak istediğini söylüyor. Destek olmaya çalışıyorum. Dönüşü olmayan maddelere gitmeden -eroin gibi- bıraksın diye çabalıyorum. Sevgilim olmasa da, bir insan kurtulmuş olur belki. Hala beni sevdiğini söylüyor. Bırakmak istediğini söylüyor.
Şiddete varmaz bu tarz maddeler. Ot, bonz, jamaika vs şiddete varmaz. Ama hap -şeker ya da papatya diyorlar- ya da eroin kullanırsa o zaman işler değişebilir.
Annesini bile öldürtür adama bu bağımlılıklar. Bana bırak şiddeti, "salak" bile demezdi. İlişkimizde başka sorunlar da vardı. Ama sorunların temeli maddeden kaynaklanıyor.
Onlara daima "seni anlıyorum ve yargılamıyorum. eğer istersen bunu beraber atlatırız, ancak yalnızca sen istersen" şeklinde yaklaşılmalı. "bırak yoksa bu iş biter"ler asla sökmez çünkü.
okulu düşünüyodur maddi sıkıntısı varsa söylemiyodur erkekler maddi sıkıntıları olduğunda söylemezler ailesinde sorun olabilir herşey olabilir yani şöylede söyleyebilirsin sorunun varsa anlat beraber çözmeye çalışalım sana yardımcı olmaya çalışıyım sevdiğim erkeğin zor gününde yanında olmak isterim filan de
Benimki de "böcekten, güneşten, sigara dumanından" derdi.üzüldüm durumunuza benımde svgılımın gözleri kızarıyodu sordugumda kronık uzagı görememe durumum var 2-3 yılda bır kızarıyo böyle demıstı.onunda garıp davranısları vardı gercı ben bu kadar detay bulmadım görmedım ama göz kızarması denınce acaba dıyede gectı ıcımden.herseyın hayırlısı olsun ıyıkı yazdınız en azından cogu kısı madde kullanımında erkeklerı tanırken bırazda olsa bılgılenmıs oldu.ne sekıllerde konusur nelerı kullanır ben bunları bılmıyordum.karsı tarafı tanırken kullanıp kullanmadıgı hakkında fıkırımız olabılır artık.konu sahıbınınde ınsallah kullanmıyordur sevgılısı demek istiyorum ama kullanıyo gibi belirtiler varmıs allah yardımcısı olsun herkesin.
canım okulu düşünüyo tamam her dakika her saniyemi düşünüyor ve bu kadar derin sürekli dışarda böyle. para sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum dedim çünkü alışverişlerde çok savurgan çok rahat harcama yapıyor ve ailesinin de maddi durumu iyi gibi. ama yinede olupta söylemiyosa bilemiyorum. çok dedim kendi kendine baş etmek zorunda değilsin benlede paylaşki ikiye bölünsün derdin dedim ama yok. bişi düşünmüyorum önemsiz diyor başka da bişi demiyor kapalı kutu
Sabah okumuştum konunu,işim vardı gittim geldim aklım burda kaldı umarım düşündüğün gibi şeyler yoktur ama benimde aklıma şu tatlı meselesi geldi bi kitapta okumuştum çok tatlı,reçel vb şeyler yeme ihtiyacı hissediyolarmış madde bağımlıları.Bide hatırladığım kadarıyla kendi kokusu değişiyomuş farklı bi kokuları oluşuyomuş vücutlarında, sen öyle bişey farkettin mi peki ?