• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben anlayamıyorum sorun ne olabilir sizce?

düşündüğün için sağol canım. çok parfüm kullanıyor üstüne boca ediyor nerdeyse rahatsız bile oluyorum bazen ve sürekli parfüm değiştiriyor o yüzden daha doğru düzgün kendi kokusunu bile alamıyorum ki :44:
Çok parfüm kullandığına göre eğer kullanıyorsa kokan maddelerden kullanıyordur. Bu iyi bir şey. Diğerlerine göre bırakması daha kolay bir madde.

Allah yardımcınız olsun diyeyim çünkü ne diyeceğimi şaşırdım ilk sayfayı okudum sonra konular arkadaşınızın madde kullanmasına kadar gitmiş..
anlamadığım erkek arkadaşınız madde mi kullanıyor yoksa bu davranışlarına göre sizin bir varsayımınız mı?

Allah yardımcınız olsun diyeyim çünkü ne diyeceğimi şaşırdım ilk sayfayı okudum sonra konular arkadaşınızın madde kullanmasına kadar gitmiş..
anlamadığım erkek arkadaşınız madde mi kullanıyor yoksa bu davranışlarına göre sizin bir varsayımınız mı?

varsayımlar canım. bi arkadaş bu konuda tecrübeliymiş. ve onun başına gelenlerle benimkiler çok örtüşüyor o yüzden bu ihtimal üzerinde duruyoruz maalesef :5: tabi umuyoruz yanılıyoruzdur :18:

varsayımlar canım. bi arkadaş bu konuda tecrübeliymiş. ve onun başına gelenlerle benimkiler çok örtüşüyor o yüzden bu ihtimal üzerinde duruyoruz maalesef :5: tabi umuyoruz yanılıyoruzdur :18:

inşallah düşündüğün gibi bişey yoktur canım
zor bi durum başka derdi de olabilir tabi
eeee
son durum ne ??

canım tecrübelerini yazıp beni bilinçlendirdiğin bu konuda öncelikle çok teşekkür ederim.

dediklerinin hepsi bi arada olmuyor ama olan şeyleri söyliyim sana.
gözleri kırmızı oluyor hatta ben soruyorum niye kırmızı diye güneştendir falan diyor
geçende evinde mutfakta altı kesilmiş kola şişesi buldum ne alaka dedim kendi kendime. ona sormayı unuttum
ve öyle bi yemek yiyorki anlatamam ben yeter artık diyorum ve o yediğini başka biri yesen obez olur hala 60 kilo kuru kemik. tekrar evine gittiğinde diğer dediklerine bi göz gezdircem çaktırmadan. umarım hayal kırıklıgı yaşamam :( tekrardan teşekkür ederiiim

konuya ve gidişatına çok üzüldüm, ilk okuduğumda benim de aklıma aynı şüpheler gelmişti, diğer arkadaş çok güzel açıklamış ve nelere dikkat etmen gerektiğini söylemiş zaten..

altı kesik kolayı okuduğum anda çok üzüldüm.
eğer böyle bir şey varsa da, umuyorum ki sadece ottur.. ama 60 kg aşırı zayıf biri için, kimyasallarda söz konusu olabilir.

son durumu bildirmeyi ihmal etme.

hanımlar yeni konumu okuduysanız eğer anlarsınız.. ne oldugunu bilmiyorum artık ilgilendirmiyorda beni..

Back
X