Benim kastettiğim hiç aranıp sorulmaması. Mesaj veya aranma olayı değil. Mesaj da atılmıyor yaniHiç kimsenin aramaması, beni ancak mutlu eder. Telefonla konuşmaktan nefret ederim. Ölüm gibi bir durum olmadigi sürece herkes mesaj yolunu kullansın isterim. Musait miyim degil miyim pat diye telefonum çalıyor.
Pandeminin başında görüntülü arama trendi vardı. Ah, hayatımın en zor zamanıydı. Pat diye aranmaktan dahi nefret eden ben, pat diye görüntülü aranıyordum. Davetsiz gelen misafir gibi. Neyse ki geçti.
Özetle insanlar farklı farklı. Ben sevmem. Mesajlasmak isterim. Kimisi de mesaja üşenir.
Herkesten kendimiz gibi olmasini beklememeliyiz. Hayal kırıklığına uğrarsınız şu an oldugu gibi.
Öyle oluyo kuzum kaçan kovalanır lafı gibi insanlara değer verince Bi taraflarına Bi haller oluyor bununla baş etmenin tek yolu var kimseden bir şey beklemiycen ben şimdi öyleyim mesaj gelince tel çalınca şaşırıyorumHep böyle oluyor hanımlar. Ben birini aramasam o beni asla aramaz. Bazen günler geçer bilerek aramam bakalım o arayacak mı diye. Sonuç sıfır. Herkesi ben arar sorarım ve ben aradığımda sıkıntı yok yani. Herkes çok iyi ama herşeyi ben yapmaktan çok yoruldum. İstiyorum ki birileri de beni düşünsün, birilerinin aklına geleyim. Tüm organizasyonları bile ben yaparım. Günlerdir yalnızım, bir soran bile yok. Siz böyle şeyler yaşıyor musunuz? Yaşıyorsanız nasıl başa çıkıyorsunuz?
Genelde annem ve eşim dışında kimseyi işim düşmeden aramam . Hem zamanım yok, hemde telefonda konuşmayı sevmiyorum. Cevapsız arama görünce irrite oluyorum bu beni niye aradı şimdi diye.... Dönmek bile zulüm geliyor. Yani yapı meselesi biraz.Hep böyle oluyor hanımlar. Ben birini aramasam o beni asla aramaz. Bazen günler geçer bilerek aramam bakalım o arayacak mı diye. Sonuç sıfır. Herkesi ben arar sorarım ve ben aradığımda sıkıntı yok yani. Herkes çok iyi ama herşeyi ben yapmaktan çok yoruldum. İstiyorum ki birileri de beni düşünsün, birilerinin aklına geleyim. Tüm organizasyonları bile ben yaparım. Günlerdir yalnızım, bir soran bile yok. Siz böyle şeyler yaşıyor musunuz? Yaşıyorsanız nasıl başa çıkıyorsunuz?
Ha onu bilemem. Mesafe koyulabilir.Benim kastettiğim hiç aranıp sorulmaması. Mesaj veya aranma olayı değil. Mesaj da atılmıyor yani
Sen arayıp yazıyorsun ya bişey olursa onuda yazar diye düşünüyor olabilirlerHep böyle oluyor hanımlar. Ben birini aramasam o beni asla aramaz. Bazen günler geçer bilerek aramam bakalım o arayacak mı diye. Sonuç sıfır. Herkesi ben arar sorarım ve ben aradığımda sıkıntı yok yani. Herkes çok iyi ama herşeyi ben yapmaktan çok yoruldum. İstiyorum ki birileri de beni düşünsün, birilerinin aklına geleyim. Tüm organizasyonları bile ben yaparım. Günlerdir yalnızım, bir soran bile yok. Siz böyle şeyler yaşıyor musunuz? Yaşıyorsanız nasıl başa çıkıyorsunuz?
ben kımseyı aramam kımsede benı aramaz.. ohh mıs annem babam harıc.Hep böyle oluyor hanımlar. Ben birini aramasam o beni asla aramaz. Bazen günler geçer bilerek aramam bakalım o arayacak mı diye. Sonuç sıfır. Herkesi ben arar sorarım ve ben aradığımda sıkıntı yok yani. Herkes çok iyi ama herşeyi ben yapmaktan çok yoruldum. İstiyorum ki birileri de beni düşünsün, birilerinin aklına geleyim. Tüm organizasyonları bile ben yaparım. Günlerdir yalnızım, bir soran bile yok. Siz böyle şeyler yaşıyor musunuz? Yaşıyorsanız nasıl başa çıkıyorsunuz?
Ben sorayıyım, nasılsın neler yapıyorsun lonercimmHep böyle oluyor hanımlar. Ben birini aramasam o beni asla aramaz. Bazen günler geçer bilerek aramam bakalım o arayacak mı diye. Sonuç sıfır. Herkesi ben arar sorarım ve ben aradığımda sıkıntı yok yani. Herkes çok iyi ama herşeyi ben yapmaktan çok yoruldum. İstiyorum ki birileri de beni düşünsün, birilerinin aklına geleyim. Tüm organizasyonları bile ben yaparım. Günlerdir yalnızım, bir soran bile yok. Siz böyle şeyler yaşıyor musunuz? Yaşıyorsanız nasıl başa çıkıyorsunuz?
YaşıyorumHep böyle oluyor hanımlar. Ben birini aramasam o beni asla aramaz. Bazen günler geçer bilerek aramam bakalım o arayacak mı diye. Sonuç sıfır. Herkesi ben arar sorarım ve ben aradığımda sıkıntı yok yani. Herkes çok iyi ama herşeyi ben yapmaktan çok yoruldum. İstiyorum ki birileri de beni düşünsün, birilerinin aklına geleyim. Tüm organizasyonları bile ben yaparım. Günlerdir yalnızım, bir soran bile yok. Siz böyle şeyler yaşıyor musunuz? Yaşıyorsanız nasıl başa çıkıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?