Aramaktan ziyade bir msj olabilir. Dün bende böyle bir düşünceye kapıldım. Arada gözüme hos gelen bir seyi yada faydali bir yazıyı Instagram storysinde paylaşmasam, geri çekilsem insanlar en fazla " bayadir bisey paylaşmiyor" der gecerk, merak etmezler. Çünkü herkes pandeminin getirdiği izolasyon ile dahada kendi kabuguna çekildi ve bir cok kişinin işine geldi. Bende yakın arkadasima 6 gündür hic yazmadım, çünkü ondan once iki uc defa yine ben biseyler yazmistim( cocugu ile yaptigi güzel bir etkinliğe yada instagramda komik fotografa etiketlemeye) o anda kisa sohbet oluştu. Arkadasim gitti günlerce aile ziyareti yapti, paylasimlarda bulundu ama ben aklina gelmedim. Normal sartlarda kendi evine dönünce gün icersinde sürekli msj atar. Tam orta yolu ölçüsü yok. Bende aileme es tarafına gidiyorum ve mutlaka firsatim oluyor, olmaz desem yalan. Ama kişinin o an sana ihtiyaci olmuyor demek. Bende yazmayi biraktim öyle günler gecti.
Eskiden arkadassiz canım sıkılır ,o insanı özler, sohbet edip biseylere onunla kafa yormak isterdim. Bunun sızısı bende cok ayri çünkü ben arkadaslarima coo deger veriyorum ( tabii yapismiyorum zırt pırt rahatsiz etmiyorum) ama son zamanlarda insanlarin cikarlarinin değiştiğini görünce
" Ya günlerce kimseyle yazismasanda yasaniyormus sen bile bu hale geldin" diyorum. Derslerimi calisiyor, kitap okuyorum. Cocuklarimla ilgilenip spor yapıyorum. Bu olayda bana katilan bisey varsa benim bu degisimdimdir.
Sizde kendinizi geri çekin ve yazmayin. Yazanlarada kısa ama güzelce geri yazin, insanlar biraz anlasinlar böyle şeylerin karşılıklı olduğunu