- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Niye suleyman soylubende esimin beni suleyman soylu diye kaydina uzuluyordum daha beteri varmis
allah sabir versin
Kız çocuğunuz varsa susmayı ezilmeyi öğrenecek, erkek çocuğunuz varsa sizin yaptığınız şeyleri kendi eşinden bekleyecek.Kavga etmeyi gürültüyü patırtıyı hiç sevmem ben çok kavgalı bir evde büyüdüm aynısını çocuklarım yaşasın hiç istemem
İcisleri bakani oldugundan olabilir mi acabaNiye suleyman soylu
Kirk yil dusunsem aklima gelmezİcisleri bakani oldugundan olabilir mi acaba
Teşekkür ederim fikriniz için bir çare düşüneceğim inşallah oğlum İçinbabanla aramızda bir şaka o senden başka kimse görmedi diyebilirsiniz
çocuğunuzun tanık olduğu duruma üzüldüm
Gerçekten bunu yutup evliliğinize devam edecek misini yani?Teşekkür ederim fikriniz için bir çare düşüneceğim inşallah oğlum İçin
Boşanma niyeti fln derken henüz herhangi bir karar vermedim. Boşanmak benim için ennn son adım ve bir kere dillendirildi mi geri dönüşü olmamalı. O yüzden şuan beklemedeyim. Çok çirkin bir durumda olduğumun bende farkındayım. Ama bağrış çağrış vs hiç benlik durumlar değil.Tamam adamı boşanmaya gönlünüz yok da bari adam hatasını anlayıp bi gönül almaya falan çalışsa o da yok. Zerre kadar değeriniz yok geçtim eşi çocuğun annesi olmayı insan olarak kıymetiniz yok.
İş arkadaşlarının yanında o telefon çalarken neler konuşmuştur bu terbiyesiz arkanızdan Allah bilir. Nasıl yutacaksınız bunları?
Sizin konuşmama tepkiniz o herifin de çocuğun gözünde de tepkisizlik ve kabulleniş. Yarın öbürgün oğlunuz da hayatına giren kadınlara böyle davranmakta beis görmeyecek siz yuttuğunuz için.
Ben olsam boşanırdım o kesin de öncesinde de telefonu kırar bir de ısırırdım madem köpeğim hakkını vereyim.
Şu an buna gerçekten cevap veremem. Ama benim anlamadığım boşanmak ve yeni hayat kurmak çok mu kolay bir şey herkesin ağzında boşanmak var. Demek ki kk daki karınların hepsinin evliliği ve eşleri mükemmel ne güzelGerçekten bunu yutup evliliğinize devam edecek misini yani?
ee icisleri bakaniNiye suleyman soylu
Ben bosandim ve esim sizin esinizin yaptigi seyin benzerinin 1/10’unu bile yapmadi bana. Gercekten akil tutulmasi yasiyor olmalisinizŞu an buna gerçekten cevap veremem. Ama benim anlamadığım boşanmak ve yeni hayat kurmak çok mu kolay bir şey herkesin ağzında boşanmak var. Demek ki kk daki karınların hepsinin evliliği ve eşleri mükemmel ne güzel
Özsaygı ile alakalı bence kuşum meseleBen bosandim ve esim sizin esinizin yaptigi seyin benzerinin 1/10’unu bile yapmadi bana. Gercekten akil tutulmasi yasiyor olmalisiniz
Böyle bir saçmalık yapan adam asla mükemmel olamaz. Hiç öyle bir savunmam yok. Sadece çok şoktayım şu anBen çok üzülüyorum cidden ya. Normal bir adamda olması gerekenler bazı kadınlar için çok lüks, büyük lütuf. Yine kocam mikkemmel bir adam oldu, vaaayyt.
Gerçekten sadece merakımdan soruyorum Özsaygı sadece boşanınca mı oluyor çünkü bu zamana kadar düşünmediğim bir şeydi.Özsaygı ile alakalı bence kuşum mesele
Kendine saygı duyan hiçbir kadın bu muameleyi kabul etmez aslında ama…
Elbetteki mükemmel değil. Ama evlilikte bazı sınırlar vardır. Karşımdaki kişi onurumu gururumu kırıyorsa devam etmem ben. Aldatmak, şiddet, psikolojik şiddet gibi. Sizin yaşadığınız şey büyük saygısızlık. Size köpek demiş. Dediği yetmemiş işyerinde belki yolda akrabalarının yanında bunu duyan gören olmuş. Sizi çevreye de aşağılatmış. Çocuğunuz dahi şahit olmuş. Ve siz bunu anladığınızda dahi bir gönül alma özür dileme olayına girmemiş. Daha ne yapsın bu adam?Şu an buna gerçekten cevap veremem. Ama benim anlamadığım boşanmak ve yeni hayat kurmak çok mu kolay bir şey herkesin ağzında boşanmak var. Demek ki kk daki karınların hepsinin evliliği ve eşleri mükemmel ne güzel
Yok şuan zaten aynı yatak aynı sofra gibi bir durum yok şuan ne yapacağıma karar veremediğim için onu görmezden geliyorum ve zaten sınavlarım olduğu İçin ben bir odaya kapanmış durumdayım o da çocuklarlaElbetteki mükemmel değil. Ama evlilikte bazı sınırlar vardır. Karşımdaki kişi onurumu gururumu kırıyorsa devam etmem ben. Aldatmak, şiddet, psikolojik şiddet gibi. Sizin yaşadığınız şey büyük saygısızlık. Size köpek demiş. Dediği yetmemiş işyerinde belki yolda akrabalarının yanında bunu duyan gören olmuş. Sizi çevreye de aşağılatmış. Çocuğunuz dahi şahit olmuş. Ve siz bunu anladığınızda dahi bir gönül alma özür dileme olayına girmemiş. Daha ne yapsın bu adam?
Sizin gururunuzla oynuyor. Nasıl aynı yatakta yatıp aynı sofrada yiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?