Ben arayınca köpek sesi çıkıyor

Siz hala kurtarma peşindesiniz boşanmak istemiyorsunuz belli ki. Ama kendinize yazık edersiniz. Çünkü adam o kadar sizi takmıyor ki, oğlunuzun yanında sesini kısmıyor. Hadi yaptı bir öküzlük desen evladının yanında kısar gözüne sokmaz. Sizin tepkisizliğinizi tahmin edeceğinden de böyle rahat belli. Gönül almaya bile zahmet etmiyor. Yani sizin için bir gıdım bir şey yapmıyor. Bence boşanmayı düşünseniz iyi olur. Yaptığı şeyi telafi dahi etmeyecek kadar umrunda değilsiniz

Durumumu özetlediniz tam da bu

Şu an o kadar midem bulanıyor ki onunla değil konuşmak yüzünü bile görmek istemiyorum. Evet oğlum konusunu nasıl halledeyim şu an bilmiyorum
babanla aramızda bir şaka o senden başka kimse görmedi diyebilirsiniz
çocuğunuzun tanık olduğu duruma üzüldüm

Yok artıkkj

Tamam adamı boşanmaya gönlünüz yok da bari adam hatasını anlayıp bi gönül almaya falan çalışsa o da yok. Zerre kadar değeriniz yok geçtim eşi çocuğun annesi olmayı insan olarak kıymetiniz yok.

İş arkadaşlarının yanında o telefon çalarken neler konuşmuştur bu terbiyesiz arkanızdan Allah bilir. Nasıl yutacaksınız bunları?

Sizin konuşmama tepkiniz o herifin de çocuğun gözünde de tepkisizlik ve kabulleniş. Yarın öbürgün oğlunuz da hayatına giren kadınlara böyle davranmakta beis görmeyecek siz yuttuğunuz için.

Ben olsam boşanırdım o kesin de öncesinde de telefonu kırar bir de ısırırdım madem köpeğim hakkını vereyim.

Son düzenleme:
Aldatan adamı affedip boşamayan kadını bile anlarım da, gram saygı sevgi olmayan bu evlilik nasıl sürüyor? Onu anlamıyorum. Adam ulu orta hakaret ediyor, herkesin içinde küçük düşürüyor. Evde edin kavganızı dövüşünüzü, ben bir iş arkadaşımın eşini böyle yerden yere vurmasını izleyemezdim heralde alenen, onların hır gürünü mü dinleyecem Allah'ın günü yahu? Eşiniz keşke benimle çalışsaydı, on tane üstüste dosya kafaya nasıl geçirilir görürdü.

Saygisizliğin da bu kadari pesss. Kopek havlamasi sesi, dirdirdirrr kaydedilme. Benim için ayrilma nededi. Hayatta anne babamdan dahi hazmedemeyeceğim bjrşey varsa o da saygisizlik ve kişiliğime hakarettir.

Böyle şeyin şakası makası başka bir açıklaması olamaz. Erkek çocuklar babalarını model alarak büyür ne demek Kuru Kafa köpek sesi terbiyesiz. Sizi zerre sevmiyor saygısı da yok üstelik. Bir çocuğun üçüncü ebeveyni anne babasının ilişkisidir. Ben olsam bu olayı büyütürdüm bakalım daha ne kadar çirkefleşecek? Böyle olacağına bitsin daha iyi çocuğum bunu görerek büyüyeceğine.

Ay ben bogardim (mecazen) yani bosardim ama oyle bir niyetiniz yoksa yapabileceginiz en saygisiz sekilde kaydedip ona uygun ses koyun hatta mesela horluyorsa o sesi kaydedip onu calma sesi yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…