Ben arayınca köpek sesi çıkıyor

Siz olsaydınız ne yaparsınız acaba, boşanırmıydınız acaba? Başka bir yol bir çare yok mu ?

Tepkisiz değilim benim tepkim bozulduğum insanlarla konuşmamak. Sindirdiğimi nereden çıkardınız sadece şuan önceliğim sınavlarım. Mantıklı düşünmeye ihtiyacım var
Sindirmişsiniz demedim hanım efendi sindirmiş gibisiniz ve bu çok üzücü dedim.
İnşallah sınavlarınızı verip refaha çıkarsınız

Direk boşanma sebebi ne demek köpek sesi ben bile çok sinirlendim ne münasebet canım

Direk boşanma sebebi ne demek köpek sesi ben bile çok sinirlendim ne münasebet canım
Aklım almıyor yukarıda bir yorumda bir arkadaşın dediği gibi yanımda iyi dışarıda arıyorum köpek sesi. Bir de sık sık arardım yani. En üzücü kısım da benim buna üzüleceğim düşünmemiş olması ya da bunu takmamış olması

Bunu nasıl layık görebiliyor bunu aklım almıyor benimde

Kavga etmeyi gürültüyü patırtıyı hiç sevmem ben çok kavgalı bir evde büyüdüm aynısını çocuklarım yaşasın hiç istemem

Siz olsaydınız ne yaparsınız acaba, boşanırmıydınız acaba? Başka bir yol bir çare yok mu ?
Benim vereceğim tepkiden sonra boşanmaya giderdi bu olay muhtemelen.

Herkes için aynı olmaz sonuç. Boşanma olmasa bile, birşeyler söyleseydiniz, oğlunuzunda olduğu bir şekilde sizden özür dilemeliydi eşiniz. Çocuğun buna şahit olmasi, sizin sessiz kalmanız, babasının da umursamaz olması hepsi kötü bir izlenim hem anne babası hem de ilişkiler konusunda.

Şu an o kadar midem bulanıyor ki onunla değil konuşmak yüzünü bile görmek istemiyorum. Evet oğlum konusunu nasıl halledeyim şu an bilmiyorum

kolay degil herkesin kocasi da bir degil maalesef ben yedirebilirim mesela esime
Ama karsiniz da ayi varsa bu bile zor
Canim biliyorum kolay olmadigini ama saygi hersey benim icin heleki evladımın yaninda bu duruma düşürülürsem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…