- 12 Eylül 2011
- 247
- 136
- 303
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Siz olsaydınız ne yaparsınız acaba, boşanırmıydınız acaba? Başka bir yol bir çare yok mu ?Size en ufak bir açıklama bile yapma gereği de duymamış. Yaptığım da sonrada gösterdiği umarsiz tavırda çok onur kırıcı.
Ama siz hiçbirsey yapmayacağınız için bunları yazmanın oturduğunuz yerde kendi kendinize üzülmekten başka bir işe yaramayacak
Sindirmişsiniz demedim hanım efendi sindirmiş gibisiniz ve bu çok üzücü dedim.Tepkisiz değilim benim tepkim bozulduğum insanlarla konuşmamak. Sindirdiğimi nereden çıkardınız sadece şuan önceliğim sınavlarım. Mantıklı düşünmeye ihtiyacım var
Direk boşanma sebebi ne demek köpek sesi ben bile çok sinirlendim ne münasebet canımHanımlar merhaba, genelde iyi giden bir evliliğim vardı. Her evlilikte olduğu gibi eşimle ara ara tartışmalarımız oluyor tabiki en son 1 ay önce tartıştık küstük sonra barıştık vs. Her şey çok normal giderken çocuğum yanındayken eşimi aramıştım konuştuk sonra teli oğlum aldı dediki anne sen arayınca babamın telinde kuru kafa çıkıyor ve köpek havlaması sesi oluyor ve seni dırdıdır diye kaybetmiş. Önce çok bozuldum ama belli etmemeye çalıştım fakat kendimi çok değersiz ve küçümsenmiş hissettim ve eşime küstüm. Çok saçma bir durum. Nasıl davranmam gerekli acaba? Kafam çok karışık.
İnşallah bir yandan da ders çalışmaya çalışıyorumSindirmişsiniz demedim hanım efendi sindirmiş gibisiniz ve bu çok üzücü dedim.
İnşallah sınavlarınızı verip refaha çıkarsınız
kolay degil herkesin kocasi da bir degil maalesef ben yedirebilirim mesela esimeValla ne yalan söyliyim benim eşim böyle birsey yapsa o telefonu yediririm ona herkes haddini bilsin
Aklım almıyor yukarıda bir yorumda bir arkadaşın dediği gibi yanımda iyi dışarıda arıyorum köpek sesi. Bir de sık sık arardım yani. En üzücü kısım da benim buna üzüleceğim düşünmemiş olması ya da bunu takmamış olmasıDirek boşanma sebebi ne demek köpek sesi ben bile çok sinirlendim ne münasebet canım
Bunu nasıl layık görebiliyor bunu aklım almıyor benimdeAklım almıyor yukarıda bir yorumda bir arkadaşın dediği gibi yanımda iyi dışarıda arıyorum köpek sesi. Bir de sık sık arardım yani. En üzücü kısım da benim buna üzüleceğim düşünmemiş olması ya da bunu takmamış olması
Evet buna layık görmüş beni demek ki. Çevresinde hiç soran duyan gören olmadı mı acabaBunu nasıl layık görebiliyor bunu aklım almıyor benimde
Benim vereceğim tepkiden sonra boşanmaya giderdi bu olay muhtemelen.Siz olsaydınız ne yaparsınız acaba, boşanırmıydınız acaba? Başka bir yol bir çare yok mu ?
Bilmiyorum ama çok kırıcıEvet buna layık görmüş beni demek ki. Çevresinde hiç soran duyan gören olmadı mı acaba
Canim biliyorum kolay olmadigini ama saygi hersey benim icin heleki evladımın yaninda bu duruma düşürülürsem ..kolay degil herkesin kocasi da bir degil maalesef ben yedirebilirim mesela esime
Ama karsiniz da ayi varsa bu bile zor
Evet seni cok hakli buluyorum ama saygisizlik gosteren maalesef merhamette gostermez adam takmiyor zaten yaptigi duruma bakCanim biliyorum kolay olmadigini ama saygi hersey benim icin heleki evladımın yaninda bu duruma düşürülürsem ..
Valla sinirim bozulduEvet seni cok hakli buluyorum ama saygisizlik gosteren maalesef merhamette gostermez adam takmiyor zaten yaptigi duruma bak
Dunya da o kadar cok boyle bos yaratik varki simdiValla sinirim bozuldu
Ben gülmedim...Siz olsaydınız ne yaparsınız acaba, boşanırmıydınız acaba? Başka bir yol bir çare yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?