- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Üzgünüm ama keşke amnezi falan yaşasam da şak diye unutsam bu olayı diye bir dilek hakkınız olsa kullanırsınız siz. Sorunlarla yüzleşmek yerine sihirli bir şekilde yok olması fazlaca işinize gelecek gibi.Kimseye imada bulunmadım. Sadece anlamak ve fikir almak amacım. Defalarca şuan doğru düşünemiyorum şoktayım yazmama rağmen evet tabiki boşanıyorum lanet olsun veriyorum yarın dilekçeyi yazmadığım İçin alttan alttan sürekli imada bulunulan benim. Ben kocam mükemmel demedim yumuşadım demedim sadece yaşadığım ve hiç beklemediğim bir saçmalığı paylaştım. Amacım kendi konumla ilgili fikir almak paylaşmak insanların evliliği ve kovası şu an düşündüğüm en son şey emin olun
HayırAdamın kafasında yeriniz bu demek ki
Sizi kafasında dırdır olarak gören biriyle sağlıklı bir evlilik sürdürebileceğinize inanıyor musunuz ?
1 ay öncesinde iyi değil miydiniz?Hayırbenim şok olmam sebebim her şeyin iyi olduğunu sanmam ve bir aydır aramızın gayet iyi olması
Bana hakaret etmiş birine hakaret etmeden nasıl hesap soracağım kafamda bir halletsem.Üzgünüm ama keşke amnezi falan yaşasam da şak diye unutsam bu olayı diye bir dilek hakkınız olsa kullanırsınız siz. Sorunlarla yüzleşmek yerine sihirli bir şekilde yok olması fazlaca işinize gelecek gibi.
O yüzden sizin bir süre böyle derbeder takılıp sonra kısım kısım hazmedip devam edeceğinizi düşünüyorum ben.
Valla üzmek için falan yazmıyorum, ama sizden bu yönde sinyaller alıyorum ben.
Kavgayı nasıl kodladıysanız kafanıza ölüm gibi kaçıyorsunuz. Keşke partnerimle son kavgamızı çekip izletebilseydim sizlere. Şahsına tek kelime hakaret etmeden hesap sorulabiliyor, pişman edilebiliyor, vallahi de billahi de oluyor.
Üzgünüm ama keşke amnezi falan yaşasam da şak diye unutsam bu olayı diye bir dilek hakkınız olsa kullanırsınız siz. Sorunlarla yüzleşmek yerine sihirli bir şekilde yok olması fazlaca işinize gelecek gibi.
O yüzden sizin bir süre böyle derbeder takılıp sonra kısım kısım hazmedip devam edeceğinizi düşünüyorum ben.
Valla üzmek için falan yazmıyorum, ama sizden bu yönde sinyaller alıyorum ben.
Kavgayı nasıl kodladıysanız kafanıza ölüm gibi kaçıyorsunuz. Keşke partnerimle son kavgamızı çekip izletebilseydim sizlere. Şahsına tek kelime hakaret etmeden hesap sorulabiliyor, pişman edilebiliyor, vallahi de billahi de oluyor.
Olabilir canim ama konu sahibi de sokta benceÖzsaygı ile alakalı bence kuşum mesele
Kendine saygı duyan hiçbir kadın bu muameleyi kabul etmez aslında ama…
Hayır biz hep iyiydik gayet iyi giden bir evliliğimiz vardı ya da ben öyle düşünüyordum arada tabiki basit denilebilecek tartışmalar oluyordu en son 1 ay önce tartıştık ve 1-2 gün içinde barıştık benim demem sonrasında bir şey olmadı demek ki en son tartışmada yaptı bu saçmalığı ve değiştirmeye gerek bile duymadı önemsemedi1 ay öncesinde iyi değil miydiniz?
Şuan düşünemiyorum bile dün öğleden sonra öğrendim zatenOlabilir canim ama konu sahibi de sokta bence
Konu sahibi benim işyerimde bir adam var. O da karısıyla görücü usulü evlendiğini, kadından hiç memnun olmadığını anlatıyor. Özellikle bekar arkadaşlarımız varsa anlatıyor da anlatıyor. Defalarca uyardım ama umrunda değil. Aslında niyeti bozuk aranıyor. Böyle bir şey de olabilir.
Basit bir tartışmada hele yapıyorsa o evlilik sizin sandığınız kadar iyi değildir. Gerçekten kendinizi kaldırıyorsunuz. Az buz değil yaptığı adam sizi seviyor, saygı duyuyor olsa böyle olur mu?Hayır biz hep iyiydik gayet iyi giden bir evliliğimiz vardı ya da ben öyle düşünüyordum arada tabiki basit denilebilecek tartışmalar oluyordu en son 1 ay önce tartıştık ve 1-2 gün içinde barıştık benim demem sonrasında bir şey olmadı demek ki en son tartışmada yaptı bu saçmalığı ve değiştirmeye gerek bile duymadı önemsemedi
Evet çok üzgünüm sevildiğimi düşünüyordumAdamın kafasında yeriniz bu demek ki
Sizi kafasında dırdır olarak gören biriyle sağlıklı bir evlilik sürdürebileceğinize inanıyor musunuz ?
Valla ben yaptım oldu.Bana hakaret etmiş birine hakaret etmeden nasıl hesap soracağım kafamda bir halletsem.
Nedense inanamıyorum, bu kadar çirkinleşebilmiş bir herifle iyi geçinilmez, belki çok alttan aldınız, belki çok idare ettiniz.Hayır biz hep iyiydik gayet iyi giden bir evliliğimiz vardı ya da ben öyle düşünüyordum arada tabiki basit denilebilecek tartışmalar oluyordu en son 1 ay önce tartıştık ve 1-2 gün içinde barıştık benim demem sonrasında bir şey olmadı demek ki en son tartışmada yaptı bu saçmalığı ve değiştirmeye gerek bile duymadı önemsemedi
Sordunuz mu eşinize sebebini ?Evet çok üzgünüm sevildiğimi düşünüyordum
Bana aylarca köpek diyip arkamdan güldürüne dümyayı dar ederim. Kocamsa hele ağzına da ederim.Valla ben yaptım oldu.Katibin Ruhu ve Khomyuk da evli idi sanırım, onlar benden daha tecrübeliler. Onlar da paylaşabilirler tecrübelerini isterlerse.
Tarzım değildir, şahsa hakaret etmem. Gerçi o da bana hakaret etmemişti ama etmiş kadar sinirlendim. Sesim elbette yükseldi ve neyi yanlış yaptığını sert bir dille anlattım, bir miktar ortalığı yıktım. Ki anlayabilsin yediği nanenin bende yarattığı etkiyi. Oldukça da etkili oldu valla, yaparak yaşayarak öğrenmek öğrenmelerin en kalıcısıdır. Neticede öğrenmiş oldu neyi yapmaması gerektiğini.
Benim de eski yöneticim olan herif pişmanlıklarından, karısı hamileyken mutlu olmadıklarindan bahsetmisti bana, şoke olmuştum. Üstelik daha birkaç aydır çalışıyordum orada yani bir samimiyetimiz de yoktu.Valla Türkiyeye geldiğimde ben de böyle bir yvşak tanıdım, arkadaş ortamında karıısndan yakınıyordu. Ben de dedim ki madem mutlu değilsin boşan abicim. Kem küm etti o kadar kolay değil dedi, eee o zaman ne istiyorsun dedim. Bu kadının arkasından konuştuğundan haberi var mı dedim, kadına da cevap hakkı doğuyor çünkü erkeksen geçer yüzüne söylersin dedim orda kaldı. Bu adam terbiyesiz ve saygısızdı bence ama mutlu değilim diyip aranan da çok dikkat etmek gerek. Evdeki kadını hakkında abuk subuk konuşup bekar kızlara yaranmaya çalışan dangalak da çok yani. Başka bir yvşak daha tanıyorum, bir WA grubunda mutlu değilim şu bu diyordu üstelik yeni de çocuğu olmuş. Buna da kes dedim. Saygısız herifler kadın çocuktu, ev işiydi tonla emek koyuyor bunlar ileri geri konuşuyor. Evdeki kadınları eşşek yerine koyduramam yani herkes edepli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?