Ben arayınca köpek sesi çıkıyor

Üzgünüm ama keşke amnezi falan yaşasam da şak diye unutsam bu olayı diye bir dilek hakkınız olsa kullanırsınız siz. Sorunlarla yüzleşmek yerine sihirli bir şekilde yok olması fazlaca işinize gelecek gibi.
O yüzden sizin bir süre böyle derbeder takılıp sonra kısım kısım hazmedip devam edeceğinizi düşünüyorum ben.
Valla üzmek için falan yazmıyorum, ama sizden bu yönde sinyaller alıyorum ben.
Kavgayı nasıl kodladıysanız kafanıza ölüm gibi kaçıyorsunuz. Keşke partnerimle son kavgamızı çekip izletebilseydim sizlere. Şahsına tek kelime hakaret etmeden hesap sorulabiliyor, pişman edilebiliyor, vallahi de billahi de oluyor.

Bana hakaret etmiş birine hakaret etmeden nasıl hesap soracağım kafamda bir halletsem.

Çocuğu düşündüm de, acaba ne düşündü Siz nasıl bozulduğunuzu belli etmediniz anlamadım. Bozulmaktan bi tık fazlası oldu herhalde? Oracıkta ağzına ediverirdim. Öküz olarak kayıt etseniz bu adamı öküze hakaret.

Bu kavgadan kaçma hali kaybetme korkusu gibi de görünüyor. Adam boşanamaz, kaybetme korkusu var burda diye böyle rahat ya. Bu kafayla daha çok şey yaşarlar doz da artar. Adam kaybetme korkusunun farkında onun da gevşekliği biraz. Biz eşimle cidden çol fena kavgalar da ettik. O kavgalar da ilişkiyi düzelten şeylerden bence. O kavgalarla da bazen karşılıklı uyum oturuyor zaten.

Valla bunu türlü türlü çileler çekmiş aşırı agresif dedemle uğraşmış ananeme okusam 78 yaşındaki kadın bile "bassın deyyusun kıçına tekmeyi" der.
Bu durumlarda konu sahibesinin "yuva yıkmak kolay mı" demesine hem üzülüyorum hem kızıyorum. Gururunuzu ayaklar altına almak bu kadar kolay demek ki. Kaç kişinin gözünde özellikle de kendi yavrunun önünde küçük düşürülmek... Böylesi yuva degil kafes olur olsa olsa kusura bakmasın kimse

1 ay öncesinde iyi değil miydiniz?
Hayır biz hep iyiydik gayet iyi giden bir evliliğimiz vardı ya da ben öyle düşünüyordum arada tabiki basit denilebilecek tartışmalar oluyordu en son 1 ay önce tartıştık ve 1-2 gün içinde barıştık benim demem sonrasında bir şey olmadı demek ki en son tartışmada yaptı bu saçmalığı ve değiştirmeye gerek bile duymadı önemsemedi

Valla Türkiyeye geldiğimde ben de böyle bir yvşak tanıdım, arkadaş ortamında karısından yakınıyordu. Ben de dedim ki madem mutlu değilsin boşan abicim. Kem küm etti o kadar kolay değil dedi, eee o zaman ne istiyorsun dedim. Bu kadının arkasından konuştuğundan haberi var mı dedim, kadına da cevap hakkı doğuyor çünkü erkeksen geçer yüzüne söylersin dedim orda kaldı. Bu adam terbiyesiz ve saygısızdı bence ama mutlu değilim diyip aranan da çok dikkat etmek gerek. Evdeki kadını hakkında abuk subuk konuşup bekar kızlara yaranmaya çalışan dangalak da çok yani. Başka bir yvşak daha tanıyorum, bir WA grubunda mutlu değilim şu bu diyordu üstelik yeni de çocuğu olmuş. Buna da kes dedim. Saygısız herifler kadın çocuktu, ev işiydi tonla emek koyuyor bunlar ileri geri konuşuyor. Evdeki kadınları eşşek yerine koyduramam yani herkes edepli olsun.

Basit bir tartışmada hele yapıyorsa o evlilik sizin sandığınız kadar iyi değildir. Gerçekten kendinizi kaldırıyorsunuz. Az buz değil yaptığı adam sizi seviyor, saygı duyuyor olsa böyle olur mu?

yani ben sunu merak ettim acaba gozumden mi kacti cunku goremedim konuda. siz gidip esinize ne dediniz? o ne dedi? genel olarak hareketleri nasil?

yani “basit bir seyden tartistik” diyorsunuz ama o kadar basit bir sey degil demek ki. veya araniz nasil? size davranislari nasil? birlikte vakit geciriyor musunuz, guzel sozler duyuyor musunuz? nasil olabilir boyle bir sey araniz iyiyse.

adama bak mesai harcamis resmen manyak ya.

Bana hakaret etmiş birine hakaret etmeden nasıl hesap soracağım kafamda bir halletsem.
Valla ben yaptım oldu. Katibin Ruhu ve Khomyuk da evli idi sanırım, onlar benden daha tecrübeliler. Onlar da paylaşabilirler tecrübelerini isterlerse.
Tarzım değildir, şahsa hakaret etmem. Gerçi o da bana hakaret etmemişti ama etmiş kadar sinirlendim. Sesim elbette yükseldi ve neyi yanlış yaptığını sert bir dille anlattım, bir miktar ortalığı yıktım. Ki anlayabilsin yediği nanenin bende yarattığı etkiyi. Oldukça da etkili oldu valla, yaparak yaşayarak öğrenmek öğrenmelerin en kalıcısıdır. Neticede öğrenmiş oldu neyi yapmaması gerektiğini.

Nedense inanamıyorum, bu kadar çirkinleşebilmiş bir herifle iyi geçinilmez, belki çok alttan aldınız, belki çok idare ettiniz.

Bana aylarca köpek diyip arkamdan güldürüne dümyayı dar ederim. Kocamsa hele ağzına da ederim.

Benim de eski yöneticim olan herif pişmanlıklarından, karısı hamileyken mutlu olmadıklarindan bahsetmisti bana, şoke olmuştum. Üstelik daha birkaç aydır çalışıyordum orada yani bir samimiyetimiz de yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…