Ben arayınca köpek sesi çıkıyor

Şimdi okudum boşanma düşünceniz yokmuş. Ama haddini bildirmek adına bir konuşma da olmamış. İfade sanatının gözünü seveyim bağırıp çağırmayı bırakın dayağa bedeldir. Bir şekilde sarsılması lazım bu şekilde sessiz kaldığınız her gün dönüşü daha zor olacak

Son düzenleme:
çok ama çok gurur kırıcı söyleyin bu durumu

Çok üzüldüm eşinizin yaptığı şeyin adı gerçekten terbiyesizlik..acaba arkadaşlarının yanında hava olsun diye mi böyle yaptı? Çok takilirmi onlarla?

Eşinizin numarasını telinizden silin kaydetmeye bile değmez. Bir aydır kim bilir nerelerde çalmıştır kaç kişi görüp gülmüştü halinize yazık valla terbiyesiz adam. Sırf çocuğum gördü etkilendi diye bile eşimin burnundan getirdim ki bir daha böyle bir hadsizlige kalkışmasın

Bana hakaret etmiş birine hakaret etmeden nasıl hesap soracağım kafamda bir halletsem.
Yanindayken arayacaksınız o manzarayı göreceksiniz sensin köpek su yaptığına bak diye hesap soracaksınız ağzınıza geleni sayıp buz gibi rahatlayacaksiniz

Eşimi engelledim şuan yüzünü bile görmek istemiyorum

Boşanmaya niyetim var ya da yok demedim o buradaki arkadaşların yorumları sadece aklım çok karışık şu an iyi düşünemiyorum dedim.

Ailemden destek bekliyorum demedim aileniz destek olur mu dediler hayır dedim. Evet ona muhtaç vs değilim çok şükür ben düzenli bir gelirim var.

bamya resmi koy sende bir küçücük aslancık varmış şarkısını koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…