- 30 Ocak 2017
- 14.824
- 200.253
- 598
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
çok ama çok gurur kırıcı söyleyin bu durumuHanımlar merhaba, genelde iyi giden bir evliliğim vardı. Her evlilikte olduğu gibi eşimle ara ara tartışmalarımız oluyor tabiki en son 1 ay önce tartıştık küstük sonra barıştık vs. Her şey çok normal giderken çocuğum yanındayken eşimi aramıştım konuştuk sonra teli oğlum aldı dediki anne sen arayınca babamın telinde kuru kafa çıkıyor ve köpek havlaması sesi oluyor ve seni dırdıdır diye kaybetmiş. Önce çok bozuldum ama belli etmemeye çalıştım fakat kendimi çok değersiz ve küçümsenmiş hissettim ve eşime küstüm. Çok saçma bir durum. Nasıl davranmam gerekli acaba? Kafam çok karışık.
Yanindayken arayacaksınız o manzarayı göreceksiniz sensin köpek su yaptığına bak diye hesap soracaksınız ağzınıza geleni sayıp buz gibi rahatlayacaksinizBana hakaret etmiş birine hakaret etmeden nasıl hesap soracağım kafamda bir halletsem.
Kocanızın yaptıgı cok ayıp ve saygısızca, sorsanız muhtemelen saka diyecek ama ben olsam canına okurdum
Kocanızın yaptıgı cok ayıp ve saygısızca, sorsanız muhtemelen saka diyecek ama ben olsam canına okurdum
Eşimi engelledim şuan yüzünü bile görmek istemiyorumEşinizin numarasını telinizden silin kaydetmeye bile değmez. Bir aydır kim bilir nerelerde çalmıştır kaç kişi görüp gülmüştü halinize yazık valla terbiyesiz adam. Sırf çocuğum gördü etkilendi diye bile eşimin burnundan getirdim ki bir daha böyle bir hadsizlige kalkışmasın
Hayır tabiki çok çalışıyor vs ama işi olmadı mı hep evdedirÇok üzüldüm eşinizin yaptığı şeyin adı gerçekten terbiyesizlik..acaba arkadaşlarının yanında hava olsun diye mi böyle yaptı? Çok takilirmi onlarla?
Boşanmaya niyetim var ya da yok demedim o buradaki arkadaşların yorumları sadece aklım çok karışık şu an iyi düşünemiyorum dedim.Şimdi okudum boşanma düşünceniz yokmuş. Ama haddini bildirmek adına bir konuşma da olmamış. İfade sanatının gözünü seveyim bağırıp çağırmayı bırakın dayağa bedeldir. Bir şekilde sarsılması lazım bu şekilde sessiz kaldığınız her gün dönüşü daha zor olacak
Ailemden destek bekliyorum demedim aileniz destek olur mu dediler hayır dedim. Evet ona muhtaç vs değilim çok şükür ben düzenli bir gelirim var.Maddi gücünüz varsa ve gerçekten boşanmayı düşünüyorsaniz ailenizden neden destek bekleyesiniz ki? Bir konusur iki konuşur sonra mecbur anlarlar. Hani baba evinde kalacak olsanız anlicam. Boşanmak istiyor musunuz bilmiyorum ben istediğinizi varsayarak söyledim bunları
Yanindayken arayacaksınız o manzarayı göreceksiniz sensin köpek su yaptığına bak diye hesap soracaksınız ağzınıza geleni sayıp buz gibi rahatlayacaksiniz
Şuan gerçekten aklımı finallerime vermek istiyorum mantıklı düşünemiyorum.Nedense çok üzüldüm ya. Allah yardımcın olsun soru sahibi. Neye karar verdiğini konuştuğunuzu merak ettim
Evet durum bu belli kiKonuşmamış ki kocasıyla. Susarak tepki gösterdiğini zannediyor.
Muhtemelen yıllardır böyle adam ne yapsa susuyor ki sonra da evliliğin iyiydi diyor.
Adam da g.tünü devirmiş susar susar iki gün sonra geri gelir nasılsa diyordur.
bamya resmi koy sende bir küçücük aslancık varmış şarkısını koyHanımlar merhaba, genelde iyi giden bir evliliğim vardı. Her evlilikte olduğu gibi eşimle ara ara tartışmalarımız oluyor tabiki en son 1 ay önce tartıştık küstük sonra barıştık vs. Her şey çok normal giderken çocuğum yanındayken eşimi aramıştım konuştuk sonra teli oğlum aldı dediki anne sen arayınca babamın telinde kuru kafa çıkıyor ve köpek havlaması sesi oluyor ve seni dırdıdır diye kaybetmiş. Önce çok bozuldum ama belli etmemeye çalıştım fakat kendimi çok değersiz ve küçümsenmiş hissettim ve eşime küstüm. Çok saçma bir durum. Nasıl davranmam gerekli acaba? Kafam çok karışık.
Ben de sabah ya sen gideceksin evden ya da ben dedim eşim gitti.Öyle kocayı eve almaz, köpek gibi kapı da bekletirdim.
Ben de sabah ya sen gideceksin evden ya da ben dedim eşim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?