- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Kavgadan deli gibi kaçınıyor. Kavgadan ziyade kadında zerre tepki yok Khomyuk Hanım. Eğitimciydiniz, ben de öyleyim. Uyarıcı tepki diye tanımlayabiliriz davranışı hani en en basite indirgersek. Tepki yok ki doğru davranış şekillenebilsin.Bu kavgadan kaçma hali kaybetme korkusu gibi de görünüyor. Adam boşanamaz, kaybetme korkusu var burda diye böyle rahat ya. Bu kafayla daha çok şey yaşarlar doz da artar. Adam kaybetme korkusunun farkında onun da gevşekliği biraz. Biz eşimle cidden çol fena kavgalar da ettik. O kavgalar da ilişkiyi düzelten şeylerden bence. O kavgalarla da bazen karşılıklı uyum oturuyor zaten.
Sizde mööö melodisini ekleyin aradığında nasıl tepki verirse öyle tepki verin :)Hanımlar merhaba, genelde iyi giden bir evliliğim vardı. Her evlilikte olduğu gibi eşimle ara ara tartışmalarımız oluyor tabiki en son 1 ay önce tartıştık küstük sonra barıştık vs. Her şey çok normal giderken çocuğum yanındayken eşimi aramıştım konuştuk sonra teli oğlum aldı dediki anne sen arayınca babamın telinde kuru kafa çıkıyor ve köpek havlaması sesi oluyor ve seni dırdıdır diye kaybetmiş. Önce çok bozuldum ama belli etmemeye çalıştım fakat kendimi çok değersiz ve küçümsenmiş hissettim ve eşime küstüm. Çok saçma bir durum. Nasıl davranmam gerekli acaba? Kafam çok karışık.
Kavga da ettik, ağzımıza geleni de saydık. İkimizin de inat bir yapısı var, benim dilim de zehirli, fena laf sokarım kolay kalkamaz insan altından. Ama bu hiç başıma gelmedi, biz birbirimizi hiçkimsenin yanında kötülemedik hakaret etmedik. Kavgamızı kimse duymadı. Böyle bir şeyi kabul edemem, susup oturamam.Valla ben yaptım oldu.Katibin Ruhu ve @Khomyuk da evli idi sanırım, onlar benden daha tecrübeliler. Onlar da paylaşabilirler tecrübelerini isterlerse.
Tarzım değildir, şahsa hakaret etmem. Gerçi o da bana hakaret etmemişti ama etmiş kadar sinirlendim. Sesim elbette yükseldi ve neyi yanlış yaptığını sert bir dille anlattım, bir miktar ortalığı yıktım. Ki anlayabilsin yediği nanenin bende yarattığı etkiyi. Oldukça da etkili oldu valla, yaparak yaşayarak öğrenmek öğrenmelerin en kalıcısıdır. Neticede öğrenmiş oldu neyi yapmaması gerektiğini.
Ben de bunu merak ediyorum. Belki çocuk yaptı yani ne biliyim bir açıklaması vardır. Normal bir insan bunu yapmaz.yani ben sunu merak ettim acaba gozumden mi kacti cunku goremedim konuda. siz gidip esinize ne dediniz? o ne dedi? genel olarak hareketleri nasil?
yani “basit bir seyden tartistik” diyorsunuz ama o kadar basit bir sey degil demek ki. veya araniz nasil? size davranislari nasil? birlikte vakit geciriyor musunuz, guzel sozler duyuyor musunuz? nasil olabilir boyle bir sey araniz iyiyse.
adama bak mesai harcamis resmen manyak ya.
O zaman yaptığından da emin ne olamazsınız ki.Hayır biz hep iyiydik gayet iyi giden bir evliliğimiz vardı ya da ben öyle düşünüyordum arada tabiki basit denilebilecek tartışmalar oluyordu en son 1 ay önce tartıştık ve 1-2 gün içinde barıştık benim demem sonrasında bir şey olmadı demek ki en son tartışmada yaptı bu saçmalığı ve değiştirmeye gerek bile duymadı önemsemedi
Hani diyor ya Khomyuk Hanım, ben gürültüye karşıyım diye. Ben de o sebepten çok da ortalığı yıkmadan, hakaretsiz de hesap sorulabilir diye ondan dedim yani. Ayy hak istenmez, alınır diye boşa dememişler. Bir miktar elin de kirlenecek hani bir şeyler elde etmek istiyorsan.Bana aylarca köpek diyip arkamdan güldürüne dümyayı dar ederim. Kocamsa hele ağzına da ederim.
Ne kadar saçma ve çirkin .Çok terbıyesızHanımlar merhaba, genelde iyi giden bir evliliğim vardı. Her evlilikte olduğu gibi eşimle ara ara tartışmalarımız oluyor tabiki en son 1 ay önce tartıştık küstük sonra barıştık vs. Her şey çok normal giderken çocuğum yanındayken eşimi aramıştım konuştuk sonra teli oğlum aldı dediki anne sen arayınca babamın telinde kuru kafa çıkıyor ve köpek havlaması sesi oluyor ve seni dırdıdır diye kaybetmiş. Önce çok bozuldum ama belli etmemeye çalıştım fakat kendimi çok değersiz ve küçümsenmiş hissettim ve eşime küstüm. Çok saçma bir durum. Nasıl davranmam gerekli acaba? Kafam çok karışık.
Eşiniz sanırım aşamalı olarak sınırlarını sizin üzerinizde denedi. Bu son yaptığı olay sizin sınır çizmekle ilgili ciddi sıkıntınız olduğunu gösteriyor.Benim adıma sinirlendiğiniz okuduğunuz ve fikir beyan ettiğiniz için teşekkür ederim hanımlar. Evet güzel olduğunu düşündüğüm bir evliliğim vardı ama değilmiş belki de gerçekten hep ben uğraşmış alttan almış susmuşum şuan kendimi sorgulama aşamasındayım..
Konuşmamış ki kocasıyla. Susarak tepki gösterdiğini zannediyor.Nedense çok üzüldüm ya. Allah yardımcın olsun soru sahibi. Neye karar verdiğini konuştuğunuzu merak ettim
Saygısız adam!Kendince komiklik yapmış işte...Hanımlar merhaba, genelde iyi giden bir evliliğim vardı. Her evlilikte olduğu gibi eşimle ara ara tartışmalarımız oluyor tabiki en son 1 ay önce tartıştık küstük sonra barıştık vs. Her şey çok normal giderken çocuğum yanındayken eşimi aramıştım konuştuk sonra teli oğlum aldı dediki anne sen arayınca babamın telinde kuru kafa çıkıyor ve köpek havlaması sesi oluyor ve seni dırdıdır diye kaybetmiş. Önce çok bozuldum ama belli etmemeye çalıştım fakat kendimi çok değersiz ve küçümsenmiş hissettim ve eşime küstüm. Çok saçma bir durum. Nasıl davranmam gerekli acaba? Kafam çok karışık.
Yok ya,birsey yok,esinizin canı kelle paca istiyor da unutmamak icin oyle kaydetmiş,size yaparmısın aşkım diyecek.Hanımlar merhaba, genelde iyi giden bir evliliğim vardı. Her evlilikte olduğu gibi eşimle ara ara tartışmalarımız oluyor tabiki en son 1 ay önce tartıştık küstük sonra barıştık vs. Her şey çok normal giderken çocuğum yanındayken eşimi aramıştım konuştuk sonra teli oğlum aldı dediki anne sen arayınca babamın telinde kuru kafa çıkıyor ve köpek havlaması sesi oluyor ve seni dırdıdır diye kaybetmiş. Önce çok bozuldum ama belli etmemeye çalıştım fakat kendimi çok değersiz ve küçümsenmiş hissettim ve eşime küstüm. Çok saçma bir durum. Nasıl davranmam gerekli acaba? Kafam çok karışık.
Maddi gücünüz varsa ve gerçekten boşanmayı düşünüyorsaniz ailenizden neden destek bekleyesiniz ki? Bir konusur iki konuşur sonra mecbur anlarlar. Hani baba evinde kalacak olsanız anlicam. Boşanmak istiyor musunuz bilmiyorum ben istediğinizi varsayarak söyledim bunlarıBenim boşanacak maddi gücüm işim vs var ama ailem asla asla destek olmaz bu olayı anlatsam e ne var kızgınlık anında yapmış derler. Çok canım sıkkın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?