Ben arayınca köpek sesi çıkıyor

Kavgadan deli gibi kaçınıyor. Kavgadan ziyade kadında zerre tepki yok Khomyuk Hanım. Eğitimciydiniz, ben de öyleyim. Uyarıcı tepki diye tanımlayabiliriz davranışı hani en en basite indirgersek. Tepki yok ki doğru davranış şekillenebilsin.
Adam köpek diyor alenen, hanım tepkisiz. E nasıl anlatacaksın tepkisiz, sinirlendiğini, bunu istemediğini?

Sizde mööö melodisini ekleyin aradığında nasıl tepki verirse öyle tepki verin :)

Kavga da ettik, ağzımıza geleni de saydık. İkimizin de inat bir yapısı var, benim dilim de zehirli, fena laf sokarım kolay kalkamaz insan altından. Ama bu hiç başıma gelmedi, biz birbirimizi hiçkimsenin yanında kötülemedik hakaret etmedik. Kavgamızı kimse duymadı. Böyle bir şeyi kabul edemem, susup oturamam.

Ben de bunu merak ediyorum. Belki çocuk yaptı yani ne biliyim bir açıklaması vardır. Normal bir insan bunu yapmaz.

O zaman yaptığından da emin ne olamazsınız ki.
Gayet iyi gitme kısmı da yine söylüyorum inandırıcı gelmiyor. Sizin zaten bu sessizlik ve sakinliğinize aman sıkıntı çıkmasın demelerinize karşı kötü olmak da bir beceri ister. İyi dediğiniz evlilik buradan geliyor muhtemelen.

Acınızı derinden hissettim. Siz değer verirken bu şekilde karşılık bulmak çok üzücü. Evladından öğrenmek çok daha üzücü. Böyle bir durumda ben nasıl bir tepki verirdim sonrası ne olurdu düşünemiyorum. Kalbinizin acısını geçirecek bir çözüm bulursunuz inşallah demek istedim.

Bana aylarca köpek diyip arkamdan güldürüne dümyayı dar ederim. Kocamsa hele ağzına da ederim.
Hani diyor ya Khomyuk Hanım, ben gürültüye karşıyım diye. Ben de o sebepten çok da ortalığı yıkmadan, hakaretsiz de hesap sorulabilir diye ondan dedim yani. Ayy hak istenmez, alınır diye boşa dememişler. Bir miktar elin de kirlenecek hani bir şeyler elde etmek istiyorsan.

Ne kadar saçma ve çirkin .Çok terbıyesız

Eşiniz sanırım aşamalı olarak sınırlarını sizin üzerinizde denedi. Bu son yaptığı olay sizin sınır çizmekle ilgili ciddi sıkıntınız olduğunu gösteriyor.

Nedense çok üzüldüm ya. Allah yardımcın olsun soru sahibi. Neye karar verdiğini konuştuğunuzu merak ettim
Konuşmamış ki kocasıyla. Susarak tepki gösterdiğini zannediyor.

Muhtemelen yıllardır böyle adam ne yapsa susuyor ki sonra da evliliğin iyiydi diyor.

Adam da g.tünü devirmiş susar susar iki gün sonra geri gelir nasılsa diyordur.

Bagirip cagirip cocuklari kotu etkilemek istemiyorum diyorsunda cocugun gormus onu ve sana soyluyor anne babam seni boyle kaydetmis diye. Cocuk asil bundan etkilenir babamin anneme hic saygisi yok. Sunu artik bir anlayin insanlar bosaninca cocuklar kotu etkilenmiyor yada piskolojileri bozulmuyor, aksine kotu iliski yasayan ebeveynlerin cocuklari etkileniyor.

Saygısız adam!Kendince komiklik yapmış işte...

Yok ya,birsey yok,esinizin canı kelle paca istiyor da unutmamak icin oyle kaydetmiş,size yaparmısın aşkım diyecek.
Yoksa ne olacak ki baska ?

Kopek sesi de cocuklugundaki oyun arkadasını anmak için:)
Küçümsenmiş hissedecek ne var,hisler yanıltıcıdır
Ayy sinirlerim bozuldu

Benim boşanacak maddi gücüm işim vs var ama ailem asla asla destek olmaz bu olayı anlatsam e ne var kızgınlık anında yapmış derler. Çok canım sıkkın valla
Maddi gücünüz varsa ve gerçekten boşanmayı düşünüyorsaniz ailenizden neden destek bekleyesiniz ki? Bir konusur iki konuşur sonra mecbur anlarlar. Hani baba evinde kalacak olsanız anlicam. Boşanmak istiyor musunuz bilmiyorum ben istediğinizi varsayarak söyledim bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…