- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
eşiniz sizle evli değilmiş , fügüran gibi tutuyormuş . zaten hemen gitmesindende belli. güvendiği bişeyler olmasa gitmezdi. ayrıca telefonu özelliklemi yaptı , sen görüp boşan diye. boşanma davasını sen açarsan her açıdan kolaylık onun için .Destek olan herkese teşekkür ederim
Evet hiçbir şey demedi hazırlandı gitti, zaten bir değerim olsa bu şaçmalığı yapar mıydı. Henüz avukatla görüşmedim ama kimin dava açtığı önemli olmaz sanıyorum ki öyle bir durumda anlaşmalı boşanmaya da razı olur bu adameşiniz sizle evli değilmiş , fügüran gibi tutuyormuş . zaten hemen gitmesindende belli. güvendiği bişeyler olmasa gitmezdi. ayrıca telefonu özelliklemi yaptı , sen görüp boşan diye. boşanma davasını sen açarsan her açıdan kolaylık onun için .
o dava açarsa ve sen istemezsen sıkıntı. tazminat istersin nafaka fazla istersin mal istersin. avukat masraflarını o öder. işine gelmiyor. tereyağından kıl çeker gibib , boşanmak istiyorEvet hiçbir şey demedi hazırlandı gitti, zaten bir değerim olsa bu şaçmalığı yapar mıydı. Henüz avukatla görüşmedim ama kimin dava açtığı önemli olmaz sanıyorum ki öyle bir durumda anlaşmalı boşanmaya da razı olur bu adam
Cehenneme gitsin. Sizin elinizde video foto vs kanıt olsun ama sizi nasil kaydettiğiyle, çalan telefon sesiyle ilgili. Boşanmada işinize yarar. Hiç üzülmeyin böylesi daha hayırlı birlikte kalsanız işler daha da rezilleşirmiş. Manevi tazminat da talep edilir mi acaba diye düşünüyorum. Benimki avukat soracağım ona.Ben de sabah ya sen gideceksin evden ya da ben dedim eşim gitti.
Daha da komiği ben git deyince bana günlük hayattan yapmamız gereken bir şey söyledi. Bende gerçekten mahalle yanarken …. Saçını tarar lafı doğruymuş dedim. O kadar emin ki her şeyin normale döneceğine.
evet ama üzgünüm şu an ne bir açıklama ne bir özür vs. Öyle hiç bir şey demeden toplandı gitti. Demekki bu kadarmış değerim onun gözünde. Bana açıklama yapma gereği Bile hissetmedi gitmesi değil benim bu hale gelmem beni böyle görmesi üzdüGururunuza hayran kaldım
Helal olsun.....
Burada Kocasını başka kadınlarla paylaşıp ama en çok beni seviyor diyenleri gördük......
evet ama üzgünüm şu an ne bir açıklama ne bir özür vs. Öyle hiç bir şey demeden toplandı gitti. Demekki bu kadarmış değerim onun gözünde. Bana açıklama yapma gereği Bile hissetmedi gitmesi değil benim bu hale gelmem beni böyle görmesi üzdü
Siz ne kadar nahif birisinizevet ama üzgünüm şu an ne bir açıklama ne bir özür vs. Öyle hiç bir şey demeden toplandı gitti. Demekki bu kadarmış değerim onun gözünde. Bana açıklama yapma gereği Bile hissetmedi gitmesi değil benim bu hale gelmem beni böyle görmesi üzdü
Biz dün dedik size o kadar. Evliliğim harikaydı benim diyordunuz daha. Harika gibi görünmesini daha doğrusu illüzyonu yaratan sizdiniz. Bakın büyü nasıl da bozuldu, gerçek yüzü ortaya çıktı.Daha da komiği ben git deyince bana günlük hayattan yapmamız gereken bir şey söyledi. Bende gerçekten mahalle yanarken …. Saçını tarar lafı doğruymuş dedim. O kadar emin ki her şeyin normale döneceğine.
Kavga da kavgadan anlayacak ve kavga etmeye değecek biriyle yapılır. İnsan umudunun tükenmediği biriyle tartışır ya da kavga eder. Bir şeyler bitince sözde bitiriyor maalesefsizi köpek yerine koyan adamla mı sevişeceksiniz aynı yatağa gireceksiniz? yorumlarınıza bakınca ruhum darlandı bu ne pasifliktir. kibar nazik insan olmak başka pasif, kendisine saygısı olmayan bir insna olmak başka. siz kendi değerinizi bilseydiniz o adamın bunu yapmaya g.tü yemezdi kusura bakmayın. ağzını burnunu dağıtıp evi başın yıkıp çekip gitmeniz gerek şuan. terbiyesiz herif.
Biz demiştik demeyi bu kadar sevmeyin lütfen evliliğim iyi olmasa böyle şoka girip buraya yazar mıydım acaba. Bunları hep yaşıyor olsam neyine şaşırıp yazayım bunları.Biz dün dedik size o kadar. Evliliğim harikaydı benim diyordunuz daha. Harika gibi görünmesini daha doğrusu illüzyonu yaratan sizdiniz. Bakın büyü nasıl da bozuldu, gerçek yüzü ortaya çıktı.
Adam o kadar emin ki sizin bunu yutacağınıza. Yanıma da kar kalır oh diyordur, hakaretimi de ettim, dalgamı da geçtim, bir güzel de ezdim.
Eşiniz ağır saygısızHanımlar merhaba, genelde iyi giden bir evliliğim vardı. Her evlilikte olduğu gibi eşimle ara ara tartışmalarımız oluyor tabiki en son 1 ay önce tartıştık küstük sonra barıştık vs. Her şey çok normal giderken çocuğum yanındayken eşimi aramıştım konuştuk sonra teli oğlum aldı dediki anne sen arayınca babamın telinde kuru kafa çıkıyor ve köpek havlaması sesi oluyor ve seni dırdıdır diye kaybetmiş. Önce çok bozuldum ama belli etmemeye çalıştım fakat kendimi çok değersiz ve küçümsenmiş hissettim ve eşime küstüm. Çok saçma bir durum. Nasıl davranmam gerekli acaba? Kafam çok karışık.
Bu yazdığından emin misin. Bi evlilik iyi giderken bi eş neden böyle bişey yapsin. Kendini avutmayı birak benceBiz demiştik demeyi bu kadar sevmeyin lütfen evliliğim iyi olmasa böyle şoka girip buraya yazar mıydım acaba. Bunları hep yaşıyor olsam neyine şaşırıp yazayım bunları.
Dünde yazdım, gerçekten sizin adınıza ben çok üzüldüm..Ama insanların acaba evlilikleri iyi değildi konu sahibi alttan aldığı için mi iyi görünüyor du düşüncesini normal buldum..Çünkü düşünsenize evliliğimiz gayet iyiydi diyorsunuz ama eşinizin yaptığını insan hiç saygı duymadığı, zerre önem vermediği birine anca yapar..Tabiki de size yalan söylüyorsunuz demiyorum, geriye tek bir seçenek kalıyor bence eşiniz sandığınız gibi biri değil, arkadan kolay iş çeviren biri..Belki de bilmediğiniz başka şeyler de var..Gerçekten kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim. Ben sadece yaşadığım bir durumu yazdım buradan öncesinin ya da sonrasının çıkarımlarını yapmak bana çok akıllıca gelmiyor. Burada hayattan hırslarını herkesten ve her şeyden çıkarmak isteyen insanlar var sanıyorum. Mutlu olacaklarsa evet berbat bir evliliğim ve kocam vardı her şey iğrençti hiç mutlu olmadım kocayı kovdum darısı boşanmaya vs. Vs. Kendimi kandıracak olsam içimden geçenleri buraya olduğu gibi zaten yansıtmam. Evet o insan bir kötülük yaptı elle tutulur yanı yok zaten kocamı azda olsa aklayayım diye hiç bir şey yazmadım ben buraya. Her şey eskisi gibi devam edecek sandı belli ki ama bu kimsenin kaldırabileceği bir durum değil sanırım bunu hesaba katmadı. Ben demiştim demelerin, hayır siz aslında çok mutsuzdunuz sizinki evlilik değildi ben olsam söyle böyle demenin bir anlamı yok. Yardımcı olmaya çalışan ve üzüntümü anlamaya çalışanlara çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?