Ben arayınca köpek sesi çıkıyor

yanında otururken onu ara ve direkt yüzüne söyle bu çok büyük terbiyesizlik

Bunu gercekten surekli yapan bir grup var.konu actigina pisman ediyorlar insani kendini aciklamaya calisirken buluyorsun.bir daha konu acarsam bu tarz kisileri engelleyecegim bende.yani fikrini soylersin evet ama inatla hayir oyle degil sen yapamazsin bilmiyorsun vs vssaka gibi bu tarz insanlar cidden gercek hayatta da varlar.

Evliliğimiz herkesinki gibiydi hiç böyle bir saygısızlıkla karşılaşmamıştım. Benim o insanı savunmak gibi bir durumum yok henüz kimseye anlatmadığın İçin paylaşmak istedim. Evet önemli değilmişim ve artık sevildiğimi de düşünmüyorum. Ama ben demiştim demek ve hayır siz aslında çok mutsuzdunuz biz biliriz demek bana çok garip geliyor kim kimi tanıyor ve yaşadıklarını biliyor ki burada

Evet dünden beri duymadığım laf kalmadı artık durumu değil başka şeyleri konuşur olduk. Tabiki gerçek hayatta da var işte buraya yazanlar da onlar zaten. Pişman olmadım üzüntümü anlayıp destek olan insanlar oldu. Biraz rahatladım.

+1
Neyi yapmaz diyorsanız, o kadar da değildir diyorsanız yapacaktır diyoruz. Hazırlıklı olun diye uyarıyoruz aslında.
Siz böyle şok oldum havalarında takılırken adam başka şeyler planlıyor bile olabilir.
Daha geçen gün şunu duydum. Adam evli, boyunca çocukları var, karısını gay barlarda aldatıyormuş. Yakalandığı gün yaptığı ilk hareket ne olmuş, biliyor musunuz? Evin arabanın tapusunu alıp kaçıp gitmek! Hemen elden çıkarıp kadına beş kuruş vermeyecek aklınca. Bu adamdan da hiç böyle şeyler beklenmezdi.
O yüzden bir an evvel direksiyonu elinize almanız gerek. Her cevabınızda adını andığınız oğlunuz için yapmanız gerekiyor. Yoksa altınızdaki halıyı çekerler haberiniz olmaz.
Şu durumda ah vah türevindeki yorumların size zerre faydası olmaz, ne kadar cici görünseler de. Ama bizim "itici" yorumlarımızı da şöyle bir süzgeçten geçirseniz sizin faydanıza. Hadi selametle.

Burada bana çok pasifsin içimi baydın çabuk boşan vs yazan insanlar gerçek hayatta da bu kadar astığım astık kestiğim kestik mi acaba. Yoksa hayata olan hırslarını bizden mi çıkarıyorlar evet sende aynısını yap şöyle yap böyle yap vs diyen insanlar bana daha gerçek geldi. Herkesin tavrı ve tarzı farklıdır herkes aynı olmak ve tepkisini aynı göstermek zorunda değil

Ben anlıyorum sizi.
Burada bazısı tutarlı insana denk gelmiştir herkesi öyle zannedebilir.
Mesela herks kendi yaşantısından örnek verdigi için bazı konular şaşırtıcı geliyor olabilir.
Ama itham etmek hiçbirsekilde doğru değil.
Şöyle hani bazıları anlatıyor ailem öyle böyle diye on numara ailede yaşayan anlamıyor ya da ben esimin ailesini tanıyana kadar inanın öyle aile görmedim.
Kimi diyorki önceden nasıl tanimadin?
Önceden gördüğüm sayı belli hepsi normal insan gibi davrandi herkes dürüst degil ki.
Esin de büyük ihtimal kafasında bir şey kurdu kurdu o an böyle hadsizlik yapti.
Ya da boşanmayı o da istedi bunu yaptı bir çok ihtimal olabilir.
Herkesin esi aynı tutarda değil.
Belki sizin eş saçma sapan şakalar yapardı bu kadar ileri gidebileceğini tahmin etmediniz bunun gibi birsey.
Bu hayatta anne babamdan başkasına yüzde yüz güvenmem.
Herkes herşeyi yapabilecek kapasitede görüyorum.

nasıl gitti işe gider gibi mi gitti yoksa bavulu toplayıp mı gitti evden onu anlamadım.
Ya sen gideceksin yA ben midem bulanıyor dedim. Zaten bir hafta sonra şehir dışında iş görüşmesi vardı 1 hafta bekle dedi bekleyemem dedim. Valiz hazırlayıp gitti

Of tamam konu sahibi, hepimiz gerçek hayatta ezik, sünepe insanlarız. Sizin konunuzda aslan kesildik, oldu mu?
Konunuza son yorumum. Umarım en az hasarla çıkarsınız bu işin içinden.

Herkes kendi yaşadığını bilir tabiki. Hayatta olmaz diye bir şey yok. Hı bu konuda şu bir gerçek insan sevdiğine ve değer verdiğine bunu yapmaz ama bu olaydan çıkarım yapıp hayır siz hep mutsuzdunuz bunu görün artık denmesi bana aşırı geldi.

Astığım astık kestiğim kestik meselesi değil ki. Ben o telefonu atıp kırar büyük tepki verirdim yazdım örneğin. Eşimin vereceği karşılığı göre de durum bosanmaya kadar gidebilirdi. Boşanmak ilk aklıma gelen olmasa da bir sonuç olurdu muhtemelen.

Eşe aynısıni yapıp kötü bir şekilde telefona kaydetmek de bir tercih olabilir ama siz tepki vermemis tek kelime etmemişsiniz. Bunun pasiflik olduğunu söyleyenlere niye kızıyorsunuz şimdi? Bakın eşiniz gitmiş ama aslında çok da ciddiye almamış bu gidişi bunu diyende sizsiniz. Suçlu neden yorum yazanlar oldu yine?

Son düzenleme:
Of tamam konu sahibi, hepimiz gerçek hayatta ezik, sünepe insanlarız. Sizin konunuzda aslan kesildik, oldu mu?
Konunuza son yorumum. Umarım en az hasarla çıkarsınız bu işin içinden.
Estağ. Ben kimsenin şahsına öyle demedim. Sadece kendi konum İçin genelde okuduğumda da gördüğüm bir şey bu. Buradaki bazı yorumlar sadece benim konum İçin değil başka konularda da çok uçuk yorumlar geliyor bence. O yüzden yazdım bir genelleme yaptım yoksa kimseyi tanımıyorum ben

Aynen. Az gerilerde de dediler, orda burda çok mutsuzum, karım tam bir ruh hastası, hayatım zindan oldu gülmeye hasret gittim diye kadınlara yavşayan tiplerden de olabilir. Şimdi kendince bi tane garantiye aldı, ondan gidiyor belki. Konu sahibi atar yapacağına eve arabaya arsaya bilmem neye şerh koydurmaya gitse iyi olur.

İnsanların mutlu bir evlilik olmadığını düşünmeleri tabii ki normal hatta ben de bu minvalde ayrılması gerektiğini yazdım. Çünkü uyarma isteği oluşuyor. Ama aşağılar bir üslupla agresifçe yazılmasını, azarlanmasını hoş bulmuyorum. Bu kişiler yardımcı olmak için değil de kendi zekalarını kanıtlamak için, akıllarının zekatını verir gibi üstten yorum yapıyorlar
Belki adamda çoklu kişilik bozukluğu var, evde başka dışarıda başka. Hatta bana sanki başkasına yaranmak için böyle yapmış gibi geldi. Gözü dışarıda olabilir.
Kadının şaşkın olduğu belli. Herkesin hayatında bazen basireti bağlanabilir. Zaten bu olasılıkların söylenmesine değil de "ezik ezik davranma" gibi yorumlara kırılmış bence.

Nerede aşağılamışım hanımefendi?
Tek bir yorumumu gösterin, üyeliğimi iptal edeceğim.
Size yazmadım vs. demeyin, konu sahibiyle bu konuda tartışan benim.

Bakınız geride de dedim, belki aldatırsa duruma göre af da edebilirim, kabahatini bilir oturursa, canına okusam da gık demezse, ben bulmadan o pişman olur itiraf ederse. Ama herkesin içinde salak bile diyemez bana, ele güne rezil edemez, saygısızlık edemez. Ben de sakin görünürüm, ama benim de beynimde bir düğme var, oraya basarsa yanacağını bilir beni tanıyan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…