- 12 Eylül 2011
- 247
- 136
- 303
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Hayır hayır neden suçlu yorum yapanlar olsun burada tek suçlu var o da şuan bu saçmalığı konuşmamıza neden olan insan. Sizin tepkiniz o olurmoş benimki de hiç küsemediğim için küsmek oldu. Benim kızdığım fln yok sadece hayır sen mutsuzdun farkında değilsin bu evlilik değil diye ısrar edenler yA da söylemediğim şeylerden çıkarım yapanlarAstığım astık kestiğim kestik meselesi değil ki. Ben o telefonu atıp kırar büyük tepki verirdim yazdım örneğin. Eşimin vereceği karşılığı göre de durum bosanmaya kadar gidebilirdi. Boşanmak ilk aklıma gelen olmasa da bir sonuç olurdu muhtemelen.
Eşe aynısıni yapıp kötü bir şekilde telefona kaydetmek de bir tercih olabilir ama siz tepki vermemis tek kelime etmemişsiniz. Bunun pasiflik olduğunu söyleyenlere niye kızıyorsunuz şimdi? Bakın eşiniz gitmiş ama aslında çok da ciddiye almamış bu gidişi bunu diyende sizsiniz. Suçlu neden yorum yazanlar oldu yine.
aa nereye gitti evimi terkettiEşim gitti.
Her evlilikte olabilecek tartışmadan bahsetseydiniz kimse bir çıkarım yapma gereği duymazdı. Ama eşinizin yaptığı saygının sevginin bittiği, çok kötü giden daha doğrusu gitmeyen bir evlilikte yapılacak birşey. Herkesin de aklına gelmez böylesi bir çirkinlik. Haliyle nasıl iyi gidiyordu evliliğiniz diye sordum, sorduk.Hayır hayır neden suçlu yorum yapanlar olsun burada tek suçlu var o da şuan bu saçmalığı konuşmamıza neden olan insan. Sizin tepkiniz o olurmoş benimki de hiç küsemediğim için küsmek oldu. Benim kızdığım fln yok sadece hayır sen mutsuzdun farkında değilsin bu evlilik değil diye ısrar edenler yA da söylemediğim şeylerden çıkarım yapanlar
Ben de bunu yazmaya gelmiştim.Aynen. Az gerilerde de dediler, orda burda çok mutsuzum, karım tam bir ruh hastası, hayatım zindan oldu gülmeye hasret gittim diye kadınlara yavşayan tiplerden de olabilir. Şimdi kendince bi tane garantiye aldı, ondan gidiyor belki. Konu sahibi atar yapacağına eve arabaya arsaya bilmem neye şerh koydurmaya gitse iyi olur.
Bu gerçekten genel bir sorun bu mecrada.Nerede aşağılamışım hanımefendi?
Tek bir yorumumu gösterin, üyeliğimi iptal edeceğim.
Size yazmadım vs. demeyin, konu sahibiyle bu konuda tartışan benim.
Sizin için üzüldüm gerçekten çok kırıcı bir durum.Herkes kendi yaşadığını bilir tabiki. Hayatta olmaz diye bir şey yok. Hı bu konuda şu bir gerçek insan sevdiğine ve değer verdiğine bunu yapmaz ama bu olaydan çıkarım yapıp hayır siz hep mutsuzdunuz bunu görün artık denmesi bana aşırı geldi.
Ah ah, çok da pislikmiş kocanız, burnunu sürtün demek mi müthiş yorum oluyor?Bu gerçekten genel bir sorun bu mecrada.
Kişi kocam da kocam demediği, aksiyon aldığı durumlarda bile üstüne gidilmeye devam edilebiliyor.
Sizin yazışmamıza da baktım. Kadın evden gittiğini söyledikten sonra da koca için "Yanıma da kar kalır oh diyordur, hakaretimi de ettim, dalgamı da geçtim, bir güzel de ezdim." demişsiniz. Zaten kadın da böyle hissediyor önceki yorumlarında yazmış. Ne kadar değersizmişim gözünde diye. Empati yapın zaten özgüveni darbe almış. Bu durumda biz zaten demiştik demeye gerek olmadığını düşünüyorum
Ben zaten dediklerinizin içeriğine katılıyorum ama farklılaştığımız konu kişi bir seyleri idrak ettikten sonra daha hassas olunabileceğini düşünmem. Çünkü konu sahibinin yorumlarından artık gerçekleri kavramaya başladığını düşündüm. Herifin affedilecek yani yok umarım burnundan fitil fitil getirirAh ah, çok da pislikmiş kocanız, burnunu sürtün demek mi müthiş yorum oluyor?
Dün onca kişi yazdı, kavgaya gelemem, gürültü tarzım değil dedi durdu. Adam lütfetmiş "bir süreliğine" belki de işi için ya da işine öyle geldiği için evden gitmiş bugün. "Adam" kendi gitmiş, konu sahibi bile göndermemiş. Ki giderken de durumun idrakında bile değilmiş, hala ufak bir "problem" olarak görüyor, hatta belki de onu bile görmüyordur.
Belki bu gidişin altında başka şeyler vardır. Türlü türlü şeyler geliyor insanın aklına. Eşine böylesine berbat bir hakareti yapan birinden zarif şeyler beklemek ancak Polyannacılık olur.
Burada özgüven tamiri yapıp 48 saat boyunca ağlaşırken vakit kaybediyor olabilir bence. Herkes her şeyi yapabilir, biraz ileri görüşlü olup aktif davranmakta fayda var. Düşünmeden hareket etsin demiyoruz. Zaten dünden beri dediğimiz tek şey "düşün" demekti.
Daha fazla kendimi açıklamayacağım, kimseye hesap verme yükümlülüğüm yok zaten. Yönetim gerekirse cezamı verir, ama üyelere göre yorum yazacak halim yok.
Bir insanın böyle bir saçmalık İçin mesai harcaması düşünmesi buna vakit ayırması ne kadar boş işlerKadir inanir diyorum ben. Kim niye nefretini kusmak için bu kadar oğraşsin. Hadi kötü isimle kaydetti, havlama sesi nedir? Sanki yil 2004te millet halen özel ringtonelar ile ilgileniyor.
İyi de konu sahibi müthiş bir atalet içinde. Kendiniz de diyorsunuz, algılayamıyor, şokta vs. diye. E siz biz de "sadece" ağlama duvarı olursak ne faydası olur ki? Adam dönene kadar bir hafta boyunca adama sövelim, arada ağlayalım falan. Eee sonra?Ben zaten dediklerinizin içeriğine katılıyorum ama farklılaştığımız konu kişi bir seyleri idrak ettikten sonra daha hassas olunabileceğini düşünmem. Çünkü konu sahibinin yorumlarından artık gerçekleri kavramaya başladığını düşündüm.
Adama sövmek etkili bir yöntem benceİyi de konu sahibi müthiş bir atalet içinde. Kendiniz de diyorsunuz, algılayamıyor, şokta vs. diye. E siz biz de "sadece" ağlama duvarı olursak ne faydası olur ki? Adam dönene kadar bir hafta boyunca adama sövelim, arada ağlayalım falan. Eee sonra?
Bence konu sahibi şu noktadan sonra ne yapacağına karar vermeli. Adam dönene kadar en azından bir yol haritası olmalı. Ha bana sorarsa boşan derim tabi. Ama kendi kararı devam etmek bile olabilir, bilemem. Ama o bile bir karar.
Dün 10 küsur sayfa hiçbir şeyi bilmeyerek harcandı mesela. Artık bir şeyleri bilmeye başlasa kendi için iyi olur.
Geçmiş olsun, buna üzülmeyin zaten. Kızgınlık yada sevgisizlikle de olsa normal bir insanın yapmayacağı bir şeyi yapan, seviyesiz bir insandan kurtuldunuz. Zordur mutlaka insanım alıştığı düzeni yıkması ama gerçekten çok çirkindi yapılan. Ben burada sinirlendim, herkesi güldürmüş, çocuğunu dahi şahit ettirmiş yaptığı çirkefliğe. Ne kadar aciz ve çocukça bir şeyEvet dünden beri duymadığım laf kalmadı artık durumu değil başka şeyleri konuşur olduk. Tabiki gerçek hayatta da var işte buraya yazanlar da onlar zaten. Pişman olmadım üzüntümü anlayıp destek olan insanlar oldu. Biraz rahatladım.
Yahu insan en azından sakin bir sesle “Sen x yıllık eşine, çocuklarının annesine nasıl böyle bir saygısızlık yaparsın? Kim bilir kaç kişi gördü duydu bu durumu, nasıl beni böyle başkalarının gözü önünde aşağılar, ikimizi de rezil edersin? Yazıklar olsun.” deyip köşesine çekilir. Böyle 0 tepkiyle küsülmez ki, eşi kadını “dırdır” diye kaydetmiş bir de, ona ödül resmen sessizlik.Hani diyor ya Khomyuk Hanım, ben gürültüye karşıyım diye. Ben de o sebepten çok da ortalığı yıkmadan, hakaretsiz de hesap sorulabilir diye ondan dedim yani. Ayy hak istenmez, alınır diye boşa dememişler. Bir miktar elin de kirlenecek hani bir şeyler elde etmek istiyorsan.
Adam çoğu zaman neden kendisine küsüldüğünü bile anlamadı bence. Dırdır demesi de o yüzden sanki.Yahu insan en azından sakin bir sesle “Sen x yıllık eşine, çocuklarının annesine nasıl böyle bir saygısızlık yaparsın? Kim bilir kaç kişi gördü duydu bu durumu, nasıl beni böyle başkalarının gözü önünde aşağılar, ikimizi de rezil edersin? Yazıklar olsun.” deyip köşesine çekilir. Böyle 0 tepkiyle küsülmez ki, eşi kadını “dırdır” diye kaydetmiş bir de, ona ödül resmen sessizlik.
Tepki vermek deyince neden illa kapı pencere kırmak, ses yükseltmek düşünülmüş anlamadım. Çok sakin, kırgınlık dolu bir şekilde konuşmak da bir tepkidir.Adam çoğu zaman neden kendisine küsüldüğünü bile anlamadı bence. Dırdır demesi de o yüzden sanki.
Kapı çerçeve pahalı, hayatta indirmem.Tepki vermek deyince neden illa kapı pencere kırmak, ses yükseltmek düşünülmüş anlamadım. Çok sakin, kırgınlık dolu bir şekilde konuşmak da bir tepkidir.
Eşim gitti demiş konu sahibi ama günlük normal yaptığımız şeylerden bahsetti de demiş. Gidişinin kalıcı olmayacağının farkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?