Ben arayınca köpek sesi çıkıyor

Eşinizin telefonunu alın ismini düzgün kaydedip oraya bırakın.
Bazı insanlar laf anlamaz
Öyle yaptığında eşine saygı duyması gerektiğini nasıl anlayacak bu adam peki ? Bence önce parmaklarını kırmalı , sonra adını kurban olduğum karım diye kaydetmeli eğer kendisi değiştirecekse böyle olmalı . Adamın değiştirebilecek yerleri işlevsiz olmalı ben değiştireceksem eğer .
Bu ne ya , eşler arasında kavgada bile yapılmayacak saygısızlığı reva görmüş kadına .
Gerçi muhtemelen sizi dinleyecek, bu naiflikle .

Evet genelde sessizdir tepkilerim
Ben anlamadım bu kadar sessiz alttan alan birini eşiniz hangi kafayla dırdırdır diye kaydediyor o zaman. Hayır dırdır yapan bir tip olmadığınız belli.
Dırdır görmemiş o

Yaptığı şeyin sebebi olmamalı fakat sizce neden böyle bir şey yaptı? İletişiminiz çok mu kötü , sürekli kavga eden bir çift misiniz?

Ne yapardı hiç bilmiyorum ki. Benim bildiğim tek tepki konuşmamak. Normal hayatta da öyleyim hoşlanmadığım bir durum bir kişi olursa konuşmam artık.

Eee ablacım kendini ezdirmeye alışmışsın adam da ses etmeyeceğini bildiği için tepene çıkmış. Kusura bakma seni de çok sinmiş buldum adam yüzüne yüzüne hakaret ediyor, sende ne öfke var ne hesap sorma. Yapacağın şey belli, al karşına ya özür dile ya bavulunu al git hayvan herif diceksin. Adam tepene çıkmış. Evli kalıcam diyorsan da önce tepeden indirmen gerek.

O yokmuş gibi davranırdım.Hatasını anlayıncaya kadar konuşmazdım ve kesinlikle aramazdım.Terbiyesizce bir hareket hiç mi saygın yok

İnşallah gerçek değildir bu olay.
Zerre kadar sevmesin ama insan evladının annesine köpek yakıştırmasını nasıl yapar? Bu hayata nasıl bir bakış açısı var, tiksindim doğrusu.

Reactions: The
Çok isterdim kafasında sandalye parçala ,olmadı duvara sürt kıvılcımlar yere düşsün diye yazmayı ama sadece yazarken kolay akıl verirken kolay uygulamada zor.
Naif degilim o tlf da ismim o şekilde bekleticek kadar sabırlı hiç degilim.
Konu sahibinin eşi bu hakaretleri ilk defa yapmamıştır eminim

Köpek gibi tasma tak ve havlasin bunu yapmadan affetme

O yokmuş gibi davranırdım.Hatasını anlayıncaya kadar konuşmazdım ve kesinlikle aramazdım.Terbiyesizce bir hareket hiç mi saygın yok
Şu an öyle yapıyorum zaten ona bile alışık değil buradaki arkadaşların dediği gibi sanırım çok çıkmış tepeme ve hislerimi önemsemez olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…