- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Öyle yaptığında eşine saygı duyması gerektiğini nasıl anlayacak bu adam peki ? Bence önce parmaklarını kırmalı , sonra adını kurban olduğum karım diye kaydetmeli eğer kendisi değiştirecekse böyle olmalı . Adamın değiştirebilecek yerleri işlevsiz olmalı ben değiştireceksem eğer .Eşinizin telefonunu alın ismini düzgün kaydedip oraya bırakın.
Bazı insanlar laf anlamaz
Gerçekten çok üzücü bir durum. Sormadınız mı hala?Evet 8 yaşında beni bir yere bırakmışlardı Almaya geliyorlardı o ara aradım. Oğlum görmüş bana söyledi. Sonra arabaya binince anne bak inanmıyorsan ara dene dedi doğru yani
Ben anlamadım bu kadar sessiz alttan alan birini eşiniz hangi kafayla dırdırdır diye kaydediyor o zaman. Hayır dırdır yapan bir tip olmadığınız belli.Evet genelde sessizdir tepkilerim
Ah yaHislerimi önemsememiş tek kelime ile bu
Bence bamya koysunBir de hıyar resmi koysun oh mis
Ne yapardı hiç bilmiyorum ki. Benim bildiğim tek tepki konuşmamak. Normal hayatta da öyleyim hoşlanmadığım bir durum bir kişi olursa konuşmam artık.
Nasıl farklı işler ?Anladı tabi.. ama ben iyi düşünemiyorum çünkü bir yandan farklı işlere odaklanmam gerekiyor
Çok isterdim kafasında sandalye parçala ,olmadı duvara sürt kıvılcımlar yere düşsün diye yazmayı ama sadece yazarken kolay akıl verirken kolay uygulamada zor.Öyle yaptığında eşine saygı duyması gerektiğini nasıl anlayacak bu adam peki ? Bence önce parmaklarını kırmalı , sonra adını kurban olduğum karım diye kaydetmeli eğer kendisi değiştirecekse böyle olmalı . Adamın değiştirebilecek yerleri işlevsiz olmalı ben değiştireceksem eğer .
Bu ne ya , eşler arasında kavgada bile yapılmayacak saygısızlığı reva görmüş kadına .
Gerçi muhtemelen sizi dinleyecek, bu naiflikle .
Hanımlar merhaba, genelde iyi giden bir evliliğim vardı. Her evlilikte olduğu gibi eşimle ara ara tartışmalarımız oluyor tabiki en son 1 ay önce tartıştık küstük sonra barıştık vs. Her şey çok normal giderken çocuğum yanındayken eşimi aramıştım konuştuk sonra teli oğlum aldı dediki anne sen arayınca babamın telinde kuru kafa çıkıyor ve köpek havlaması sesi oluyor ve seni dırdıdır diye kaybetmiş. Önce çok bozuldum ama belli etmemeye çalıştım fakat kendimi çok değersiz ve küçümsenmiş hissettim ve eşime küstüm. Çok saçma bir durum. Nasıl davranmam gerekli acaba? Kafam çok karışık.
Gerçekİnşallah gerçek değildir bu olay.
Zerre kadar sevmesin ama insan evladının annesine köpek yakıştırmasını nasıl yapar? Bu hayata nasıl bir bakış açısı var, tiksindim doğrusu.
Şu an yüksek lisans yapıyorum finallerim var aklım bir yandan orada ve Bakıcı arıyorum işe başlayacağım inş. Biraz kafam dağınık ve karışıkNasıl farklı işler ?
Şu an öyle yapıyorum zaten ona bile alışık değil buradaki arkadaşların dediği gibi sanırım çok çıkmış tepeme ve hislerimi önemsemez olmuşO yokmuş gibi davranırdım.Hatasını anlayıncaya kadar konuşmazdım ve kesinlikle aramazdım.Terbiyesizce bir hareket hiç mi saygın yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?