- 12 Eylül 2011
- 247
- 136
- 303
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Kavga vs her çift kadar ama asla küs kalan tipler değiliz. Zaten tartıştık bitti üzerinden 1 ay geçtiYaptığı şeyin sebebi olmamalı fakat sizce neden böyle bir şey yaptı? İletişiminiz çok mu kötü , sürekli kavga eden bir çift misiniz?
Sanırım yokEşinizin size saygısı yok. Ailesi de saygı göstermiyordur muhtemelen. Çünkü neden göstersin oğulları bile göstermiyor. Yarın oğlunuzunda olmayacak.
Peki sizin kendinize saygınız var mı?
Benim boşanacak maddi gücüm işim vs var ama ailem asla asla destek olmaz bu olayı anlatsam e ne var kızgınlık anında yapmış derler. Çok canım sıkkın vallaHayır boşanmadan önce öcünü Alman lazım. Göze göz , dişe diş . Unutma bu adam bozuntusu senin tek bir tırnağına kurban olması gereken bir adam . Kıymet bilmez biri . Ayrıca özel olmazsa aileniz ne der boşanma mevzusu açılırsa ? Sizi destekler mi ? Yanınızda olur mu ? Bu kadar sessizlikle ağlamayana meme yok dünyasında hayatta kalamazsınız . Yarın bir gün lokma lokma yedirerek büyüttüğünüz oğlumuz da size aynı babası gibi davranacak . Vah emeklerim diyeceksiniz .
Sanırım yok
Evet insan hiç mi utanmaz çevresinden vs. Bir aydır böyle demekki bu durumEşiniz ele güne karşı da size değer vermediğini göstermek istiyor
Apaçık!
Aynısını ona yapın
Bakalım ne tepki verecek
Bu gerçekten kabul edilir sey degil terbıyesız saygısızEvet insan hiç mi utanmaz çevresinden vs. Bir aydır böyle demekki bu durum
Evet değil mi insan sevdiğine öyle bir yakıştırma nasıl yapar. Hadi sinir anıyla yaptın bir aydır hiç mi aklına gelmedi değiştirmekAy yok artık ya.
Bir iş arkadaşımın telefonu tam dibimde çalmaya başlamıştı. Haliyle ekrana baktım “Ömür Törpümmmm” yazıyordu. Kocasını o şekilde kaydetmişti. Bir kaç ay sonra da boşandılar. Sizin iş de oraya gidiyor bence.
Salatalık bile iltifat olur o öküze bence bamya yazsinSizde esinizi porsumus hiyar diye kaydedin. Aradiginda da tin tin tini mini hanim sarkisi calsin..
Evet değil mi insan sevdiğine öyle bir yakıştırma nasıl yapar. Hadi sinir anıyla yaptın bir aydır hiç mi aklına gelmediAy yok artık ya.
Bir iş arkadaşımın telefonu tam dibimde çalmaya başlamıştı. Haliyle ekrana baktım “Ömür Törpümmmm” yazıyordu. Kocasını o şekilde kaydetmişti. Bir kaç ay sonra da boşandılar. Sizin iş de oraya gidiyor bence.
Önce tabi şoka girdim, ben çocuklarımın yanında kavga etmek istemiyorum ve bu bana kavga etmekten daha doğal geliyor. Tabiki biliyor küstüğümü ama tepki veriyor mu derseniz hayır. Evet belki de sakinliğimden güç aldı ama bende buyum işte. Bir iki arabada şakaya vurmaya çalıştım ama olmadı.Eşiniz sizin ona neden küstüğünüzü biliyor mu peki?
Oğlunuz söyledi, telefondan gösterdi ve öylece durup hiç mi birşey söylemediniz arabada? Eve gelinceye vs.aranizda hiç konuşma geçmedi mi?
Anlamakta cidden zorlandım bu sakinliğinizi, eşinizde buradan cesaret almış demek ki.
Tepkisiz değilim benim tepkim bozulduğum insanlarla konuşmamak. Sindirdiğimi nereden çıkardınız sadece şuan önceliğim sınavlarım. Mantıklı düşünmeye ihtiyacım varTepkisiz kalmanızı anlayabilirim ama siz sindirmişsiniz gibisiniz ve bu çok üzücü
Siz de o zaman kızgınlık anında yapın yapacağınızı ne var yani desinler . Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olurum dünya benim kahrımı çeksin demek lazım .Benim boşanacak maddi gücüm işim vs var ama ailem asla asla destek olmaz bu olayı anlatsam e ne var kızgınlık anında yapmış derler. Çok canım sıkkın valla
Size en ufak bir açıklama bile yapma gereği de duymamış. Yaptığım da sonrada gösterdiği umarsiz tavırda çok onur kırıcı.Evet değil mi insan sevdiğine öyle bir yakıştırma nasıl yapar. Hadi sinir anıyla yaptın bir aydır hiç mi aklına gelmedi
Önce tabi şoka girdim, ben çocuklarımın yanında kavga etmek istemiyorum ve bu bana kavga etmekten daha doğal geliyor. Tabiki biliyor küstüğümü ama tepki veriyor mu derseniz hayır. Evet belki de sakinliğimden güç aldı ama bende buyum işte. Bir iki arabada şakaya vurmaya çalıştım ama olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?