Ben arayınca köpek sesi çıkıyor

Benim boşanacak maddi gücüm işim vs var ama ailem asla asla destek olmaz bu olayı anlatsam e ne var kızgınlık anında yapmış derler. Çok canım sıkkın valla

Ay yok artık ya.
Bir iş arkadaşımın telefonu tam dibimde çalmaya başlamıştı. Haliyle ekrana baktım “Ömür Törpümmmm” yazıyordu. Kocasını o şekilde kaydetmişti. Bir kaç ay sonra da boşandılar. Sizin iş de oraya gidiyor bence.

Evet değil mi insan sevdiğine öyle bir yakıştırma nasıl yapar. Hadi sinir anıyla yaptın bir aydır hiç mi aklına gelmedi değiştirmek

Eşiniz sizin ona neden küstüğünüzü biliyor mu peki?
Oğlunuz söyledi, telefondan gösterdi ve öylece durup hiç mi birşey söylemediniz arabada? Eve gelinceye vs.aranizda hiç konuşma geçmedi mi?
Anlamakta cidden zorlandım bu sakinliğinizi, eşinizde buradan cesaret almış demek ki.

Evet değil mi insan sevdiğine öyle bir yakıştırma nasıl yapar. Hadi sinir anıyla yaptın bir aydır hiç mi aklına gelmedi
Önce tabi şoka girdim, ben çocuklarımın yanında kavga etmek istemiyorum ve bu bana kavga etmekten daha doğal geliyor. Tabiki biliyor küstüğümü ama tepki veriyor mu derseniz hayır. Evet belki de sakinliğimden güç aldı ama bende buyum işte. Bir iki arabada şakaya vurmaya çalıştım ama olmadı.

Benim boşanacak maddi gücüm işim vs var ama ailem asla asla destek olmaz bu olayı anlatsam e ne var kızgınlık anında yapmış derler. Çok canım sıkkın valla
Siz de o zaman kızgınlık anında yapın yapacağınızı ne var yani desinler . Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olurum dünya benim kahrımı çeksin demek lazım .

Size en ufak bir açıklama bile yapma gereği de duymamış. Yaptığım da sonrada gösterdiği umarsiz tavırda çok onur kırıcı.
Ama siz hiçbirsey yapmayacağınız için bunları yazmanın oturduğunuz yerde kendi kendinize üzülmekten başka bir işe yaramayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…